SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Betonnen terras

Wij realiseren graag het mooie betonnen terras waar u van droomt. We maken gebruiken van beton en materialen van hoogwaardige kwaliteit dat ook strak en mooi blijft na intensief gebruik. Door de vele afwerkmogelijkheden en kleuren kunnen we een exclusief betonnen terras maken dat perfect aansluit op uw wensen en stijl. Wij leveren vakwerk van A tot Z, van advies tot realisatie en natuurlijk met een uitstekende service.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde betonnen terrassen realiseren wij vanaf 65 m².

Mogelijkheden betonnen terras

Een betonnen terras is ideaal wanneer u binnen woonbeton heeft en dit graag naar buiten wilt laten doorlopen. Daarnaast is een betonnen terras erg geschikt om rond uw zwembad aan te leggen of onder een overkapping of veranda. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kijk eens bij onze mooie projecten voor meer inspiratie voor een betonnen terras.

Voordelen van een betonnen terras

  • Nooit meer last van onkruid
  • Geen verzakkingen
  • Geen looppaden zichtbaar
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Verlichting of spotjes kunnen mooi verwerkt worden in de betonvloer
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Veelzijdige toepassing mogelijk. Verleng bijvoorbeeld uw betonnen terras met een betonnen oprit 

De dikte van een betonnen terras

Voor een betonnen terras hanteren we altijd een minimale dikte van 12cm. Dit is wanneer het om een terras gaat waar bijvoorbeeld enkel een tuinset op komt te staan. Komt er bijvoorbeeld nog een tuinkamer op te staan, dan storten we het terras met een dikte van 15cm.

Mogelijke kleuren voor een betonnen terras

In principe zijn veel kleuren mogelijk voor een betonnen terras. De meest verkochte kleuren zijn donker en midden grijs, vaak in combinatie met elkaar zodat er een mooi gewolkt effect ontstaat. Zwart en antraciet worden minder toegepast bij een betonnen terras doordat deze kleuren veel warmte aantrekken. Daarnaast wordt er ook minder vaak gekozen voor wit of lichtgrijs doordat deze kleuren snel het zonlicht weerkaatsen.

gevlinderde betonnen terras met zwembad

Werkwijze betonnen terras

Een betonnen terras wordt altijd onder afschot aangebracht. Hierdoor kan het water goed weglopen. Officieel dient er rekening gehouden te worden met 1,5 cm afschot per strekkende meter voor het beste resultaat. Echter wordt er in de praktijk vaak gekozen voor 1 cm afschot per strekkende meter. Hierdoor staat uw stoel niet scheef wanneer u op het terras zit. Soms is er de wens voor slechts 0,5 cm afschot per strekkende meter. Dit raden wij echter niet aan omdat het water dan vaak op uw terras blijft staan. U kunt de verschillen komen voelen en bekijken in onze showroom.

Wij adviseren u graag over het waterverloop in combinatie met bijvoorbeeld een sleuf, lijngoot of afwatering putten. Klik hier voor meer informatie over de werkwijze bij het aanleggen van een betonnen terras.

Bezoek onze showroom voor uw betonnen terras

Maak een afspraak en bekijk in onze showroom voorbeelden van diverse betonvloeren met verschillende kleuren en afwerkingen. Wij geven hierbij geheel vrijblijvend advies. Aan de hand van deze afspraak maken wij een passende offerte voor u op. Onze betonnen terrasvloeren zijn leverbaar vanaf €60,- per m² excl. btw. Naast de diverse kleuren zijn er ook diverse mogelijkheden om uw betonnen terras te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil- en vloeistoffen. In onze showroom kunt u deze mogelijkheden bekijken. Wij adviseren u graag. U kunt ook alvast online meer informatie opvragen over uw offerte. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

Ons meest recente werk