SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Betonnen terras

Betonnen terras aanleggen in uw tuin? Willem Designvloeren realiseert graag die mooie betonnen terrasvloer, waar u naar op zoek bent! We gebruiken materialen en beton van hoogwaardige kwaliteit, dat ook strak en mooi blijft na intensief gebruik. Door de vele afwerkmogelijkheden en kleuren kunnen we een exclusieve terrasvloer maken, die aansluit bij uw wensen en stijl.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Betonnen terras

Voorbeeld mogelijkheden van een betonnen terras:

  • Als u binnen een woonbeton vloer heeft en die naar buiten wilt laten doorlopen
  • Rondom een zwembad
  • Onder een overkapping of veranda
  • Uiteraard kunnen we ook een betonvloer storten als vlakke ondergrond voor terrastegels.

Betonnen terras vloer leverbaar vanaf € 60,- per m²

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van betonvloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil- en vloeistoffen. Die kunt u direct bekijken en desgewenst testen. Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende betonnen terras vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijs voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt. Die zal uw beslissing makkelijker maken waarom een terras van beton bij u past. Met het gevolg dat u jaren kan genieten van uw betonnen terras vloer en er met een gerust hart op kan leven.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Werkwijze aanleggen betonnen terras

Een betonnen terras vloer zal ten alle tijde onder afschot aangebracht moeten worden. Daar zijn diverse mogelijkheden in.
A) Officieel: 1,5 cm afschot/schuinte per m1 (als u haaks op de helling zit met uw stoel is dat geen fijn gevoel)
B) Praktijk: Er wordt circa 1 cm afschot/schuinte aangehouden (acceptabele schuinte voor uw stoel)
C) Wens: 0,5 cm per m1 afschot/schuinte in de terrasvloer van beton

Plasvorming na regen: bij A is het praktisch onmogelijk, bij B heeft u kans op plasjes, met plan C krijgt u plassen. U kunt de verschillen komen voelen en bekijken in onze showroom.
Omdat beton een dichte massa is zal het water moeten verdampen. Bij bijvoorbeeld straatwerk kan het door de voegen de grond in zakken, en zal er dus minder rekening mee gehouden worden. Wij kunnen u adviseren over het waterverloop in combinatie met bijvoorbeeld een sleuf/lijngoot of afwatering putten. Meer informatie over het aanleggen van een betonnen terrasvloer.

Ons meest recente werk