SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook wanden

Op zoek naar een unieke wandafwerking in uw badkamer of keuken? Dan zijn beton ciré wanden wellicht wat u zoekt! Beton ciré lijkt op beton maar is een stucafwerking. Beton ciré zorgt voor een serene, stoere en unieke betonlook uitstraling. Bovendien is beton ciré waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor uw wanden in de badkamer of als spatwand in de keuken.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 60 m².

Voordelen van betonlook wanden

Betonlook wanden zijn niet meer weg te denken uit woonbladen, tijdschriften en woonprogramma’s en dat is begrijpelijk. Betonlook heeft een tijdloos en mooi uiterlijk en past daarom in veel interieurs. De kleur en de structuur kunt u bij betonlook zelf kiezen. Zo kunt u, uw wanden aanpassen aan uw woonwensen en woonstijl.

Mogelijkheden betonlook wanden

Het grote voordeel van betonlook wanden is dat deze betonlook als alternatief voor tegels gebruikt kan worden. Hierdoor hoeft u geen voegen meer te poetsen! Onze betonlook wordt uitgevoerd in beton ciré. Deze beton ciré wanden worden vaak toegepast in de badkamer of in de keuken.

Lees hier meer over:

Bekijk de betonlook in onze showroom

Benieuwd hoe betonlook eruit ziet? Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom in Opheusden. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden en wensen gebaseerd op uw woonsituatie. Op basis daarvan stellen wij een passende offerte voor u op.

Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie ontvangen voordat u een bezoek brengt aan onze showroom? Vul dan hier uw gegevens in om een richtprijs te ontvangen.

showroom betonlook, betonlook wanden

 

 

 

 

Ons meest recente werk