SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Lavasteen gietvloer

Bent u op zoek naar een extreem krasbestendige betonlook gietvloer met een robuuste uitstraling? Maak kennis met onze lavasteen gietvloeren! Deze dunne, naadloze vloeren combineren een esthetische uitstraling met een duurzaam karakter en veel onderhoudsgemak. Ontdek de voordelen van een lavasteen gietvloer, laat u inspireren en transformeer uw woning met de tijdloze charme van lavasteen!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Een extreem krasbestendige gietvloer voor elk interieur. Lavasteen gietvloeren zijn ijzersterk, en hebben een stoere uitstraling met een duurzaam karakter. Deze gietvloeren van lavasteen zijn maar 4 millimeter dik.

Dat zorgt ervoor dat we deze vloeren in bijna elk project kunnen realiseren. In nieuwbouwwoningen, maar ook in renovatieprojecten waar de vloerhoogte misschien beperkt is. Deze gietvloer bestaat uit een combinatie van lavasteengruis en hars, lijkt veel op een gevlinderde woonbetonvloer en is volledig naadloos.
Showroombezoek plannen Offerte aanvragen

Voordelen van een lavasteen gietvloer

Extreem krasbestendig: De combinatie van hars en lavasteengruis maakt dit type gietvloer extreem krasbestendig en slijtvast.

Robuuste en veelzijdige uitstraling: De natuurlijke textuur en kleurenvariaties van deze gietvloer geven de vloer een stoere en karakteristieke uitstraling die u naar eigen wensen kunt samenstellen.

Duurzaamheid: Lavasteen gietvloeren behouden hun esthetische uitstraling, zelfs bij intensief gebruik. Dat maakt deze gietvloer een waardevolle investering die jarenlang meegaat.

Dunne afwerking: Lavasteenvloeren zijn maar 4 millimeter dik. Dat zorgt ervoor dat we deze vloeren in bijna elk project, zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten, kunnen realiseren.

Naadloze afwerking: Met een volledig naadloos design zorgen deze gietvloeren met lavasteen voor een strakke en moderne look die ook nog eens eenvoudig te reinigen is en het gevoel van ruimtelijkheid stimuleert.

Wat kost een lavasteen gietvloer?

Wanneer u een lavasteen gietvloer overweegt, bent u natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Een lavasteen gietvloer heeft u al vanaf €65,95 per vierkante meter, inclusief btw. Om met een goede richtprijs te rekenen raden we u aan om ook de kosten van epoxy en egaline mee te tellen.

Mochten deze voorbereidende werkzaamheden uiteindelijk niet nodig zijn, dan is dat alleen maar een mooie meevaller.

De prijzen in onderstaande tabel zijn per vierkante meter en inclusief btw.

Lavasteen gietvloer Prijs epoxyprimer Prijs egaline Prijs lavasteen gietvloer
Lavasteen vloer < 25 m² €395,- starttarief €750,- starttarief €3.895,- starttarief
Lavasteen vloer 26-49 m² €15,45 €27,45 €145,95
Lavasteen vloer 50-74 m² €14,45 €22,95 €125,95
Lavasteen vloer 75-99 m² €13,45 €21,95 €105,95
Lavasteen vloer 100-149 m² €12,45 €20,95 €85,95
Lavasteen vloer > 150 m² €11,45 €19,95 €65,95

Prijs lavasteen gietvloer aanvragen

Lavasteen gietvloeren in 24 kleurvariaties

Onze lavasteen gietvloeren zijn verkrijgbaar in maar liefst 24 prachtige kleuren, waardoor u altijd de perfecte tint kunt vinden die past in uw interieur. Maar dat is nog niet alles! Onze lavasteen gietvloeren zijn ook uv-bestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de invloeden van zonlicht. Zo geniet u dus extra lang van de schoonheid van uw lavasteen gietvloer.

Bezoek onze showroom

Wilt u ontdekken of een lavasteen gietvloer dé vloer is waar u van droomt? Of wilt u onze verschillende naadloze vloeren vergelijken? We nodigen u van harte uit in onze showroom in het Betuwse Opheusden. U vindt ons in Gelderland, centraal midden in het land. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.

Plan uw bezoek

Alternatieven voor gietvloeren met lavasteen

Past een lavasteen gietvloer ondanks de mogelijkheden toch niet helemaal bij uw interieur of sluit deze niet aan bij uw persoonlijke woonbehoeften? Geen zorgen! We bieden verschillende alternatieve vloeropties. Wellicht zijn een ander soort gietvloer of beton ciré en u wel een perfecte match. Alternatieven voor lavasteen gietvloeren zijn:

Italiaanse betonlook vloeren: Deze vloeren, bestaande uit een mix van cement en hars, zijn slechts 3 millimeter dik en verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Met hun naadloze design en gevlinderde, levendige uitstraling lijken ze sprekend op gevlinderde betonvloeren.

Beton ciré vloeren: Beton ciré is een waterdicht, sterk en slijtvast betonstuc, eeuwenoud en verkrijgbaar in alle RAL- en NCS- kleuren. Met een dunne laag (en de juiste voorbereiding) kan beton ciré op bijna elke ondergrond worden aangebracht.

PU gietvloeren: Deze vloeren op basis van polyurethaan zijn geschikt voor elke ruimte, inclusief de badkamer, en zijn verkrijgbaar in alle RAL- en NCS- kleuren. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van twee kleuren, de zogenoemde betonlook. Zelfs zonder vloerverarming voelen PU gietvloeren comfortabel aan.
Ontdek onze betonlook vloeren

Veelgestelde vragen

Wat kost een lavasteen gietvloer?

De gemiddelde prijs voor een lavasteen gietvloer ligt tussen de €70,- en €130,- per vierkante meter, inclusief btw. Deze prijs wordt onder andere beïnvloed door het aantal vierkante meters en de staat van de ondervloer.

Wat is de sterkste gietvloer?

Onze gietvloeren met lavasteen zijn extreem sterk en door de samenstelling van materialen heel kras- en slijtvast.

Hoe maak je een lavasteen gietvloer schoon?

Zoals bij alle gietvloeren is het belangrijk om regelmatig, minimaal twee keer per week, te stofzuigen en minimaal één keer per week te dweilen. Gebruik hiervoor een PH-neutraal schoonmaakmiddel.
Showroombezoek plannen Offerte aanvragen

Ons meest recente werk