SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Interieuradviseurs

Gevlinderde betonvloeren zijn dankzij hun naadloze ontwerp en esthetische uitstraling een absolute basis voor elk interieur. Betonvloeren zijn energiezuinig, tijdloos en onderscheidend. Om u als interieuradviseur te ontzorgen, bieden wij een totaalpakket aan. We worden graag uitgedaagd om mee te denken in de mogelijkheden met beton en kijken samen welke uitstraling, structuur en kleur het best pas in uw ontwerp.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Deze werkwijze kunt u van ons verwachten

Showroom in Opheusden

We nodigen u en uw opdrachtgever(s) van harte uit in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Hier laten we u graag kennismaken met de wereld van naadloze vloer- en wandafwerkingen. Sinds 2008 is de wereld van betonvloeren onze wereld. We helpen u graag de perfecte woonbetonvloer te kiezen die naadloos aansluit bij uw wensen en die van uw opdrachtgever.

Bij Willem Designvloeren begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. We weten hoe druk uw agenda kan zijn en daarom nemen we graag alles voor u uit handen. Daarom kunt u ook uw opdrachtgever(s) rechtstreeks naar ons sturen. Wij begeleiden hen persoonlijk bij het kiezen van de vloer van hun dromen. Zo kunt u met een gerust hart uw projecten voortzetten.

Kiezen uit prachtige producten is niet altijd maken en een definitieve kleurkeuze kan best spannend zijn. Kom daarom ook gerust met uw opdrachtgever(s) mee, of tijdens een vervolgafspraak, om de kleur te bekijken en naast andere kleuren en materialen te houden.

Voorbereiding en uitvoering

We controleren maatvoeringen, adviseren over technische details, en zorgen voor een strakke planning en duidelijke communicatie. Indien gewenst kunnen wij ook rechtstreeks schakelen met de aannemer of bouwbegeleider. Onze vakkundige specialisten gaan vervolgens aan de slag om uw unieke vloer te creëren. En dat niet alleen: ook isolatie en vloerverwarming nemen we, indien gewenst, voor u uit handen.

Zorgeloos genieten

Ook na oplevering blijven we bereikbaar voor vragen, service en behandelingen. Want met ons eigen serviceteam en 10 jaar garantie zorgen we ervoor dat de betonvloer er na jaren nog prachtig uitziet.

Beton- én betonlook vloeren

Is er niet voldoende hoogte beschikbaar voor een betonvloer van minimaal 7 centimeter? Of voldoen de eigenschappen van een gevlinderde betonvloer niet aan de wensen of past het niet binnen de woonstijl? Naast betonvloeren vindt u bij ons ook gietvloeren en andere betonlook vloeren. Deze vloeren zijn maar een paar millimeter dik, kunnen in nieuwbouwwoningen én renovatieprojecten en zijn er in veel verschillende soorten, structuren en kleuren. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Beton buiten beleven

Ons leven en dat van uw opdrachtgever(s) verplaatst zich steeds meer naar buiten. We slaan de deuren open en verlengen onze woning. Niet zo gek dus dat beton een trend is die we buiten steeds vaker zien. Beleef beton buiten!

Een betonvloer voor een terras of oprit is minimaal 15 centimeter dik. Een vloer die tegen een stootje kan en waarbij onkruid voorgoed verleden tijd is. Waarom zou u het leggen van een betonvloer alleen tot binnen beperken? Naast praktische eigenschappen heeft het doorleggen van een betonvloer naar buiten ook esthetisch meerwaarde voor het ontwerp van de woning én het interieur.

Klantervaring: aangebeld om een betonvloer ‘in het echt’ te zien

‘We hoorden dat iemand in de buurt ook een betonvloer had, dus hebben we gewoon aangebeld of we even binnen mochten kijken,’ vertelt Shiva lachend. ‘We vonden het zo mooi dat we dat zelf ook wilden. Uiteindelijk bleek dat deze vloer ook door Willem Designvloeren was gelegd. Vervolgens hebben we interieurarchitect Lexi Beckord ingeschakeld. Zij heeft de indeling van de ruimten gemaakt en de verschillende materialen bij elkaar uitgezocht.

Het is best een grote verandering van een houten vloer naar een betonnen vloer, maar we hebben het goed overwogen en geen moment spijt gehad.’
Klantervaring Shiva en Shandy

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom op Lakemondsestraat 13 in Opheusden, midden in Nederland. Maak vooraf een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur beschikbaar is en de koffie klaarstaat.

Wilt u zich tijdens uw afspraak verder verdiepen in de verschillende kleuren en structuren? Dan raden we aan om uw afspraak in te plannen op dinsdag of woensdag. Dan kijkt er ook een adviseur met jullie mee.
Plan uw showroombezoek