SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer woonkamer

Een gevlinderde betonvloer in uw woonkamer creëert een industriële, ambachtelijke en natuurlijke uitstraling. En dit blijft zeker niet tot de woonkamer beperkt. Een betonvloer is ook geschikt voor in de keuken, in de badkamer en zelfs als terras. Daarnaast is een gevlinderde betonvloer praktisch en eenvoudig in onderhoud.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Wij realiseren graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang een prijsindicatie en aanvullende informatie.

Betonvloer in iedere woonstijl

Een betonvloer voor uw woonkamer is absoluut niet aan een sfeer of stijl gebonden. Sterker nog, u kunt iedere stijl perfect met een betonvloer combineren. Dit komt omdat een betonvloer een egale en serene uitstraling heeft. Hierdoor past een betonvloer in elke woonkamer. Denk hierbij aan een woonkamer in een modern appartement, een landelijke boerderij of een kerk die omgebouwd is tot industriële leefomgeving.

Omdat een betonvloer volledig naadloos is, is een betonvloer een rustige basis voor iedere woonkamer, in welke stijl dan ook. Daarnaast is een betonvloer voor uw woonkamer verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd een vloer die bij u past.

Bezoek eens onze showroom en bekijk alle mogelijke kleuren!

gepolierde beton onderhoud

Betonvloer op kleur

Hierboven gaven we aan dat een betonvloer voor in uw woonkamer verkrijgbaar is op kleur. Wij brengen onze betonvloeren op kleur door er kleurpigmenten in te strooien. Dit doen we als de vloer nog niet volledig is uitgehard. Zo zit de kleur echt in de vloer verwerkt in de toplaag van uw gevlinderde betonvloer. U kunt kiezen uit meerdere grijstinten, waardoor de vloer in uw woonkamer persoonlijk wordt. Eventueel mengen we meerdere kleurpigmenten met elkaar. Zo ontstaat er een unieke vloer!

Betonvloer in combinatie met vloerverwarming

Een gevlinderde betonvloer is van zichzelf een harde en koude vloer. Daarom adviseren wij u altijd om vloerverwarming in de betonvloer in uw woonkamer aan te brengen. Hierdoor voelt uw vloer heerlijk behaaglijk aan. Zelfs in de koude wintermaanden wordt de vloer in uw woonkamer lekker warm. Omdat wij de vloerverwarming echt helemaal in uw betonvloer verwerken bespaart u op uw energiekosten. U heeft namelijk geen ondervloer die de warmte van de betonvloer tegenhoudt.

Meer weten over een betonvloer in combinatie met vloerverwarming? Lees dan dit blog!

Betonlook vloeren in de woonkamer

De vloeren wij we het op deze pagina over hebben zijn echte gevlinderde betonvloeren, gemaakt van puur constructief beton. Deze vloeren hebben een minimale dikte nodig van 7 cm. Past deze vloer nou niet in uw woonkamer? Geen zorgen, naast gevlinderde betonvloeren bieden wij ook betonlook vloeren aan. Dit zijn vloeren met een maximale dikte van 1 cm. Deze brengen wij aan op uw ondervloer of over uw bestaande tegelvloer. Het voordeel van deze vloeren is dat ze in iedere RAL- en NCS- kleur leverbaar zijn. Zo is er altijd een kleur vloer die past bij uw woonkamer!

betonlook vloer woonkamer

Soorten betonlook vloeren

Wij bieden 3 soorten betonlook vloeren aan. Hieronder vindt u ze:

Beton ciré vloer

Beton ciré is een betonlook product wat we met de hand aanbrengen op de vloer in uw woonkamer. We brengen dit met een spaan aan als een soort stucwerk. Omdat het handwerk is, zijn er altijd tekeningen/kleurnuances aanwezig in de vloer. Qua look komt de beton ciré vloer het meest in de buurt van een gevlinderde betonvloer. Deze vloer is overigens ook volledig waterdicht.

PU-gietvloer

Een PU-gietvloer is de strakste/meest egale vloer die er is. Van de drie betonlook vloeren heeft deze het minste tekeningen. Door deze vloer af te werken met een coating is deze voor 100% vloeistof- en waterafstotend.

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is minder strak dan een PU-gietvloer maar egaler dan beton ciré. De basis van deze gietvloer is cement. Evenals de beton ciré vloer en de PU-gietvloer is deze in iedere RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar. Zo zit er altijd een kleur tussen die aansluit op de rest van uw woonkamer.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een betonvloer of een betonlook vloer voor in uw woonkamer? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom. We staan u graag te woord voor passend advies. Samen met u kijken we welke vloer het beste aansluit bij uw wensen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Ons meest recente werk