SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton ciré wanden

Een beton ciré wand is een strak gestucte wand die sprekend op beton lijkt. Beton ciré zorgt voor een serene, stoere en unieke betonlook uitstraling. Zoekt u een unieke wandafwerking? Dan is beton ciré wellicht wat u zoekt! Nieuwsgierig? We vertellen u graag meer over deze eyecatcher!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren en wanden met eigen ogen te zien en zelf te ervaren.

Wat zijn beton ciré wanden?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven beton en is een stucafwerking die oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Door de jaren heen is beton ciré verder ontwikkeld tot het product wat het nu is: een strakke en dunne stuc. Beton ciré is maar een paar millimeter dik en licht van gewicht. Beton ciré heeft een fantastische en naadloze uitstraling. Dat is één van de redenen waarom beton ciré een veel gekozen wandafwerking is.

De mogelijkheden met beton ciré wanden

Beton ciré is geschikt voor elk interieur. Dit durven wij te zeggen omdat beton ciré veel mogelijkheden heeft. Een beton ciré wand is namelijk uitvoerbaar in elke RAL- en NCS- kleur. Zo kunt u deze wanden perfect op uw interieur afstemmen. Naast de ruime kleurkeuze, kunt u zelf ook de mate van structuur kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een rustige wand in de badkamer of een wat drukkere wand als echte eyecatcher in uw woonkamer. Ziet u het al voor u bij u thuis?

Waar past u deze mooie wanden toe?

Een beton ciré wand kunt u overal in huis toepassen. En met overal bedoelen we ook echt overal. Het grote voordeel van beton ciré is namelijk dat het waterdicht is. Hierdoor wordt de mooie wandafwerking vaak toegepast in de badkamer of bijvoorbeeld als spatwand in de keuken. In plaats van tegels gebruikt u dus gewoon beton ciré. Wat hier zo fijn aan is? U heeft met beton ciré geen last meer van voegen!

Wilt u meer weten over beton ciré in de badkamer of in de keuken? Lees dan snel verder:

De voordelen van beton ciré wanden

Zoals u kunt lezen is beton ciré een veelzijdig product met veel voordelen. Hieronder zetten we de voordelen voor u op een rij:

  • 100% waterdicht
  • Keuze uit alle RAL- en NCS- kleuren
  • Helemaal naadloos
  • Rustig of druk gesmeerd
  • Makkelijk schoon te maken

Beton ciré wanden schoonmaken

Beton ciré wanden zijn makkelijk schoon te maken. Uw spatwand in de keuken kunt u dagelijks gewoon afnemen met een vochtige doek. De wanden in uw badkamer kunt u dagelijks droogtrekken met een trekker of afnemen met een vochtige doek. Let wel op dat u hierbij geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt.

Voor het schoonmaken van beton ciré wanden raden wij Lecol Clean OH 49 als schoonmaakmiddel aan.

Wat kosten beton ciré wanden?

We begrijpen dat u ook wilt weten wat deze betonstuc wanden kosten. Want het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk voor de keuze die u maakt. Zo een vierkante meter prijs afgeven kan helaas niet. Dat komt omdat verschillende factoren hierin een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, maar bijvoorbeeld ook welke ruimte. Om u toch een richtprijs te geven hebben wij een rekentool ontwikkeld. Deze rekentool geeft u in een paar stappen een richtprijs in uw mailbox.
richtprijs berekenen

Ook waanzinnige wanden in uw woning?

Bent u na het lezen van deze tekst, net als wij, ook weg van deze wanden? En kunt u wel aan het idee wennen van een naadloze wandafwerking zónder voegen? Dan kunt u vast niet wachten om deze mooie wandafwerking in het echt te bewonderen. In onze showroom kunt u beton ciré zelf zien en voelen. Zien we u snel in Opheusden?
showroombezoek plannen

Ons meest recente werk