SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Betonlook wanden

Zoekt u een unieke wandafwerking? Een wand die uw interieur compleet maakt? Maak dan kennis met betonlook wanden. Dit zijn wanden met een sterke uitstraling, flinterdun en in elke kleur verkrijgbaar. Wij zijn zó weg van deze wanden dat wij ze in twee smaken aanbieden: beton ciré en American Clay.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kosten betonlook wanden?

Wilt u weten wat betonlook wanden kosten op basis van uw situatie en aantal vierkante meters? We realiseren graag uw droomwand vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Waanzinnige wanden

Beton is een gave trend; niet alleen voor op de vloer, maar ook zeker voor op de wand. Steeds vaker zie je betonlook terugkomen in behang, tegels of verf. Maar hoe gaaf is het om écht beton op uw wand te hebben? Beton is modern én straalt warmte uit en past daarom in elk interieur. Misschien denkt u al snel aan een industrieel interieur, maar beeld u eens een landelijk interieur in mét betonlook wand. Mooi hè?
Brochure downloaden

Altijd een wand voor u

Al jaren zijn wij fan van betonlook wanden. Tot voor kort beperkte zich dit tot een specialisatie in beton ciré wanden. Steeds vaker verschijnen er mooie producten op de markt en wij selecteren deze producten graag voor u. Wij voegen niet vaak nieuwe producten toe aan ons assortiment, maar voor één product was de keuze snel gemaakt: American Clay wanden. Benieuwd waarom wij deze betonlook wand graag toevoegen aan ons assortiment én wat het verschil is met beton ciré? Wij leggen de verschillende betonlook wanden graag aan u uit.

Beton ciré

Beton ciré lijkt op beton maar is een stucafwerking die we met een spaan aanbrengen. Het mooie hiervan is dat u daarom de mate van structuur in de wand zelf kunt bepalen. Beton ciré wordt vaak gebruikt in badkamers of bijvoorbeeld op de achterwand van de keuken. Hier dient de betonlook wand als vervanging van tegels en daardoor heeft u geen last meer van voegen, ideaal!
Bekijk beton ciré wanden Mijn prijs aanvragen voor beton ciré

American Clay

Wilt u graag een natuurlijke levensstijl combineren met een mooi interieur? Dan is American Clay perfect voor u. Deze betonlook wand is namelijk milieuvriendelijk, schimmelwerend, geur absorberend, geluiddempend én duurzaam. Ook bij deze wanden heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen; denk bijvoorbeeld een wand zo glad als satijn of met een subtiele structuur. Door de vele mogelijkheden van American Clay creëert u een betonlook wand die gegarandeerd aansluit op uw interieur.
Bekijk American Clay Mijn prijs aanvragen voor American Clay

Kleipleister wanden van American Clay in wellness

Voordelen van Betonlook wanden

Een betonlook wand past in elk interieur en heeft fijne voordelen:

  • Geen last meer van voegen
  • Keuze uit ontzettend veel kleuren
  • Een paar millimeter dik
  • Heel makkelijk schoon te maken

De wereld van betonlook wanden

Wij hebben u kort meegenomen in de wereld van de betonlook wanden, maar wij zijn hier nog lang niet over uitgepraat. Wilt u meer informatie over onze betonlook wanden? Neem dan contact op of maak een afspraak en kom langs in de showroom. Vanzelfsprekend kunt u onze wanden ook in de showroom bekijken, voelen en ervaren. Zien we u binnenkort?
Contact opnemen

Ons meest recente werk