SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook vloeren

U bent op zoek naar een betonvloer. Of in ieder geval een vloer die lijkt op beton. Een betonvloer is niets voor u omdat de eigenschappen niet aansluiten op uw wensen of omdat u de dikte niet kwijt kunt. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden: betonlook vloeren.

Via onderstaande afbeeldingen en buttons vindt u meer informatie over verschillende soorten betonlook vloeren.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Beton ciré vloeren

Beton ciré vloeren

De sterke, stijlvolle én onderhoudsvriendelijke betonlook vloer

Bekijk Beton ciré vloeren
PU gietvloeren

PU gietvloeren

Deze naadloze betonlook vloer is verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur in uni- of duo variant.

Bekijk PU gietvloeren
Cementgebonden gietvloeren

Cementgebonden gietvloeren

De cementgebonden gietvloer is slechts enkele millimeters dik en erg eenvoudig in onderhoud.

Bekijk Cementgebonden gietvloeren
Metallic gietvloeren

Metallic gietvloeren

Dé gietvloer met een marmerlook en verkrijgbaar in acht unieke kleuren.

Bekijk Metallic gietvloeren
Minerale gietvloeren

Minerale gietvloeren

Minerale gietvloeren zijn strak, naadloos en in elke RAL- en NCS- kleur leverbaar.

Bekijk Minerale gietvloeren

Wat zijn betonlook vloeren?

Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken in onze huidige interieurs. Naadloze vloeren hebben een unieke uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Betonlook vloeren lijken op betonvloeren, maar met een andere samenstelling en eigenschappen. Een betonlook vloer is maar een paar millimeter dik. Een groot verschil met een échte betonvloer. Die is minimaal 7 centimeter dik. Ook is een betonlook vloer op een bestaande vloer te maken. Met de juiste voorbewerking. Een betonlook vloer werken we af met laklagen voor een goede bescherming. Daar staat tegenover dat een gevlinderde woonbeton vloer wordt geïmpregneerd.

betonlook vloeren, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Soorten betonlook vloeren

Betonlook vloeren zijn er in verschillende soorten. Strakke en egale, naadloze vloeren. Robuuste en karakteristieke vloeren. Gegoten vloeren met een marmerlook of een betonlook.

Bekijk de brochure

Voordelen van betonlook vloeren

Perfect voor vloerverwarming

Betonlook vloeren zijn een paar millimeter dik. Daardoor gaat de warmte van vloerverwarming snel naar de oppervlakte. Een betonlook vloer warmt snel op en houdt lang warmte vast. Het is belangrijk om vooraf het opstookprotocol van de vloerverwarming te volgen. Hierdoor wordt de kans op scheuren in uw betonlook vloer een stuk kleiner. Dit doet u voordat we uw betonlook vloer maken. Een betonlook vloer met vloerverwarming zorgt voor nog prettiger wonen.

Makkelijk in onderhoud

Een coating en verschillende laklagen zorgen ervoor dat betonlook vloeren vuil- en vloeistofafstotend zijn. Oftewel: onderhoudsvriendelijk. Aan de andere kant zijn laklagen wel gevoelig voor zand en vuil. Daarom is het belangrijk om goed en regelmatig onderhoud uit te voeren. Denk hierbij aan stofzuigen en dweilen.

Goede schoon- en droogloopmatten zorgen ervoor dat uw vloer minder vuil wordt. Plaats deze matten bij de voor- en achterdeur. Ook het gebruik van goede beschermvoetjes onder schuivende meubels voorkomt krassen en slijtage. Op deze manier blijft uw vloer het mooist en kunt u extra lang genieten van uw betonlook vloer.

Meer informatie over het schoonmaken van betonlook vloeren vindt u op onze onderhoudspagina.

Ruime kleurkeuze

Betonlook vloeren kennen verrassend veel voordelen. Zo zijn beton ciré vloeren, minerale gietvloeren en PU gietvloeren in elke RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. Cementgebonden gietvloeren en metallic gietvloeren in eigen unieke kleuren. Om die reden sluit een betonlook vloer altijd aan bij uw interieur.

beton ciré prijzen, beton ciré vloer kosten, onderhoud beton ciré

Betonlook vloer maken

Een betonlook vloer bestaat uit een aantal lagen. Eerst een epoxyprimer en egalinelaag voor een goede ondergrond en hechting. Daarna de betonlook vloer zelf. Dat is de gietlaag bij gietvloeren en twee beton ciré lagen bij een beton ciré vloer. Om de betonlook zo goed mogelijk te beschermen lakken we de vloer met twee laklagen.

De droogtijd van deze verschillende lagen zorgt ervoor dat we één laag per dag aan kunnen brengen. Houd daarom rekening met een productietijd van ruim een week. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de betonlook vloer die u kiest. Ook de temperatuur binnen- en buiten en de luchtvochtigheid spelen hierin een rol.

Prijs betonlook vloeren

Om een goede keuze te kunnen maken is prijsvergelijking ook waardevol. Hieronder vindt u een richtprijs. Een richtprijs voor elk soort betonlook vloer. We gaan uit van een gemiddelde van 100 m².

  • Beton ciré vloer, € 121,85
  • Minerale gietvloer, € 101,85
  • Cementgebonden gietvloer, € 110,85
  • PU gietvloer, € 115,95
  • Metallic gietvloer, € 132,85

Deze prijzen zijn inclusief epoxyprimer, egaline en btw.

Onze prijzen zijn opgebouwd in staffelprijzen. Dit betekent: hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe lager de prijs.
Prijsindicatie berekenen voor uw betonlook vloer

Zien, voelen en vergelijken

Nieuwsgierig geworden naar onze betonlook vloeren? U bent van harte welkome voor een afspraak in onze showroom in Opheusden. In onze showroom kunt u onze verschillende vloeren zien én even voelen. Samen met uw wensen en het advies van één van onze adviseurs maakt u de keuze voor de betonlook vloer die het beste bij u, uw woning en woonstijl past.

U kunt ook direct een offerteaanvraag doen of meer informatie opvragen via ons contactformulier. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

Ons meest recente werk