SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Komt u bij ons over de vloer? In verband met COVID-19 is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen! ×

Betonlook wanden

Op zoek naar een unieke wandafwerking in uw badkamer of keuken? Dan zijn beton ciré wanden wellicht wat u zoekt! Beton ciré lijkt op beton maar is een stucafwerking. Beton ciré zorgt voor een serene, stoere en unieke betonlook uitstraling. Bovendien is beton ciré waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor uw wanden in de badkamer of als spatwand in de keuken.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor uw woonwensen

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Betonlook wanden realiseren wij vanaf 20m².

Voordelen van betonlook wanden

Betonlook wanden zijn niet meer weg te denken uit woonbladen, tijdschriften en woonprogramma’s en dat is begrijpelijk. Betonlook heeft een tijdloos en mooi uiterlijk en past daarom in veel interieurs. De kleur en de structuur kunt u bij betonlook zelf kiezen. Zo kunt u, uw wanden aanpassen aan uw woonwensen en woonstijl.

Mogelijkheden betonlook wanden

Het grote voordeel van betonlook wanden is dat we deze betonlook oftewel beton ciré als alternatief voor tegels toepassen. Hierdoor is voegen poetsen voorgoed verleden tijd! Onze betonlook wanden voeren we uit in beton ciré. Deze beton ciré wanden passen we meestal toe in de badkamer of in de keuken.

Meer weten over het product beton ciré? Lees dan ons blog: wat is beton ciré?

Lees hier meer over:

Bekijk de betonlook in onze showroom

Benieuwd hoe betonlook eruit ziet? Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom in Opheusden. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden en wensen gebaseerd op uw woonsituatie. Op basis daarvan stellen wij een passende offerte voor u op.

Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie ontvangen voordat u een bezoek brengt aan onze showroom? Vul dan hier uw gegevens in om een richtprijs te ontvangen.

showroom betonlook, betonlook wanden

Ons meest recente werk