SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook vloeren

Op zoek naar een prachtige betonlook vloer? Wij leveren drie verschillende soorten betonlook vloeren: beton ciré vloeren, cementgebonden gietvloeren en PU gietvloeren. Hierdoor zit er altijd een geschikte vloer voor u tussen. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, structuren en kleuren. Via onderstaande afbeeldingen en buttons vindt u meer informatie over de verschillende materialen. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij informeren u graag.

Showroom

Showroom
Vloertypen vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Samen de kleurkeuze maken

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Informerend en inspirerend

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 60 m².

Beton Ciré

Beton Ciré

Met een beton ciré vloer bent u verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter.

Bekijk Beton Ciré
Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer is een dunne vloerafwerking, verkrijgbaar in iedere RAL kleur.

Bekijk Cementgebonden gietvloer
PU Gietvloeren

PU Gietvloeren

De naadloze PU gietvloer (gemaakt van Poly Urethaan) is verkrijgbaar in moderne of robuuste look.

Bekijk PU Gietvloeren

Voordelen van betonlook

Vandaag de dag zijn betonlook vloeren niet meer weg te denken uit onze huidige interieurs. Dit is ook niet zo gek gezien de vele voordelen van deze mooie producten. Onze vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, over bestaande vloeren heen te leggen en zelfs in alle RAL- en NCS-kleuren te verkrijgen!

Deze vloeren zijn veelzijdig en daardoor geschikt voor ieder interieur. Zo creëer je met een betonlook een chique uitstraling in een loft, een warme uitstraling in een ruime woonboerderij maar ook een stoere look in een industrieel appartement.

De betonlook vloeren zijn 100% dicht waardoor vuil gemakkelijk afneembaar is. Vanzelfsprekend zijn al onze verschillende betonlook vloeren uitermate goed te combineren met vloerverwarming.

Verschillende betonlook vloeren

Wij leveren drie verschillende soorten betonlook vloeren:

Het grote verschil met woonbeton, ook wel gevlinderde betonvloer of gepolierde betonvloer genoemd, is dat een betonlook dunner is dan woonbeton. Waar woonbeton een minimale dikte heeft van minimaal 7 cm (inclusief vloerverwarming), heeft een betonlook vloer een dikte van 4-6 mm. Dit betekent dat een betonlook vloer in veel gevallen over een bestaande vloer toepasbaar is.

Bekijk alle betonlook vloeren in onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar onze betonlook vloeren? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Opheusden. Tijdens een afspraak adviseren wij u over de verschillende type vloeren en vertellen u over de mogelijkheden hiervan. Hierna stellen we vrijblijvend een offerte op en kunnen we diverse stalen in verschillende kleuren voor u maken. Zo kunnen we samen met u een realistisch beeld in uw woning creëren.

U kunt ook direct vrijblijvend een offerteaanvraag doen of meer informatie opvragen via ons contactformulier. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

showroom betonlook vloeren, cementgebonden gietvloer, beton ciré vloer

Ons meest recente werk