SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Over ons

We houden van mooie dingen maken. Naadloze vloeren en wanden die spreken door hun unieke uitstraling. Werken met natuurlijke materialen is hetgeen wat Willem al meer dan 20 jaar aanspreekt. Zoveel mogelijk met natuurlijke en recyclebare grondstoffen werken staat daarom ook niet voor niets hoog op de wensenlijst. De co2 footprint verkleinen, verantwoord omgaan met mens en aarde.

Afspraak maken

Afspraak maken

De vloer is dé basis van uw woning en interieur. Graag bespreken we uw bouwplannen en woonideeën om die om te zetten in realiteit. Daarom nodigen wij u graag van harte uit voor een afspraak in onze showroom om onze beton- en betonlook vloeren te ervaren.

Bekijk Afspraak maken
Dit is Willem Designvloeren

Dit is Willem Designvloeren

Wij zijn specialist in naadloze vloeren van uitstekende kwaliteit. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht van advies tot realisatie en door begeleiding met vaste medewerkers. Een enthousiast en gedreven team staat klaar om uw droomvloer te maken.

Bekijk Dit is Willem Designvloeren
Werken bij Willem Designvloeren

Werken bij Willem Designvloeren

Werken bij Willem Designvloeren betekent elke dag mooie producten maken voor opdrachtgevers in heel Nederland, hierover adviseren en inspireren. En dan hebben we het nog niet gehad over de gezellige club van collega’s die jou graag opnemen in de groep.

Bekijk Werken bij Willem Designvloeren

Founder

In 2008 ging Willem vloeren maken voor eigen projecten, daarvoor was hij werkzaam in de industriebetonvloeren. De reden om zelf vloeren te maken was eenvoudig: een gekleurde betonvloer is uniek en werd destijds nog niet toegepast. Willem: “Het maken van gekleurde betonvloeren is een andere manier van werken omdat naast praktisch, de vloer ook esthetisch moet zijn. Vakmanschap en oog voor detail zijn daarbij onmisbaar.”

Tot die tijd zagen we betonvloeren alleen in loodsen en magazijnen. Inmiddels zijn gevlinderde betonvloeren niet meer weg te denken in de huidige woonwereld.

Visie

Dé reden voor ons om Nederland sinds 2008 te overtuigen van de grote hoeveelheid toepassingen en mogelijkheden van betonvloeren. Een website werd gemaakt, architecten en aannemers werden benaderd voor nieuwe projecten en woonbladen schreven we aan om uitleg te geven over de verschillen tussen betonvloeren en gietvloeren. Zij geloofden niet in gekleurde betonvloeren: het was te onbekend en later werd gedacht dat het snel zou overwaaien.

Gelukkig kunnen we achteraf zeggen dat niets minder waar was. De omschakeling van industrievloeren naar betonnen designvloeren heeft toch heel wat voeten in aarde gehad. Want zeg zelf: benadert u een allround timmerman voor het maken van een keuken? Nee toch? Daarvoor benadert u een interieurtimmerman die ook na het afronden van de werkzaamheden bereikbaar blijft voor eventuele aanpassingen of aanvullingen.

Om die reden hebben we een team om ons heen verzameld van hardwerkende, enthousiaste en eerlijke mensen. Een team met dezelfde visie, die 100% achter ons prachtige, natuurlijke product staat. Dat maakt dat we met ons team geen industrievloeren maken. Een zangvogel fluit ook niet vals toch?

Wagenpark Willem Designvloeren

Team

We zijn blij en trots dat we met ons hechte team van zo’n 30 mensen elke week tussen de 10 en 20 projecten mogen realiseren. Het voordeel van een groter team? Al onze mensen hebben hun eigen specialiteit. Onze adviseurs die u oprecht en met kennis meenemen in de wereld van beton- en betonlook vloeren. Enthousiaste dames op kantoor die u te woord staan en uw vragen beantwoorden als u belt. Een accurate administratie wat voor u én ons belangrijk is. Een vast aanspreekpunt zoals onze planning- en werkvoorbereider en een eigen team voor het inmeten van uw vloer. Naast de voorbereiding geven zij u ook advies over mooie aansluitingen bij bijvoorbeeld een pui of andere vloer.

Daarnaast natuurlijk onze mensen die de voorbereidingen doen voor het storten van de betonvloer zoals wapening leggen en uw wanden en kozijnen afplakken ter bescherming. Ook het storten en vlinderen van betonvloeren gaat altijd onder verantwoording van één van onze voormannen. Op de bouw is deze zelfde voorman uw vaste aanspreekpunt. Dat zorgt voor een duidelijke communicatie en geeft de mogelijkheid om snel te schakelen.

Tot slot maar onmisbaar: ons serviceteam. Zij leveren goede en eerlijke nazorg waarbij een tevreden opdrachtgever centraal staat.

Showroom

We nodigen u graag uit in onze showroom aan de Lakemondsestraat 13 in Opheusden. In onze showroom ziet u verschillende naadloze vloer- en wandafwerkingen. Door de producten met eigen ogen te zien en fysiek naast elkaar neer te leggen kunt u de afwerkingen goed vergelijken en een weloverwogen keuze maken.

Door ons eerlijke en aansluitende advies kiest niet iedereen voor een vloer van ons. En dat is goed, want onze vloeren passen niet bij iedereen. Wij willen dat onze opdrachtgevers lang, tevreden en gelukkig op hun droomvloer leven. Dat is voor ons wat telt.

Wilt u kijken of een beton- of betonlook vloer naadloos aansluit bij uw wensen en woonsituatie? Of bent u al verder in het proces en wilt u kleuren, materialen en structuren kiezen aan de hand van samples of een moodboard? Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

vacature, verkoopadviseur, sales, verkoop medewerker, showroom, vloerenspecialistDuurzaamheid

In al onze afwerkingen werken we waar mogelijk met natuurlijke grondstoffen. Bij sommige vloer- en wandafwerkingen zijn bepaalde laklagen (nog) niet te vervangen. Deze laklagen dragen bij aan het wooncomfort van de opdrachtgevers en verlengen de levensduur van de vloer. Maar deze laklagen proberen we dan wel weer te compenseren met een zo natuurlijk mogelijke basis.

Altijd in ontwikkeling

We blijven altijd op zoek naar de beste materialen en onderhoudsmiddelen. In Nederland, maar ook in het buitenland, zoals Italië. Het land van design en de oorsprong van veel verschillende soorten vloer- en wandafwerkingen. Omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten en producten testen en doorontwikkelen, wordt de keuze voor u als opdrachtgever eenvoudiger.

Welkom bij Willem Designvloeren. We maken graag kennis met u en doen op een eerlijke manier zaken. U ook?
Contact opnemen Afspraak maken

 

 

Ons meest recente werk