SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré wanden

Op zoek naar een unieke wandafwerking? Dan is beton ciré wellicht wat u zoekt! Een beton ciré wand is een strak gestucte wand die sprekend op beton lijkt. Beton ciré zorgt voor een serene, stoere en unieke betonlook uitstraling. Nieuwsgierig naar deze eyecatcher? Lees dan snel verder.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wilt u graag langskomen bij ons in de showroom om beton ciré in het echt te bewonderen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte wandafwerking.
Contact opnemen

Wat zijn beton ciré wanden?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven beton en is een stucafwerking die oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk. Door de jaren heen is beton ciré verder ontwikkeld tot het product wat het nu is: een strakke en dunne stuc. Beton ciré is maar een paar millimeter dik en licht van gewicht. Hierdoor is het eenvoudig aan te brengen op wanden. Beton ciré heeft een fantastische uitstraling en dat is de grote reden waarom velen, waaronder wij zelf, er weg van zijn.

De mogelijkheden met beton ciré wanden

Beton ciré is geschikt voor elk interieur. Dit durven wij te zeggen omdat beton ciré veel mogelijkheden heeft. Een beton ciré wand is namelijk uitvoerbaar in elke RAL- en NCS- kleur. Zo kunt u deze wanden perfect op uw interieur afstemmen. Naast dat u kunt kiezen uit oneindig veel kleuren, kunt u zelf ook de mate van structuur kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een rustige wand in de badkamer of een wat drukkere wand als eyecatcher in uw woonkamer. Ziet u het al voor u bij u thuis?

Waar past u deze mooie wanden toe?

Een beton ciré wand kunt u overal in huis toepassen. En met overal bedoelen we ook echt overal. Het grote voordeel van beton ciré is namelijk dat het waterdicht is. Hierdoor wordt de mooie wandafwerking vaak toegepast in de badkamer of bijvoorbeeld als spatwand in de keuken. In plaats van tegels gebruikt u dus gewoon beton ciré. Wat hier zo fijn aan is? U heeft met beton ciré geen last meer van voegen!

Wilt u meer weten over beton ciré wanden in de badkamer of in de keuken? Lees dan snel verder:

De voordelen van beton ciré wanden

Zoals u kunt lezen is beton ciré een veelzijdig product met vele voordelen. Hieronder zetten we de voordelen voor u op een rijtje:

  • 100% waterdicht
  • Keuze uit alle RAL- en NCS- kleuren
  • Volledig naadloos
  • Rustig of druk gesmeerd
  • Eenvoudig te onderhouden

beton ciré wanden, beton ciré badkamer, badkamer beton ciré

Onderhoud beton ciré wanden

Beton ciré wanden zijn gemakkelijk te onderhouden. Uw spatwand in de keuken kunt u dagelijks gewoon afnemen met een vochtige doek. De wanden in uw badkamer kunt u dagelijks droogtrekken met een trekker of afnemen met een vochtige doek. Let wel op dat u hierbij geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt.

Voor het schoonmaken van beton ciré wanden raden wij Lecol Clean OH 49 aan.

Wat kosten beton ciré wanden

We begrijpen dat u ook wilt weten wat deze betonstuc wanden kosten. Want het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk voor de keuze die u maakt. Zo een vierkante meter prijs afgeven kan helaas niet. Dat komt omdat verschillende factoren hierin een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, maar bijvoorbeeld ook welke ruimte. Om u toch een indicatie te geven hebben wij een rekentool ontwikkeld. Deze rekentool geeft u in een paar stappen een prijsindicatie in uw mailbox. Klik op onderstaande button om de rekentool gebruiken.
Prijsindicatie berekenen

Ook een waanzinnig wand?

Bent u na het lezen van deze tekst, net als wij, ook weg van deze wanden? En kunt u wel aan het idee wennen van een naadloze wandafwerking zónder voegen? Dan kunt u vast niet wachten om deze mooie wandafwerking in het echt te bewonderen. In onze showroom kunt u beton ciré zelf zien en voelen. Neem contact op om een afspraak te maken. U mag natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen naar aanleiding van deze informatie.
Contact opnemen

Ons meest recente werk