SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Betonnen oprit

Ziet u het al voor zich? Een prachtige woning, strakke tuin en mooie auto. Aan dit plaatje mag een betonnen oprit niet ontbreken. Een betonnen oprit geeft karakter, straalt luxe uit en is daarnaast ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde betonnen opritten realiseren wij vanaf 60 m².

Voordelen betonnen oprit

  • Verzakt niet door het gebruik van pure beton. Alle soorten verkeer mogelijk.
  • Vriest niet kapot of omhoog.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geen algengroei.
  • Door het inzagen van de toplaag is elke tegelmaat te realiseren.
  • Alle kleuren leverbaar.
  • Ook in steen motieven verkrijgbaar. Bijvoorbeeld halfsteens verband of flagstones.

Vraag naar de mogelijkheden die uw droom waar kunnen maken of uw huidige problemen oplossen.

De dikte van een betonnen oprit

Voor een betonnen oprit hanteren wij een minimale dikte van 15cm. Is het een oprit waar bijvoorbeeld een camper of boot op komt te staan, dan hanteren wij een minimale dikte van 20cm.

Mogelijke kleuren voor een betonnen oprit

U kunt kiezen uit meerdere kleuren voor uw betonnen oprit. De meest verkochte kleuren zijn midden en donkergrijs. Vaak in combinatie waardoor er een mooi gewolkt effect ontstaat. Dit zorgt ervoor dat vuil minder zichtbaar is op de oprit. Zwart en antraciet passen we weinig toe op een oprit van beton omdat deze kleuren veel warmte aantrekken. Daarnaast passen we de kleuren wit en lichtgrijs ook niet vaak toe in verband met het weerkaatsen van zonlicht.

betonvloer oprit

Werkwijze betonnen oprit

Bij een betonnen oprit passen we altijd afschot toe. Hierdoor loopt het water goed van de oprit. Officieel wordt er rekening gehouden met 1,5 cm afschot per strekkende meter voor het beste resultaat. Echter wordt in de praktijk vaak gekozen voor 1 cm per strekkende meter. Soms is de wens om minder dan een centimeter per strekkende meter afschot toe te passen. Dit raden wij af omdat het water dan op de betonnen oprit blijft staan.

Bezoek onze showroom

Voor advies over uw betonnen oprit nodigen wij u graag uit in onze showroom in Opheusden. Klik hier om direct een afspraak te maken. In onze showroom vindt u betonvloeren in diverse kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om u betonnen oprit te behandelen en te beschermen. Wij adviseren u graag. Aan de hand van deze afspraak stellen wij een passende offerte op. Een betonnen oprit is leverbaar vanaf € 65,- m² excl. btw. Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte voor de oprit door te nemen.

Ons meest recente werk