SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Gevlinderde woon betonvloer in een vrijstaande woning in Hoogblokland

Beton kleuren

Bij beton denk je misschien al snel aan een grijze kleur. Maar de kleur hangt af van de natuurlijke ingrediënten in de betonmix. Wanneer, bijvoorbeeld, het zand uit de betonmix wat geler is, dan is de kleur van het beton ook wat geler. Gelukkig kunnen wij jouw betonvloer helemaal op kleur brengen. Uit welke kleuren jij kunt kiezen, lees je in dit artikel.

Basis beton kleuren

We gaven al aan dat je nooit helemaal zeker bent van de kleur van je betonvloer. De betonmix wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het zand en het grind wordt ‘gewonnen’ uit de Nederlandse rivieren. Wanneer deze producten uit de Rijn komen, zijn ze wat grijzer en wanneer ze uit de Maas komen wat geler.

We hebben geen invloed op de kleur van deze ingrediënten en kunnen je dus ook geen kleur garanderen. Wanneer je de natuurlijke kleur van het beton juist te gek vindt en het je niet uitmaakt of de betonvloer juist wat geler of grijzer uitvalt, is het toevoegen van een kleur natuurlijk niet nodig.

Wanneer je het wel fijn vindt om hier zeker van te zijn, raden we je aan om voor beton op kleur te kiezen. Gevlinderde woon betonvloer in een vrijstaande woning in Hoogblokland

Unieke beton kleuren

We bieden beton kleurpigmenten in verschillende zandkleuren en grijstinten. Deze pigmenten kunnen we ook mixen. Zo kun je een kleur kiezen die perfect aansluit bij jouw stijl, voorkeur en wensen. We laten je graag wat voorbeelden zien van vloeren met een kleurpigment.

Kleur: middengrijs

De opdrachtgevers van deze vloer kozen voor het kleurpigment middengrijs. Middengrijs is een van onze lichtere kleuren grijs. Deze kleur is een goede basis voor je interieur. Dit jonge stel heeft onze vloer gecombineerd in een modern, maar ook industrieel interieur.

Woning in Roermond met een gevlinderde woonbeton vloer in de woonkamer

Kleur: donkergrijs

Deze vrijstaande woning is duurzaam en helemaal gemaakt van hout, door de opdrachtgever zelf! Door dat er veel én grote raampartijen zijn hebben de bewoners gekozen voor een betonvloer in een wat donkerdere grijze kleur. De lichte, houten woning laat het karakteristieke effect van de betonvloer duidelijk zien.

Kleur: 75% midden- en 25% donkergrijs

De opdrachtgevers van deze villa in Bemmel kozen voor een betonvloer in de kleur 75% midden- en 25% donkergrijs. In de keuken zie je een grote vide met een hoog plafond. Ook in deze woning is gewerkt met veel raampartijen. Dit licht haalt het unieke en karakteristieke effect van de betonvloer extra naar boven.

Gevlinderde betonvloer in een villa in Bemmel van bovenaf

Kleur: 75% basisgrijs en 25% zandkleur

Een tussenwoning in het centrum van Montfoort. In dit interieur is alles op elkaar afgestemd. De opdrachtgevers kozen voor een vloer in de kleur 75% basisgrijs en 25% zandkleur. Dit maakt de vloer meteen een stuk warmer. Onze opdrachtgever gaf aan dat wanneer er mensen voorbijlopen, ze naar binnen kijken en weer een paar stappen terugzetten om even naar binnen te gluren. En dat snappen we heel goed!

Kleur: 50% basisgrijs en 50% zandkleur

Voor deze oude boerderij in de polder, is gekozen voor een gevlinderde betonvloer in de kleur 50% basisgrijs en 50% zandkleur. De keuken is gemaakt in de oude koeienstal, de deuren en het originele plafond hiervan zijn nog zichtbaar. Deze warme beton kleur komt in combinatie met de houten keuken goed tot zijn recht.

Leestip: Beton combineren met hout: 5 gave binnenkijkers

Beton kleuren zien in de showroom

Al deze kleurpigmenten kun je zien en vergelijken in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarna stellen we een passende offerte voor je op die  voldoet aan jouw situatie, wensen en eisen. Zien we je snel?
Afspraak maken