SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré vloer

Op zoek naar een sterke, stijlvolle én onderhoudsvriendelijke betonlook vloer? Dan is de beton ciré vloer precies wat u zoekt. Door de dunne laagdikte van de beton ciré vloer van 4 – 8 mm is dit product in vrijwel elke woning toe te passen. Graag adviseren onze specialisten u over alle mogelijkheden van beton ciré vloeren.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.Wij leveren gevlinderde woonbeton vloeren vanaf 60 m²

Wat is een beton ciré vloer?

Beton ciré is een waterdichte, sterke en slijtvast beton stuc voor een betonlook vloer of wand. Een eeuwenoud materiaal wat vrijwel op iedere ondergrond hecht. Dé uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betonlook voor uw vloer, maar geen ruimte heeft voor woonbeton, ook wel gevlinderde betonvloer of gepolierde betonvloer genoemd. Dit kan onder andere zijn wanneer er al een zandcementdekvloer of een andere ondervloer aanwezig is. Beton ciré heeft namelijk een dunne laagdikte van 4 tot 8 mm en is daardoor in vrijwel elke woning toe te passen.

Ook wanneer u uw woning een metamorfose wilt geven kunt u kiezen voor een beton ciré vloer. Zo kan beton ciré bijvoorbeeld, met de juiste voorbewerking, over een bestaande tegelvloer worden aangebracht. Dit voorkomt veel stof en puin en toch creëert u een hele andere look. Beton ciré kan niet over houten vloeren worden toegepast in verband met de werking van hout.

keuken met betonlook vloeren, beton ciré vloeren in de keuken

Voordelen en tips voor beton ciré vloeren

  • Kan op een bestaande tegelvloer of zandcementdekvloeren worden toegepast
  • In combinatie met egaline een dikte van ca. 8 mm
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur
  • Drukke of rustige uitstraling mogelijk
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk doordat de vloer naadloos is: 100% vuil- en vloeistofafstotend
  • Beton ciré is ook op toepasbaar op wanden

Beton ciré vloeren zijn, op de badkamer na, toepasbaar in iedere ruimte van uw woning. Om optimaal van uw beton ciré vloer te blijven genieten adviseren wij u regelmatig te stofzuigen en gebruik te maken van een droog- of schoonloopmat bij de voor- en achterdeur. Zand op uw vloer geeft namelijk het effect van schuurpapier. Door deze adviezen op te volgen houdt u zand zoveel mogelijk buiten de deur. Kortom; met beton ciré bent u verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter, die zeker niet onderdoet voor een vloer van gevlinderd beton.

Werkwijze

Voor het aanbrengen van een beton ciré vloer dient u rekening te houden met een week aan werkzaamheden en een week aan droogtijden. Na deze tijd zijn de laklagen op volledige sterkte en kan de vloer in gebruik worden genomen. Om zeker te zijn van een goede ondervloer starten we met een egalinelaag van 4 mm. Eventuele scheuren worden voorbewerkt voordat de beton ciré vloer wordt aangebracht. Na de voorbewerking brengen we twee lagen beton ciré aan, een coating en twee laklagen. De laklagen kunt u ook nog extra beschermen door een waslaag over de laklagen toe te passen.

Bekijk de beton ciré vloeren in onze showroom

Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom. Tijdens de afspraak kunnen wij u nog meer vertellen over de beton ciré vloer en voorbeelden laten zien. Op basis van uw wensen en uw bezoek in de showroom maken we een offerte. U kunt ook alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u meer informatie en prijzen toe en nemen vervolgens contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over beton ciré gietvloeren? Neem dan direct contact met ons op.

Ons meest recente werk