SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Werken bij

Beton- en gietvloeren leggen is een vak. Eén waar we jou graag in meenemen! Werken bij Willem Designvloeren betekent elke dag mooie producten maken voor klanten in heel Nederland, hierover adviseren en inspireren. En dan hebben we het nog niet gehad over de gezellige club van collega’s die niet kunnen wachten om jou op te nemen in de groep. Want jouw nieuwe collega’s voelen al snel als vrienden.

Dit is waarom je bij Willem Designvloeren wilt werken

EEN HECHTE VRIENDENGROEP

Of je nu in de buitendienst, in onze showroom of op ons kantoor aan de slag gaat; met ons krijg je er een hechte vriendengroep van zo’n twintig collega’s bij. Alles mag gedeeld worden en iedereen mag er zijn, zolang we maar eerlijk naar elkaar zijn. En op vrijdagmiddag gaat de barbecue vaker wél dan niet aan. Waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt? Het kerstdiner en de zomerbarbecue, waarbij we ook bijzondere activiteiten organiseren. Denk aan kleiduivenschieten, trefbal met pijl en boog of vissen op zee. Nog op de planning: een dag zeilen.

 

Storten en afwerken Willem Designvloeren

VEEL GEZELLIGHEID DUS, ÉN MOOI WERK

De ene dag werk je in een moderne villa in Limburg, de andere dag in een oude woonboerderij in Groningen. En natuurlijk alles er tussenin. Ook met de afwisseling in werkzaamheden zit het goed. Storten, impregneren en zelfs onderhoud: je krijgt met alle onderdelen van het vloerleggen te maken. Zorgvuldig werk, dat Willem vergelijkt met het werk van een kunstenaar. Het gaat om een natuurproduct en jij bepaalt samen met je collega’s hoe dat eruit komt te zien. Ook fijn: je hebt inbreng in jouw werkrooster, kunt veel uren maken en dus lekker veel verdienen. Ga je aan de slag op ons kantoor of in onze showroom? Reken dan op een kleinschalige, informele werkplek waar je de tijd kunt nemen voor onze opdrachtgevers.

 

 

 

 

Ben jij bij onze volgende vrijdagmiddagborrel?

Direct solliciteren

MAAK ALVAST KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA’S