Over ons

Willem design vloeren

 

Willem designvloeren: een vleugje historie

Door de toenemende vraag naar woonbeton en beton design vloeren/ objecten hebben we in 2008 voor een opsplitsing gekozen in bedrijf en website. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn geven we u op onze website specifieke informatie. Is u interesse gewekt? Wij staan voor u klaar in onze showroom om uw plannen verder uit te werken, onder het genot van een bakje koffie.

Speerpunten van onze organisatie zijn:Klantvriendelijk, Persoonlijk. Kwaliteit en Service zijn bij ons vanzelfsprekend en staan bovenaan. Bovendien leveren we de echte woonbeton uit italie.

Voordelen van onze producten: We leveren de orginele woonbeton uit Italie en dus geen imitatie producten. Verder kunt u in onze showroom vele kleuren en soorten van de woonbeton bewonderen. Ook in de manier van afwerken en nabehandelen zijn er verschillende variaties te bekijken. Graag geven we u een persoonlijk advies zodat u echt kan leven op de vloer zonder bezorgd te zijn over beschadigingen en vlekken.

Wij komen uit de Betuwe (Opheusden) en bij ons geldt het gezegde nog: een man een man een woord een woord. U krijgt één aanspreekpunt die de bouw begeleidt en u blijft informeren over de vorderingen. Wij werken snel, vakkundig en beschikken of flexibele vakmensen, zodat we uw project efficiënt kunnen opleveren.

Graag vernemen we uw vragen cq opdrachten. Voor aannemer en particulier, projecten groot of klein, voor beton moet u bij Willem Designvloeren zijn.

Met vriendelijke groet,

Willem van Engelenhoven & Team Willem Designvloeren

© 2016 - 2018 Willem Designvloeren - Website: Stylemaster

Van 27 juli t/m 20 augustus zijn wij met vakantie. U kunt ons wel bereiken via het contactformulier