SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Betonlook wanden

Op zoek naar unieke wandafwerking in uw badkamer of keuken? Dan zijn de betonlook wanden iets voor u. Creëer een prachtige wand met een unieke betonlook. Willem designvloeren is specialist in beton design en betonlook vloeren en wanden. Voor onze betonlook wanden maken wij gebruik van Beton Ciré. Een betonlook wand van Beton Ciré heeft een robuuste uitstraling en is multifunctioneel. Beton Ciré is zeer geschikt voor badkamer en keuken wanden en kan in iedere kleur toegepast worden. Graag adviseren onze specialisten u over alle mogelijkheden van Beton Ciré wanden van.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Betonlook wanden

Met betonlook wanden is het schobben van de voegen tussen de tegels verleden tijd. De volledig naadloze beton cire wanden zijn ideaal met schoonmaken van uw badkamer of keuken. Naast dit praktische voordeel zijn de betonlook wanden ook een echte eyecatcher in uw interieur. Doordat de betonlook wanden in iedere kleur toegepast kunnen worden en een robuuste uitstraling hebben, past het vrijwel in iedere woonstijl. 

Betonlook wanden badkamer

Beton Cire wanden zijn zeer geschikt voor de badkamer en in iedere badkamer toe te passen. De betonlook wanden zijn waterdicht, slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De prachtige betonlook wanden geven uw badkamer extra sfeer. In grote badkamers kunt u de betonlook wand inzetten voor een rustige uitstraling en in een kleine badkamer heeft de betonlook wand juist een vergrotend effect. Wij passen Beton Cire alleen toe op de wanden in de badkamer en niet op de vloer.

Betonlook wanden keuken

Ook in de keuken is een betonlook wand van Beton Ciré een mooi alternatief voor de wand met tegels. En daarnaast is beton Cire ook zeer geschikt voor aanrechtbladen. Een betonlook wand of aanrechtblad is praktisch en geeft de keuken een unieke uitstraling.

Kom langs in onze showroom en vraag een offerte aan

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Tijdens de afspraak kunnen wij u nog meer vertellen over de betonlook wanden en wat voorbeelden laten zien. Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom maken we een offerte.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen over betonlook wanden. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk