SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

PU Gietvloeren

Op zoek naar een strakke gietvloer? Dan zijn de PU gietvloeren vast wat voor u. Een PU gietvloer is naadloos wat ervoor zorgt dat deze gietvloer de ruimten in uw woning met elkaar verbindt. Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden van PU gietvloeren.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.Wij leveren gevlinderde woonbeton vloeren vanaf 60 m²

Wat is een PU gietvloer

De PU gietvloer is een betonlook vloer gemaakt van poly urethaan, oftewel PU. Poly urethaan is een kunststof waardoor het een zachter en warmer product is dan bijvoorbeeld een cementgebonden gietvloer. De PU gietvloer is daardoor zeer geschikt voor slaapkamers. Zelfs wanneer u geen vloerverwarming heeft, voelt de vloer fijn aan wanneer u met uw blote voeten uit uw warme bed stapt. Dit komt doordat de PU gietvloer de temperatuur van de ruimte aanneemt.

De PU gietvloer wordt opgebouwd in verschillende lagen, met elke laag zijn eigen kracht. Zo zorgen de coating en de lak ervoor dat de vloer 100% vuil- en vloeistof afstotend is. Hierdoor is de PU gietvloer hygiënisch en kan de gietvloer in elke ruimte in de woning worden toegepast. Zelfs in de badkamer.

Een PU gietvloer is er in meerdere soorten. Zo is er bijvoorbeeld een alifatische en aromatische gietvloer. Een aromatische gietvloer is goedkoper, maar verkleurt in de loop van de tijd. Een alifatische gietvloer daarentegen is duurder, maar deze variant is UV- bestendig. In woningen wordt daarom door ons altijd een alifatische PU gietvloer aangebracht.

Voordelen en tips voor een PU gietvloer

  • Kan op een bestaande tegelvloer of zandcementdekvloer worden toegepast
  • In elke RAL- en NCS- kleur mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk: 100% vuil- en vloeistofafstotend
  • In combinatie met egaline een dikte van ca. 8 mm.
  • Geschikt voor de vloer in de badkamer
  • Elastisch waardoor weinig tot geen kans op scheurvorming

Omdat de PU gietvloer een zachter product is, is het product niet kras-vast. Om zoveel mogelijk krassen tegen te gaan adviseren wij een goede schoon/- droogloopmat bij uw voor- en achterdeur. Goede viltjes onder de schuivende delen in uw woning en regelmatig stofzuigen zorgt voor een langere levensduur van uw vloer.

Bekijk de PU gietvloeren in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om bij ons in de showroom te kijken. Op basis van uw wensen en naar aanleiding van uw bezoek in de showroom stellen we een offerte op. U kunt ook alvast online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u meer informatie en prijzen toe en nemen vervolgens contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over PU gietvloeren? Neem dan direct contact met ons op.

Ons meest recente werk