SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Vloerenonderhoud

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw gevlinderde  betonvloer, uw beton ciré vloer of betonlook vloer. Regelmatig onderhoud is hiervoor belangrijk. Wij informeren u graag over het onderhouden van uw betonvloer of betonlook vloer. Klik hieronder op het product waar u informatie over wilt. Wij adviseren u graag.

Direct onderhoudsmiddel bestellen? Dat kan via:
WWW.VLOERENONDERHOUD.NL

Onderhoud gevlinderde betonvloer

Onderhoud gevlinderde betonvloer

Het schoonmaken en onderhouden van uw gevlinderde betonvloer is erg belangrijk. Wilt u jarenlang genieten van een prachtige vloer? Lees dan eens verder op deze pagina:

Bekijk Onderhoud gevlinderde betonvloer
Onderhoud betonlook vloer

Onderhoud betonlook vloer

Voor de levensduur van uw betonlook vloer is goed en regelmatig schoonmaken en onderhouden van belang. Op deze pagina leest u hoe u dit snel en eenvoudig doet:

Bekijk Onderhoud betonlook vloer
Onderhoud gevlinderd betonnen terras

Onderhoud gevlinderd betonnen terras

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw naadloze, gevlinderd betonnen terras? Dan is het schoonmaken en onderhouden hierbij van belang. U leest er meer over op deze pagina:

Bekijk Onderhoud gevlinderd betonnen terras
Bestel onderhoudsproducten

Bestel onderhoudsproducten

Het is belangrijk om uw beton- of betonlook vloer te reinigen met de juiste producten. Via www.vloerenonderhoud.nl besteld u snel en eenvoudig de beste middelen voor uw vloer:

Bekijk Bestel onderhoudsproducten
Eerste hulp bij vlekken

Eerste hulp bij vlekken

Een vlek in uw vloer. Het kan iedereen overkomen. Het belangrijkste is, dat de vlek er ook weer uit gaat. Op deze pagina leest u hoe u vlekken snel en gemakkelijk uit beton verwijderd:

Bekijk Eerste hulp bij vlekken
Professioneel reinigen

Professioneel reinigen

Heeft u al een betonvloer liggen, maar kan deze wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Lees dan eens verder op deze pagina en plan een afspraak in om uw betonvloer professioneel te laten reinigen:

Bekijk Professioneel reinigen
Ons meest recente werk