SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Minerale gietvloer

Op zoek naar een naadloze, strakke maar toch levendige vloer? Overweeg dan eens een minerale gietvloer. Dit type gietvloer is een dunne vloerafwerking van maar 4 millimeter. Een super strakke vloer voor uw moderne interieur. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van de minerale gietvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Nu uw blik is gevallen op een minerale gietvloer wilt u hier vast alles over weten. Heeft u graag telefonisch advies? Of wilt u een afspraak inplannen bij ons in de showroom in Opheusden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag om uw woonbeleving compleet te maken.

Wat is een minerale gietvloer?

Uw oog is gevallen op een betonlook vloer. Dat snappen wij. Betonlook vloeren hebben de look van een betonvloer maar zijn in tegenstelling tot de gevlinderde woonbeton vloer slechts enkele millimeters dik. Ook de minerale gietvloeren horen in het rijtje van betonlook vloeren thuis.

Waarin onderscheidt de minerale gietvloer zich nu ten opzichte van de andere betonlook vloeren? Dit type gietvloer kunt u maar liefst kiezen in elke RAL- en NCS- kleur! Met uitzondering van de metallic kleuren en de parelmoer kleuren.

minerale gietvloer, minerale gietvloeren, gietvloer mineraal, betonlook vloer, gietvloer

Mogelijkheden met de minerale gietvloer

Wat geweldig is aan deze vloer is dat u deze vloer naadloos door uw hele woning kunt leggen. Alleen in de badkamer kan de minerale gietvloer helaas niet. Is dit voor u wel een must? Overweeg dan eens de mogelijkheden voor de PU gietvloer. Dit type gietvloer is wél toepasbaar in de badkamer.

Voordelen van de minerale gietvloer

Onderhoudsvriendelijk

Een van de grote voordelen van de minerale gietvloer is dat deze vloer erg onderhoudsvriendelijk is. Dit komt doordat de vloer naadloos is, goed is afgelakt en de dichtheid. Wilt u weten wat u dan wel moet doen qua onderhoud? Op de pagina ‘onderhoud gietvloer’ leest u er alles over.

Reinigingsmiddelen, beschermingsmiddelen en onderhoudsmiddelen bestelt u eenvoudig via Vloerenonderhoud.nl.

Uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming

Een tweede voordeel is dat de minerale gietvloer uitstekend geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Doordat deze vloer inclusief onderlaag maar maximaal 8 millimeter dik is, komt de vloerverwarming hier gemakkelijk doorheen. Daarnaast houdt deze vloer ook goed de warmte vast. Geen last meer van koude voeten dus met deze gietvloer!

De minerale gietvloer over een bestaande tegelvloer

U bent helemaal enthousiast geworden over de minerale gietvloer en u wilt deze dolgraag realiseren in uw woning. Maar er ligt een tegelvloer. Wij bieden u de uitkomst. Deze gietvloer kan, met de juiste voorbewerking, over een bestaande tegelvloer aangebracht worden. Zo heeft u geen sloopwerkzaamheden en een huis vol stof, maar wél een nieuwe vloer!

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Wat kost een minerale gietvloer?

Naast de voordelen en eigenschappen bent u ook vast benieuwd wat een minerale gietvloer kost. De prijs voor dit type vloer berekenen we inclusief egaline. Voor deze gietvloer betaalt u zo tussen de 80 en 100 euro per vierkante meter. Bij gietvloeren werken we met zogenoemde staffelprijzen. Dat betekent hoe meer vierkante meters u afneemt hoe lager de prijs per vierkante meter. Wilt u weten wat een minerale gietvloer u gaat kosten? Gebruik dan onze rekentool. Vul uw gegevens in, het gewenste type vloer en het aantal vierkante meters en klik op verzenden. U ontvangt dan binnen een paar minuten een prijsindicatie in uw mailbox.
Prijsindicatie berekenen

Kom de minerale gietvloer zien, voelen en vergelijken

U bent van harte welkom bij ons in de showroom. Tijdens de afspraak adviseren wij u over de verschillende naadloze beton- en betonlook vloeren voor uw woning en leefomgeving. Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek ontvangt u een op maat gemaakte offerte. U kunt ook alvast een prijsindicatie opvragen via ons offerteformulier.  Zien we u snel?
showroombezoek plannen

Ons meest recente werk