SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Cementgebonden gietvloer

Naadloze vloeren zijn al jaren niet meer weg te denken uit de huidige interieurs. Dit geldt ook voor de cementgebonden gietvloer. De cementgebonden gietvloer is uniek, stoer, tijdloos en heeft de looks van een betonvloer. Bent u op zoek naar een vloer met een natuurlijke en warme uitstraling? Dan is de cementgebonden gietvloer wellicht dé vloer voor u!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kost een cementgebonden gietvloer?

Wilt u weten wat een cementgebonden gietvloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Wat is een cementgebonden gietvloer?

De cementgebonden gietvloer is een betonlook vloer. Een gietvloer op basis van cement en vol karakter. Deze betonlook vloer komt uit de industrie en is inmiddels uitgegroeid tot een echte designvloer. De cementgebonden gietvloer is een paar millimeter dik. Daarom is dit type vloer toe te passen in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen die een metamorfose krijgen.

Eigenschappen van de cementgebonden gietvloer zijn naadloos, kleurvast en slijtvast.

cementgebonden gietvloer, betonnen gietvloer gietvloer over tegels

Mogelijkheden van de cementgebonden gietvloer

De collectie van de cementgebonden gietvloer bestaat uit zes unieke kleuren: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. Wilt u de hele woning voorzien van dit type gietvloer? Dat kan, met uitzondering van de badkamer. Want voor in de badkamer adviseren wij de PU gietvloer in verband met de waterdichtheid.

Voordelen van de cementgebonden gietvloer

Onderhoudsvriendelijk

Een van de vele voordelen van de cementgebonden gietvloer is het onderhoud. Dit is namelijk erg eenvoudig. Hier dragen eigenschappen zoals de dichtheid door de laklagen, en het naadloze karakter voor een groot gedeelte aan bij. Om het voor u wat makkelijker te maken splitsen we het onderhoud op in drie onderdelen: dagelijks, wekelijks en periodiek onderhoud. Wilt u weten wat dit onderhoud precies inhoudt? Op deze pagina leggen wij dat voor u uit.

Reinigingsmiddelen, beschermingsmiddelen en onderhoudsmiddelen bestelt u eenvoudig via Vloerenonderhoud.nl.

De cementgebonden gietvloer en vloerverwarming

U bent op zoek naar een prachtige gietvloer. Maar u wilt natuurlijk ook een warme vloer. De cementgebonden gietvloer en vloerverwarming zijn een fantastische combinatie. Daar worden wij nu warm van. De warmte komt snel en gemakkelijk door naar boven. Dat komt omdat een gietvloer maar een dunne vloerbedekking van slechts enkele millimeters is. Maar natuurlijk is snelheid en de warmtedoorvoer ook afhankelijk van het type ondervloer. Daarnaast heeft dit type gietvloer de eigenschap om warmte lang vast te houden. Zo kunt u constant verwarmen en heeft u minder warmteverlies. En dat is weer goed voor uw portemonnee.

Gietvloer over tegels

Heeft u een tegelvloer in huis waar u op uitgekeken bent? Of heeft u een nieuwe woning gekocht waar een tegelvloer in aanwezig is die u niet mooi vindt? Dan hebben we goed nieuws! Want met de juiste voorbereidingen kan dit type gietvloer op een bestaande tegelvloer gelegd worden. Onder de juiste voorwaarden natuurlijk. Dit bespaart u tijd, geld en een hoop stof. Vraag ons naar de mogelijkheden of dit ook bij u te realiseren is.

Wat kost een cementgebonden gietvloer?

Als u een cementgebonden gietvloer overweegt wilt u waarschijnlijk ook graag weten wat deze vloer kost. De prijs voor deze gietvloer berekenen we inclusief egaline. Egaline is een voorbehandeling die bij bijna alle vloeren wordt uitgevoerd. Voor een grove indicatie kunt u rekening houden met 100 tot 120 euro per vierkante meter. Wilt u weten wat een gietvloer voor u gaat kosten? Hiervoor hebben wij een rekentool ontwikkeld. Vul uw gegevens in, het gewenste type vloer en het aantal vierkante meters en verzend uw aanvraag. Daarna ontvangt u binnen een paar minuten een prijsindicatie in uw mailbox. Maar houd er wel rekening mee dat dit een prijsindicatie betreft. Voor een exacte prijs raden wij u aan om een afspraak te maken in onze showroom.
Prijsindicatie berekenen

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

Welkom in onze showroom

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Samen met één van onze adviseurs bespreken we de mogelijkheden op basis van uw situatie en wensen. Op deze manier kunt u de beste keuze maken voor uw nieuwe vloer. Jaren woonplezier gegarandeerd. Naar aanleiding van het adviesgesprek ontvangt u ook een op maat gemaakt voorstel. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.
Contact opnemen

Ons meest recente werk