SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gevlinderde betonvloeren

U zoekt een nieuwe vloer. Omdat u uw huis bouwt of verbouwt. Een van de wensen die u daarbij heeft is dat de vloer multifunctioneel is en in elke ruimte past. Want u wilt dat de vloer doorloopt in elke ruimte. Dat is mooi, praktisch én makkelijk met schoonmaken. Schetst dit uw situatie? Dan is een gevlinderde betonvloer dé vloer die u zoekt. We vertellen u graag meer over de eigenschappen van gevlinderde betonvloeren.
showroombezoek Offerte aanvragen

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Een gevlinderde betonvloer: dé basis voor uw interieur

Of u nu van een moderne, industriële of Scandinavische woonstijl houdt, een gevlinderde betonvloer past in elk interieur. Hoe wij dat weten? Gevlinderde betonvloeren zijn stijlvol, naadloos en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Een gevlinderde betonvloer is minimaal 7 centimeter dik en zonder toevoeging van kunststoffen. We hebben het hier dus niet over een betonlook vloer of gietvloer maar over een échte pure betonvloer.

De voordelen van gevlinderde betonvloeren op een rij:

  • De gevlinderde betonvloer is naadloos en daardoor erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken;
  • Gevlinderde betonvloeren zijn energiezuinig en gaan perfect samen met vloerverwarming;
  • Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling, zijn slijt- en krasvast en worden in de loop der jaren alleen maar mooier;
  • U heeft door het leggen van deze vloer geen vertraging in uw bouwproces.

Gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren

Het klantverhaal van Vivian en Ron:

Vivian en Ron kozen voor een gevlinderde betonvloer in een monumentaal pand: “We houden van natuurproducten.”

Een monumentale boerderij in het Zeeuwse dorpje Kloetinge, vlakbij Goes. Dat is het thuis van Vivian, haar man Ron en hun twee dochters. Een woonbetonvloer vormt de basis van het stijlvolle interieur.

Vanaf februari dit jaar wonen ze in hun nieuwe huis. Voor Vivian was het al snel duidelijk dat er een gevlinderde betonvloer in moest komen. “Toen ik binnenkwam in dit huis viel me gelijk het drukke balkenplafond op. We houden heel erg van natuurproducten, maar met al zoveel hout was een houten vloer voor ons niet aan de orde.”

En Vivian is fan van betonvloeren. “Wat betreft leefgemak én onderhoud. We hebben twee kinderen en een hond dus dat zijn belangrijke factoren.”
Het klantverhaal van Vivian en Ron

Een gevlinderde betonvloer waar u maar wilt: binnen, boven en zelfs buiten

Denkt u erover om deze vloer door te leggen op de 1e etage, in de badkamer of zelfs door naar buiten? Met een gevlinderde betonvloer kan het allemaal. Let wel even op bij een betonvloer voor boven of buiten. Voor boven is het belangrijk dat u rekening houdt met het gewicht van een betonvloer. Een betonvloer van 7 centimeter dik weegt namelijk zo’n 170 kilo, per vierkante meter.

Voor buiten heeft een gevlinderde betonvloer een minimale dikte van 15 centimeter of zelfs 20 centimeter. Dat komt omdat een betonvloer buiten veel meer te verduren krijgt door verschillende temperaturen en weersinvloeden. Ook het gewicht wat er buiten op de vloer komt speelt een rol.

Gevlinderd betonnen terras in Nuenen, gecombineerd met een zwarte tafel. Binnen ligt een gevlinderde betonvloer in de keuken. Hierop staat een wit kookeiland en een zwarte keuken

Gevlinderde betonvloeren vanaf 87,95 per vierkante meter

Om een goede keuze te maken begrijpen we dat u ook graag wilt weten wat een gevlinderde betonvloer kost. Bij gevlinderde betonvloer onder de 65 m² rekenen wij met een starttarief van 5.725,-. Voor gevlinderde betonvloeren rekenen wij met een vierkante meterprijs vanaf 87,95. Deze prijs is zonder gekleurde toplaag (12,50 per vierkante meter) en impregneren (24,50 per vierkante meter). Vraag een offerte aan via onderstaande button. Wij berekenen graag een exacte prijs voor uw situatie en wensen!
Offerte aanvragen

Gevlinderde betonvloeren beleven

Wilt u weten of een gevlinderde betonvloer écht de vloer is voor u? Met een kop koffie of thee bespreken we graag met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en situatie. U bent daarom van harte welkom voor een afspraak in onze showroom in Opheusden.
Plan uw bezoek

Ons meest recente werk