SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Cementgebonden gietvloer

Naadloze vloeren zijn al jaren niet meer weg te denken uit de huidige interieurs. Zo ook de cementgebonden gietvloer. De cementgebonden gietvloer is uniek, stoer, tijdloos en heeft de looks van een betonvloer. Bent u op zoek naar een vloer met een natuurlijke en warme uitstraling? Dan is de cementgebonden gietvloer wellicht dé vloer voor u!

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wat is een cementgebonden gietvloer?

De cementgebonden gietvloer is een betonlook vloer op basis van cement en vol karakter. Deze betonlook vloer komt van origine uit de industrie en is inmiddels uitgegroeid tot een echte designvloer. De cementgebonden gietvloer is enkele millimeters dik en daarom toepasbaar in zowel nieuwbouwwoningen als oude woningen die een metamorfose krijgen.

Eigenschappen van de cementgebonden gietvloer zijn naadloos, kleurvast en slijtvast.

cementgebonden gietvloer, betonnen gietvloer gietvloer over tegels

Mogelijkheden van de cementgebonden gietvloer

De collectie van de cementgebonden gietvloer bestaat uit zes unieke kleuren: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. Wilt u de hele woning voorzien van dit type gietvloer. Dat kan, met uitzondering van de badkamer. Voor in de badkamer adviseren wij de PU gietvloer in verband met de waterdichtheid.

Voordelen van de cementgebonden gietvloer

Onderhoudsvriendelijk

Een van de grote voordelen van de cementgebonden gietvloer is het onderhoud. Dit is namelijk erg eenvoudig. Eigenschappen zoals de dichtheid door de laklagen, en het naadloze karakter dragen hier voor een groot gedeelte aan bij. Om het voor u wat makkelijker te maken splitsen we het onderhoud op in drie onderdelen: dagelijks, wekelijks en periodiek onderhoud. Wilt u weten wat dit onderhoud precies inhoudt? Op deze pagina leggen wij dat voor u uit.

Reinigingsmiddelen, beschermingsmiddelen en onderhoudsmiddelen bestelt u eenvoudig via Vloerenonderhoud.nl.

De cementgebonden gietvloer en vloerverwarming

U bent op zoek naar een prachtige gietvloer. Maar u wilt natuurlijk ook een warme vloer. De cementgebonden gietvloer en vloerverwarming zijn een fantastische combinatie. Daar worden wij nu warm van. Doordat deze gietvloer een dunne vloerbedekking is komt de warmte snel en gemakkelijk door naar de oppervlakte. Natuurlijk is snelheid en de warmtedoorvoer ook afhankelijk van het type ondervloer. Daarnaast heeft dit type gietvloer de eigenschap om warmte lang vast te houden. Op deze manier kunt u constant verwarmen en heeft u minder warmteverlies. En dat is weer goed voor uw portemonnee.

Gietvloer over tegels

Heeft u een tegelvloer in huis waar u op uitgekeken bent? Of heeft u een nieuwe woning gekocht waar een tegelvloer in aanwezig is die u niet mooi vindt? Dan hebben we goed nieuws! Dit type gietvloer kan met de juiste voorbereidingen en onder de juiste voorwaarden op een bestaande tegelvloer gerealiseerd worden. Dit bespaart u tijd, geld en een hoop stof. Vraag ons naar de mogelijkheden of dit ook bij u te realiseren is.

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

Welkom in onze showroom

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Samen met één van onze adviseurs bespreken we de mogelijkheden op basis van uw situatie en wensen. Op deze manier kunt u de beste keuze maken voor uw nieuwe vloer. Jaren woonplezier gegarandeerd. Naar aanleiding van het adviesgesprek ontvangt u ook een op maat gemaakt voorstel. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ons meest recente werk