SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook vloeren

Op zoek naar een prachtige betonlook vloer? Wij leveren drie verschillende soorten betonlook vloeren: beton ciré vloeren, cementgebonden gietvloeren en PU gietvloeren. Hierdoor zit er altijd een geschikte vloer voor u tussen. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, structuren en kleuren. Via onderstaande afbeeldingen en buttons vindt u meer informatie over de verschillende materialen. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij informeren u graag.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Betonlook vloeren realiseren wij vanaf 20m².

Beton Ciré

Beton Ciré

Met een beton ciré vloer bent u verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter.

Bekijk Beton Ciré
Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer is een dunne vloerafwerking, verkrijgbaar in iedere RAL kleur.

Bekijk Cementgebonden gietvloer
PU Gietvloeren

PU Gietvloeren

De naadloze PU gietvloer (gemaakt van Poly Urethaan) is verkrijgbaar in moderne of robuuste look.

Bekijk PU Gietvloeren

Voordelen van betonlook

Vandaag de dag zijn betonlook vloeren niet meer weg te denken uit onze huidige interieurs. Dit is ook niet zo gek gezien de vele voordelen van deze mooie producten. Onze vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, over bestaande vloeren heen te leggen en zelfs in alle RAL- en NCS-kleuren te verkrijgen!

Deze vloeren zijn veelzijdig en daardoor geschikt voor ieder interieur. Zo creëer je met een betonlook een chique uitstraling in een loft, een warme uitstraling in een ruime woonboerderij maar ook een stoere look in een industrieel appartement.

De betonlook vloeren zijn 100% dicht waardoor vuil gemakkelijk afneembaar is. Vanzelfsprekend zijn al onze verschillende betonlook vloeren uitermate goed te combineren met vloerverwarming.

Verschillende betonlook vloeren

Wij leveren drie verschillende soorten betonlook vloeren:

Het grote verschil met woonbeton, ook wel gevlinderde betonvloer of gepolierde betonvloer genoemd, is dat een betonlook dunner is dan woonbeton. Waar woonbeton een minimale dikte heeft van minimaal 7 cm (inclusief vloerverwarming), heeft een betonlook vloer een dikte van 4-6 mm. Dit betekent dat een betonlook vloer in veel gevallen over een bestaande vloer toepasbaar is.

Betonlook vloeren en vloerverwarming

Al onze betonlook vloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming. Het is wel van groot belang dat voordat wij de betonlook vloer aanbrengen het opstook protocol van de vloerverwarming gevolgd is. Zo kunnen we kijken hoe de ondervloer zich houdt in combinatie met vloerverwarming. Ontstaat er dan al scheurvorming? Dan behandelen wij deze scheuren voordat we starten met de betonlook vloer.

Werkwijze betonlook vloeren

De betonlook vloeren bouwen we op in verschillende lagen. We starten met een epoxy voor een goede hechting. Vervolgens brengen we een egalinelaag aan om de vloer uit te vullen en een egale basis te creëren. Daarna brengen we de gewenste betonlook vloer aan. Bij de gietvloer is dit één laag, de beton ciré vloer bouwen we op met twee lagen beton ciré. Daarna werken we de betonlook vloer af met twee lagen lak.

Tijd van aanbrengen betonlook vloeren

Omdat we één laag per dag aan brengen in verband met de droogtijd zijn we afhankelijk van het type betonlook vloer een week tot anderhalve week bezig met het realiseren van de vloer. Na het aanbrengen van de vloer moet deze nog een week uitharden voordat de vloer op de juiste sterkte is. Totaal dient u daarom rekening te houden met circa twee en halve week tot drie weken.

Onderhoud betonlook vloeren

Onze betonlook vloeren werken we af met laklagen. Deze laklagen hebben voldoende onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Lees hier meer over het onderhoud van de betonlook vloeren.

Direct onderhoudsmiddel bestellen? Klik dan hier

Bekijk alle betonlook vloeren in onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar onze betonlook vloeren? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Opheusden. Tijdens een afspraak adviseren wij u over de verschillende type vloeren en vertellen u over de mogelijkheden hiervan. Hierna stellen we vrijblijvend een offerte op en kunnen we diverse stalen in verschillende kleuren voor u maken. Zo kunnen we samen met u een realistisch beeld in uw woning creëren.

U kunt ook direct vrijblijvend een offerteaanvraag doen of meer informatie opvragen via ons contactformulier. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

showroom betonlook vloeren, cementgebonden gietvloer, beton ciré vloer

Ons meest recente werk