SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Metallic gietvloer

Bent u op zoek naar een vloer die de show steelt? Een echte eyecatcher voor uw woning? Dan is het hoog tijd om meer te weten te komen over een metallic gietvloer. Wij nemen u graag mee in de wereld van metallic gietvloeren. Als u een metallic gietvloer eenmaal in het echt heeft gezien dan begrijpt u precies wat wij bedoelen. Nieuwsgierig? Neem contact op en maak een afspraak in onze showroom, dan kunt u het zelf zien!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Bent u echt op zoek naar iets anders dan anderen? Wie weet is de metallic gietvloer dan wel wat voor u. Deze vloer heeft een hoge wauw-factor en schittert binnenkort misschien wel in uw woning. We kunnen heel veel woorden aan deze vloer vuil maken, maar bij deze vloer zegt één beeld meer dan duizend woorden. Wat vindt u? Is het geen plaatje?

Wat is een metallic gietvloer?

Een metallic gietvloer is een gietvloer met een glimmende uitstraling en een marmerlook. Deze uitstraling maakt de vloer uniek. Dit type gietvloer bestaat uit vier verschillende lagen, elk van slechts een paar millimeter dik. Daarna wordt de vloer afgelakt zodat hij goed beschermd is en u er heerlijk op kunt leven.

metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Mogelijkheden van een metallic gietvloer

Weet u al in welke ruimte u een metallic gietvloer wilt leggen? Dat komt goed uit, want deze gietvloer kunt u overal in huis toepassen. Let wel even op bij de badkamer, in verband met het vocht in deze ruimte is de gietvloer hier niet voor geschikt.

Natuurlijk wilt u wel een vloer die bij uw stijl past. Geen zorgen, deze gietvloer met marmerlook is in acht kleuren te verkrijgen. Tussen deze acht tinten zitten twee grijstinten, twee bruintinten, twee groentinten en twee terracottatinten. Om precies te zijn, zijn dit de volgende kleuren:

 • Chartreux
 • Marrone
 • Aurum
 • Cobre
 • Venato
 • Siena
 • Menta
 • Bordeaux

Voordelen van een metallic gietvloer

Een gietvloer heeft van zichzelf veel voordelen. Ook met een metallic gietvloer profiteert u dus van de eigenschappen van een gietvloer. We hebben ze hieronder nogmaals voor u op een rijtje gezet:

 • De vloer is slechts enkele millimeters dik;
 • U kunt de vloer over een bestaande tegelvloer;
 • Heerlijk in combinatie met vloerverwarming;
 • Een gietvloer is erg makkelijk in het onderhoud. Lees snel verder of kijk op onze onderhoudspagina.

Onderhoud

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw mooie vloer genieten, daarom is goed onderhoud belangrijk. Gelukkig is het onderhouden van een metallic gietvloer niet veel werk. Het onderhouden van een metallic gietvloer bestaat uit twee keer per week stofzuigen of stofwissen, wekelijks de vloer vochtig reinigen en gemiddeld één keer per jaar de vloer grondig reinigen. We vertellen u eerlijk dat een gietvloer gevoelig kan zijn voor krassen, daarom is het goed onderhouden van u vloer natuurlijk extra belangrijk.

 • Stofwissen of stofzuigen, minimaal twee keer per week;
 • Vochtig reinigen door middel van dweilen, minimaal één keer per week;
 • Plaats goede schoon- en droogloopmatten bij voor- en achterdeur. Zowel binnen als buiten om de vuiltoevoer te beperken;
 • Gebruik goede beschermvoetjes onder schuivend meubilair zoals stoelen, tafels en banken.

Wat kost een metallic gietvloer?

Naast de eigenschappen, voordelen en het onderhoud van deze vloer wilt u vast ook graag weten wat zo’n vloer kost. En dat snappen wij wel. Het prijskaartje speelt ook een rol in de keuze voor uw nieuwe vloer. Voor deze gietvloer kunt u rekening houden met een prijs tussen de 90 en 125 euro per vierkante meter. Benieuwd wat de metallic gietvloer kost voor het aantal vierkante meters dat u heeft? Met onze rekentool heeft u direct een prijsindicatie in uw mailbox. Voor een exacte prijsopgave nodigen we u natuurlijk alsnog van harte uit in onze showroom.
Richtprijs berekenen

Meesterlijk Metallic

Begint u ons enthousiasme voor de metallic gietvloer te begrijpen? Zoals we al zeiden móet u deze vloer gewoon in het echt bewonderen. Dit kan door langs te komen in onze showroom in Opheusden. Hier kunt u de vloer met eigen ogen bewonderen en begrijpt u snel waarom dit een echte eyecatcher is. Neem contact op en maak een afspraak, wie weet steelt een metallic gietvloer binnenkort de show in uw woning.
Showroombezoek plannen

Ons meest recente werk