SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Architecten

Gevlinderde betonvloeren zijn dankzij hun naadloze ontwerp en esthetische uitstraling een absolute basis voor elk interieur. Betonvloeren zijn energiezuinig, tijdloos en onderscheidend. Om u als architect te ontzorgen, bieden wij een totaalpakket aan. We worden graag uitgedaagd om mee te denken in de mogelijkheden met beton en kijken samen welke uitstraling, structuur en kleur het best past in uw ontwerp.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Deze werkwijze kunt u van ons verwachten

Showroom in het Betuwse Opheusden

Allereerst nodigen we u én uw opdrachtgever van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. We nemen u graag mee in de wereld van naadloze vloeren. Kiezen uit prachtige producten is niet altijd makkelijk. Sinds 2008 is de wereld van betonvloeren onze wereld. We helpen u graag de keuze te maken voor een designvloer die naadloos aansluit op de wensen van u én uw opdrachtgever(s).

Voorbereiding en uitvoering

We controleren maatvoeringen, denken mee in technische details en zorgen voor een strakke planning en duidelijke communicatie. Vervolgens gaan onze vakkundige specialisten aan de slag om uw unieke vloer te creëren. En dat niet alleen: ook isolatie en vloerverwarming nemen we, indien gewenst, voor u uit handen.

Zorgeloos genieten

Ook na oplevering van het project blijven we bereikbaar voor vragen, service en behandelingen. Want met ons eigen serviceteam en 10 jaar garantie zorgen we ervoor dat de betonvloer er na jaren nog steeds prachtig uitziet.

Beton- én betonlook vloeren

Heeft u niet voldoende hoogte beschikbaar voor een betonvloer van minimaal 7 centimeter? Of voldoen de eigenschappen van een gevlinderde betonvloer niet aan de wensen? Naast betonvloeren vindt u bij ons ook Italiaanse betonlook vloeren. Deze betonlook vloer is een combinatie van cement en hars die we vlinderen, lijkt sprekend op een betonvloer en heeft ook een naadloos design. En dat met een vloer van maar 3 millimeter dik.

Beton buiten beleven

Ons leven en dat van uw opdrachtgever verplaatst zich steeds meer naar buiten. We slaan de deuren open en verlengen onze woning. Niet zo gek dus dat beton een trend is die we buiten steeds vaker zien. Beleef beton buiten!

Een betonvloer voor een terras of oprit is minimaal 15 centimeter dik. Een vloer die tegen een stootje kan en waarbij onkruid voorgoed verleden tijd is. Waarom zou u het leggen van een betonvloer alleen tot binnen beperken? Naast praktische eigenschappen heeft het doorleggen van de betonvloer naar buiten ook esthetisch meerwaarde voor uw ontwerp van de woning en het interieur.

Aan het woord: Thomas van Kraal architecten

Benieuwd hoe anderen hun samenwerking met Willem Designvloeren ervaren? Lees het interview met Thomas Kraal van Kraal architecten. Samen met Kraal architecten werken we al jaren aan de mooiste projecten waarbij het ontwerp overeind blijft, we kwaliteit waarborgen en garantie overnemen.
Lees het interview

Van harte welkom in Opheusden

U bent van harte welkom om zelf óf met uw opdrachtgever(s) onze showroom te bezoeken. U vindt onze showroom op de Lakemondsestraat 13 in het Gelderse Opheusden, in het midden van Nederland. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Maak een showroomafspraak