SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Over ons

Wij zijn een ijzersterk, enthousiast en hecht team met jarenlange ervaring en een grote hoeveelheid productkennis. Natuurlijk houden we ook van de gezellige vrijdagmiddagborrel, maar er wordt vooral keihard gewerkt om de droomvloer voor onze opdrachtgever waar te maken.

Afspraak maken

Afspraak maken

De vloer is dé basis van uw woning en interieur. En we zijn ook benieuwd naar uw verhaal! Graag bespreken we uw bouwplannen en woonideeën om die om te zetten in realiteit. Daarom nodigen wij u graag van harte uit voor een afspraak in onze showroom om onze beton- en betonlook vloeren te ervaren.

Bekijk Afspraak maken
Dit is Willem Designvloeren

Dit is Willem Designvloeren

Wij zijn specialist in beton- en betonlook vloeren van uitstekende kwaliteit. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht van advies tot realisatie en door begeleiding met vaste medewerkers. Een jong en enthousiast team dat zich elke dag inzet om uw droomvloer te maken.

Bekijk Dit is Willem Designvloeren
Werken bij Willem Designvloeren

Werken bij Willem Designvloeren

Werken bij Willem Designvloeren betekent elke dag mooie producten maken voor klanten in heel Nederland, hierover adviseren en inspireren. En dan hebben we het nog niet gehad over de gezellige club van collega’s die niet kunnen wachten om jou op te nemen in de groep.

Bekijk Werken bij Willem Designvloeren
Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.