SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Betonnen oprit

Een oprit in beton heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere oprit van tegels. Het verzakt niet (alle soorten verkeer mogelijk), heeft nauwelijks onderhoud nodig, vriest niet kapot en er kan geen algengroei ontstaan. Bovendien kan de oprit in elke vorm en kleur worden gestort, zodat het altijd bij uw huis past en naar uw smaak is. De toplaag kan worden bewerkt, zodat er een patroon kan worden toegevoegd, zoals een tegelpatroon of steenmotief. Een gepolijst oppervlak is natuurlijk ook mogelijk. Bij Willem Designvloeren bent u zeker van een beton oprit van de beste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met pure beton, zonder de toevoeging van kunststoffen. Op die manier is verzakking niet mogelijk en blijft de kwaliteit van de oprit goed.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Voordelen betonnen oprit

De voordelen van een betonnen oprit:

  • Verzakt niet
  • Vriest niet kapot of omhoog
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geen algengroei
  • Auto bestendig
  • Door inzagen toplaag elke tegelmaat te realiseren
  • Diverse kleuren leverbaar
  • Ook in steen motieven bijv. halfsteens verband of flagstones

Vraag naar de mogelijkheden die uw droom waar kunnen maken of uw huidige problemen oplossen.

Een betonnen oprit is leverbaar vanaf € 65,- per m²

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van vloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer na te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijs voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en bespreekbaar. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showruimte zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt en hopelijk uw beslissing makkelijker kan maken. Met het gevolg dat u jaren kan genieten van uw oprit en er met een gerust hart op kan leven.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk