SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Hoe duur is een gietvloer?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op gietvloeren vraagt u zich wellicht af: hoe duur is een gietvloer? We vertellen u graag meer over onze prijzen en geven u een paar prijsvoorbeelden.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Hoe duur een gietvloer is, is van meerdere factoren afhankelijk. Omdat we begrijpen dat het fijn is om een indicatie te hebben van de prijs lopen we de verschillende gietvloeren en opties langs. Daarbij is het goed om te weten dat we werken met staffelprijzen. Hoe meer vierkante meters u nodig heeft, hoe voordeliger de prijs per vierkante meter. Alle prijzen zijn inclusief het voorbereiden van de ondervloer met egaline en een epoxy primer.

Hoe duur is een minerale gietvloer?

Een minerale gietvloer is een prachtige vloer die in alle RAL- en NCS- kleuren verkrijgbaar is. Van natuurlijke betonkleuren tot pasteltinten en van wit tot zwart. De richtprijs voor deze vloer, inclusief egaline en epoxy primer, begint bij € 106,35 per vierkante meter, inclusief btw.

Hoe duur is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer, op basis van cement dus, is een heel natuurlijk ogende betonlook vloer. Deze vloer is te maken in de kleuren off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. Bij deze vloer kunt u rekenen vanaf € 116,35 per vierkante meter, opnieuw inclusief voorbereiding en btw.

gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Hoe duur is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer onderscheidt zich door het materiaal waar deze vloer van wordt gemaakt: polyurethaan. Een kunststof. Door dit materiaal is deze gietvloer de enige gietvloer die ook in het douchegedeelte van de badkamer toegepast kan worden. En deze gietvloer is in elke RAL- en NCS- kleur beschikbaar. Hoe duur is een PU gietvloer per vierkante meter? Inclusief voorbereiding is deze vloer te realiseren vanaf € 111,95 per vierkante meter, inclusief btw.

gietvloer badkamer pu, pu gietvloer

Hoe duur is een metallic gietvloer?

Een metallic of marmerlook gietvloer is een bijzondere variant: door de tekeningen en lichte glans in de vloer heeft de metallic gietvloer een marmerlook uitstraling. Waar u qua prijs aan moet denken? Vanaf € 123,95 per vierkante meter kunnen wij deze vloer van begin tot eind maken. Deze prijs is ook inclusief btw.

gietvloer vloerverwarming, gietvloer kosten, metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Hoe duur is een gietvloer in totaal ongeveer?

Stel dat u kiest voor een PU gietvloer van 100 vierkante meter. De prijzen zijn dan als volgt:

PU gietvloer per m2:                         €107,00
Egaline per m2                                   €20,95

Totaal per m2:                              €127,95

Materiaal/op basis van Dikte inclusief egaline In elke RAL-/NCS-kleur Mogelijk in metallic en parelmoer Moet er een ondervloer onder? Geschikt voor de badkamer Richtprijs per m² vanaf
 

Minerale gietvloer

 

Mineralen

 

Max. 8 mm

 

  V

 

X

 

V

 

X

 

€ 74,95

 

Cementgebonden gietvloer

 

Cement

 

Max. 8 mm

 

       X

 

X

 

V

 

X

 

€ 84,95

 

PU gietvloer

 

Polyurethaan

 

Max. 8 mm

 

V

 

X

 

V

V

 

€ 92,00

 

Metallic gietvloer

 

Kunsthars

 

Max. 8 mm

 

X

 

V

 

V

 

X

 

€123,95

Welke kosten kunnen er nog bijkomen?

In dit overzicht hebben we in grote lijnen weergegeven hoe duur een gietvloer is. Daarin hebben we geen extra’s meegenomen, zoals het meegieten van een kruipluik (€ 225,-) of douchedrain (€ 149,95).

Daarnaast zijn eventuele reiskosten ook niet opgenomen in deze prijzen. Een gietvloer wordt in verschillende lagen gemaakt en er kan maar één laag per dag worden aangebracht. Voor de vier tot zes lagen komen we dus ook vier tot zes keer naar u toe. Woont u buiten een straal van vijftig kilometer van Opheusden dan rekenen we daarvoor reiskosten die variëren van € 575,- tot €850,-, afhankelijk van het aantal kilometers.

Wilt u meer weten over de kosten van een gietvloer in uw huis?

We hopen natuurlijk dat u een goede indicatie heeft van hoe duur een gietvloer is, maar raden u ook aan om voor een exacte prijs even contact op te nemen. Zoals u hebt kunnen lezen zijn er veel variabelen die meespelen in de prijs, waardoor het niet mogelijk is om voor elke specifieke situatie een exact bedrag te noemen. U kunt op onze website een prijsindicatie opvragen en neem ook gerust contact op per mail of telefoon wanneer u wilt weten hoe duur een gietvloer voor in uw huis zou zijn.
Prijsindicatie aanvragen Contact opnemen

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.