SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Professioneel reinigen

Is uw betonvloer al een paar jaar oud? Het kan zijn dat uw vloer, ondanks uw schoonmaak- en onderhoudswerk, een goede reinigings- en onderhoudsbeurt nodig heeft. Merkt u dat uw vloer vlekgevoeliger wordt of heeft hij niet meer dezelfde frisse uitstraling als voorheen? Plan een afspraak in om uw betonvloer professioneel te laten reinigen. We helpen u graag!
Afspraak maken

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij drie pakketten voor u samengesteld op basis van door ons gerealiseerde betonvloeren:

Brons: 1 dag | Professioneel reinigen

Een schone basis in één dag! We reinigen uw gevlinderde woonbeton vloer met professionele machines en reinigingsmiddelen. Het is belangrijk dat de vloer zo leeg mogelijk is, maar groot meubilair mag u eventueel laten staan. U kunt ervoor kiezen om twee dagen voor de afspraak eventuele vlekken voor te behandelen voor het beste resultaat. Na deze behandeling is het belangrijk dat u zelf de betonvloer weer opnieuw onderhoudt.

Prijs: €7,50 per vierkante meter, inclusief btw

Zilver: 2 dagen | Dieptereiniging en nieuwe impregneerbehandeling

Een frisse, nieuwe start! We geven uw gevlinderde woonbeton vloer op dag 1 een dieptereiniging met verschillende machines en reinigingsmiddelen. Op dag 2 wordt uw betonvloer opnieuw geïmpregneerd. Het is belangrijk dat de vloer, bij voorkeur, helemaal leeg is. U kunt ervoor kiezen om twee dagen voor de afspraak eventuele vlekken voor te behandelen voor het beste resultaat.

Prijs: €15,00 per vierkante meter, inclusief btw 

Goud: 3 dagen | Vlekbehandeling, dieptereiniging en nieuw impregneerbehandeling

We nemen alles voor u uit handen! Op dat 1 behandelen we eventuele vlekken in uw gevlinderde woonbeton vloer. Op dag 2 geven we uw betonvloer een dieptereiniging met verschillende machines en reinigingsmiddelen. Op dag 3 wordt uw betonvloer opnieuw geïmpregneerd. Het is belangrijk dat de vloer, bij voorkeur, helemaal leeg is.

Prijs: €17,50 per vierkante meter, inclusief btw

Bonus: bij uitvoer in januari of februari krijgt u €2,50 korting per vierkante meter! 

Afspraak maken of een vraag stellen?

Weet u al precies voor welk pakket u gaat en wilt u graag uw afspraak inplannen? In verband met ons hoogseizoen plannen wij deze werkzaamheden niet in, in de periode van mei tot en met september. Let op: de minimale afname van alle pakketten is 65 m².

Heeft u vragen over onze verschillende pakketten? Neem contact met ons op, we helpen u graag!
Contact opnemen

Schoonmaakmiddel bestellen

Geen onderhoudsbeurt inplannen, maar wel de juiste schoonmaakproducten bestellen waar uw vloer beter van wordt? Producten om uw betonvloer goed schoon te maken en te onderhouden bestelt u eenvoudig in onze webshop: www.vloerenonderhoud.nl.
Bekijk onderhoudsproducten