SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wilt u graag langskomen in onze showroom? Wij zijn open! Tijdens onze showroomafspraken houden wij rekening met de maatregelen van het RIVM. Wanneer u een afspraak maakt krijgt u persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Wilt u een gratis één op één afspraak plannen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0488 750 961. ×

Betonnen oprit

Ziet u het al voor zich? Een prachtige woning, strakke tuin en mooie auto. Aan dit plaatje mag een betonnen oprit niet ontbreken. Een betonnen oprit geeft karakter, straalt luxe uit en is daarnaast ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Showroom

Showroom
Vloertypen vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Samen de kleurkeuze maken

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Informerend en inspirerend

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 60 m².

Voordelen betonnen oprit

  • Verzakt niet door het gebruik van pure beton. Alle soorten verkeer mogelijk.
  • Vriest niet kapot of omhoog.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geen algengroei.
  • Door het inzagen van de toplaag is elke tegelmaat te realiseren.
  • Alle kleuren leverbaar.
  • Ook in steen motieven verkrijgbaar. Bijvoorbeeld halfsteens verband of flagstones.

Vraag naar de mogelijkheden die uw droom waar kunnen maken of uw huidige problemen oplossen.

Mogelijke kleuren voor een betonnen oprit

U kunt kiezen uit meerdere kleuren voor uw betonnen oprit. De meest verkochte kleuren zijn midden en donkergrijs. Vaak in combinatie waardoor er een mooi gewolkt effect ontstaat. Dit zorgt ervoor dat vuil minder zichtbaar is op de oprit. Zwart en antraciet passen we weinig toe op een oprit van beton omdat deze kleuren veel warmte aantrekken. Daarnaast passen we de kleuren wit en lichtgrijs ook niet vaak toe in verband met het weerkaatsen van zonlicht.

betonvloer oprit

Werkwijze betonnen oprit

Bij een betonnen oprit passen we altijd afschot toe. Hierdoor loopt het water goed van de oprit. Officieel wordt er rekening gehouden met 1,5 cm afschot per strekkende meter voor het beste resultaat. Echter wordt in de praktijk vaak gekozen voor 1 cm per strekkende meter. Soms is de wens om minder dan een centimeter per strekkende meter afschot toe te passen. Dit raden wij af omdat het water dan op de betonnen oprit blijft staan.

Bezoek onze showroom

Voor advies over uw betonnen oprit nodigen wij u graag uit in onze showroom in Opheusden. Klik hier om direct een afspraak te maken. In onze showroom vindt u betonvloeren in diverse kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om u betonnen oprit te behandelen en te beschermen. Wij adviseren u graag. Aan de hand van deze afspraak stellen wij een passende offerte op. Een betonnen oprit is leverbaar vanaf € 65,- m² excl. btw. Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte voor de oprit door te nemen.

Ons meest recente werk