SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Aannemers

Gevlinderde betonvloeren zijn dankzij hun naadloze ontwerp en esthetische uitstraling de perfecte basis voor elk interieur. Deze vloeren zijn niet alleen energiezuinig en tijdloos, maar ook onderscheidend. Om u als aannemer volledig te ontzorgen, bieden wij een totaalpakket aan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden met beton en streven naar het mooiste resultaat.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Onze werkwijze

Showroom in Opheusden

We nodigen u en uw opdrachtgever van harte uit in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Hier laten we u kennismaken met de wereld van naadloze vloeren. Sinds 2008 is de wereld van betonvloeren onze wereld. We helpen u graag de perfecte woonbetonvloer te kiezen die naadloos aansluit bij uw wensen en die van uw opdrachtgever.

Bij Willem Designvloeren begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. We weten hoe druk uw agenda kan zijn en daarom nemen we graag alles voor u uit handen. Daarom kunt u ook uw opdrachtgever rechtstreeks naar ons sturen. Wij begeleiden hen persoonlijk bij het kiezen van de vloer van hun dromen. Zo kunt u met een gerust hart uw projecten voortzetten.

Voorbereiding en uitvoering

We controleren maatvoeringen, adviseren over technische details, en zorgen voor een strakke planning en duidelijke communicatie. Onze vakkundige specialisten gaan vervolgens aan de slag om uw unieke vloer te creëren. En dat niet alleen: ook isolatie en vloerverwarming nemen we, indien gewenst, voor u uit handen.

Zorgeloos genieten

Ook na oplevering blijven we bereikbaar voor vragen, service en behandelingen. Want met ons eigen serviceteam en 10 jaar garantie zorgen we ervoor dat de betonvloer er ook na jaren nog prachtig uitziet.

Beton- én betonlook vloeren

Is er niet voldoende hoogte beschikbaar voor een betonvloer van minimaal 7 centimeter? Of voldoen de eigenschappen van een gevlinderde betonvloer niet aan de wensen? Naast betonvloeren vindt u bij ons ook Italiaanse betonlook vloeren. Deze vloeren, een combinatie van cement en hars, hebben een naadloos design en lijken sprekend op echte betonvloeren, maar zijn maar 3 millimeter dik.

Beton buiten beleven

Ons leven en dat van uw opdrachtgever verplaatst zich steeds meer naar buiten. We slaan de deuren open en verlengen onze woning. Niet zo gek dus dat beton een trend is die we buiten steeds vaker zien. Beleef beton buiten!

Een betonvloer voor een terras of oprit is minimaal 15 centimeter dik. Een vloer die tegen een stootje kan en waarbij onkruid voorgoed verleden tijd is. Waarom zou u het leggen van een betonvloer alleen tot binnen beperken? Naast praktische eigenschappen heeft het doorleggen van de betonvloer naar buiten ook esthetisch meerwaarde voor het ontwerp van de woning én het interieur.

Klantervaring: Marcel van Haaks Teken- en Timmerwerken

Benieuwd naar de ervaringen van andere aannemers met Willem Designvloeren? Lees het interview met Marcel van Haaks Teken- en Timmerwerken. Marcel koos voor een gevlinderde woonbetonvloer in zijn nieuwbouwwoning in boerderijstijl.
Lees het interview

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom op Lakemondsestraat 13 in Opheusden, midden in Nederland. Maak vooraf een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Plan uw showroombezoek