SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook vloeren

U bent op zoek naar een betonvloer. Of in ieder geval een vloer die lijkt op beton. Een betonvloer is niets voor u omdat de eigenschappen niet aansluiten op uw wensen of omdat u de dikte niet kwijt kunt. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden: betonlook vloeren.

Via onderstaande afbeeldingen en buttons vindt u meer informatie over de verschillende soorten betonlook vloeren.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Beton ciré vloeren

Beton ciré vloeren

De sterke, stijlvolle én onderhoudsvriendelijke betonlook vloer

Bekijk Beton ciré vloeren
PU gietvloeren

PU gietvloeren

Deze naadloze betonlook vloer is verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur in uni- of duo variant.

Bekijk PU gietvloeren
Cementgebonden gietvloeren

Cementgebonden gietvloeren

De cementgebonden gietvloer is slechts enkele millimeters dik en erg eenvoudig in onderhoud.

Bekijk Cementgebonden gietvloeren
Metallic gietvloeren

Metallic gietvloeren

Dé gietvloer met een marmerlook en verkrijgbaar in acht unieke kleuren.

Bekijk Metallic gietvloeren
Minerale gietvloeren

Minerale gietvloeren

Minerale gietvloeren zijn strak, naadloos en in elke RAL- en NCS- kleur leverbaar.

Bekijk Minerale gietvloeren

Wat zijn betonlook vloeren?

Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken in onze huidige interieurs. Deze naadloze vloeren hebben ieder een eigentijdse en unieke uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Betonlook vloeren hebben veel weg van betonvloeren, maar met een andere samenstelling en andere eigenschappen. Een betonlook vloer is slechts enkele millimeters dik. Een groot verschil met een échte betonvloer. Die heeft een minimale dikte van 7 centimeter. Een betonlook vloer is, met de juiste voorbewerking, op een bestaande vloer te realiseren. Een betonlook vloer werken we af met laklagen voor een goede bescherming. Een gevlinderde betonvloer wordt geïmpregneerd.

betonlook vloeren, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Soorten betonlook vloeren

Betonlook vloeren zijn er in verschillende soorten. Strakke en egale, naadloze vloeren. Robuuste en karakteristieke vloeren. Gegoten vloeren met een marmerlook of een betonlook.

Voordelen van betonlook vloeren

Uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Betonlook vloeren zijn enkele millimeters dik. Daardoor gaat de warmte van vloerverwarming snel naar de oppervlakte. Een betonlook vloer warmt snel op en houdt lang warmte vast. Om de kans op scheurvorming in uw betonlook vloer zoveel mogelijk te beperken, moet het opstookprotocol van de vloerverwarming vooraf gevolgd worden. Dit doet u voordat we uw betonlook vloer aanbrengen. Een betonlook vloer met vloerverwarming verhoogt uw wooncomfort.

Eenvoudig in onderhoud

Een coating en verschillende laklagen zorgen ervoor dat betonlook vloeren vuil- en vloeistofafstotend zijn. Oftewel: onderhoudsvriendelijk. Laklagen zijn wel gevoelig voor zand en vuil. Daarom is het belangrijk om goed en regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw vloer. Denk hierbij aan het stofwissen of stofzuigen en het dweilen van uw betonlook vloer.

Goede schoon- en droogloopmatten bij de voor- en achterdeur zorgen ervoor dat de vuilaanvoer op uw vloer beperkt blijft. Het gebruik van goede beschermvoetjes onder schuivend meubilair voorkomt krassen en slijtage. Op deze manier blijft u vloer in optimale conditie en kunt u extra lang genieten van uw betonlook vloer.

Meer informatie over het onderhouden van betonlook vloeren vindt u op onze onderhoudspagina.

Ruime kleurkeuze

Betonlook vloeren kennen verrassend veel voordelen. Beton ciré vloeren, minerale gietvloeren en PU gietvloeren zijn in elke RAL- en NCS- kleur leverbaar. Cementgebonden gietvloeren en metallic gietvloeren in eigen unieke kleuren. Zo sluit een betonlook vloer dus altijd aan bij uw interieur.

beton ciré prijzen, beton ciré vloer kosten, onderhoud beton ciré

Betonlook vloer aanbrengen

Een betonlook vloer bestaat uit verschillende lagen. Een epoxyprimer en een egalinelaag voor een goede ondergrond en hechting. De betonlook vloer zelf. Dat is de gietlaag bij gietvloeren en de twee beton ciré lagen bij een beton ciré vloer. Om de betonlook optimaal te beschermen werken we de vloer af met twee laklagen.

De droogtijd van deze verschillende lagen zorgt ervoor dat we één laag per dag aan kunnen brengen. Houd daarom rekening met een productietijd van ruim een week. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de betonlook vloer die u kiest, de temperatuur zowel buiten als binnen in de ruimte en de luchtvochtigheid.

Prijs betonlook vloeren

Om een goede keuze te kunnen maken is prijsvergelijking ook waardevol. Om u een goede prijsindicatie te geven vindt u hieronder een richtprijs. Een richtprijs voor elke type betonlook vloer, gebaseerd op een gemiddelde van 100 m².

  • Beton ciré vloer, € 121,85
  • Minerale gietvloer, € 101,85
  • Cementgebonden gietvloer, € 110,85
  • PU gietvloer, € 94,90
  • Metallic gietvloer, € 95,00

Deze prijzen zijn inclusief epoxyprimer, egaline en btw.

Onze prijzen zijn opgebouwd in staffelprijzen. Dit betekent dat u bij een hoger aantal m² een kortingspercentage krijgt.

Zien, voelen en vergelijken

Nieuwsgierig geworden naar onze betonlook vloeren? Wij nodigen u graag uit voor een afspraak in onze showroom in Opheusden. In onze showroom kunt u onze verschillende vloeren zien, voelen en vergelijken. Samen met uw woonwensen en het advies van één van onze adviseurs maakt u de keuze voor de betonlook vloer die het beste bij u, uw woning en uw woonstijl past.

U kunt ook direct vrijblijvend een offerteaanvraag doen of meer informatie opvragen via ons contactformulier. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

Ons meest recente werk