SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Hoe duur is een gietvloer?

Wanneer u aan het oriënteren bent op een gietvloer vraagt u zich waarschijnlijk af: Hoe duur is een gietvloer? De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Op deze pagina vertellen we u hoe duur een gietvloer is.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Prijsopbouw gietvloeren

Zoals we al noemden is de prijs van een gietvloer afhankelijk van verschillende factoren. Zo werken we bij gietvloeren met staffelprijzen. Dit betekent dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe voordeliger de prijs per vierkante meter is. Ook is de (staat van de) ondergrond belangrijk voor de prijs. Om tegenvallers te voorkomen zijn alle prijzen met egaline en epoxy. Mocht dit uiteindelijk niet nodig zijn, dan berekenen we dit natuurlijk niet door.

Hoe duur is een Italiaanse betonlook vloer?

De Italiaanse betonlook vloer is een prachtige vloer die sprekend lijkt op een gevlinderde betonvloer. En dat in een dikte van maar ca. 3 millimeter. De vloer is verkrijgbaar in 12 unieke kleuren. De prijs van Italiaanse betonlook vloer, op basis van 65 m² is €172,90 per m², incl. btw en met epoxy en egaline.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Hoe duur is een minerale gietvloer?

Een minerale gietvloer is een prachtige vloer die in alle RAL- en NCS- kleuren verkrijgbaar is. Van natuurlijke betonkleuren tot pasteltinten. De prijs van de minerale gietvloer, op basis van 65 m² is €127,35 per m², incl. btw en met epoxy en egaline.

Hoe duur is een cementgebonden gietvloer?

De cementgebonden gietvloer is een heel natuurlijk ogende betonlook vloer. Deze vloer wordt maken we op basis van cement en is beschikbaar in de kleuren off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. De prijs van de cementgebonden gietvloer, op basis van 65 m² is €137,35 per m², incl. btw en met epoxy en egaline.

Hoe duur is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer onderscheidt zich door het materiaal waar deze vloer van wordt gemaakt: polyurethaan. Dit is een kunststof. Door dit materiaal is deze gietvloer de enige gietvloer die ook in het douchegedeelte van de badkamer toegepast kan worden. Deze gietvloer is in elke RAL- en NCS- kleur beschikbaar. De prijs van de PU gietvloer, op basis van 65 m² is €113,50 per m², incl. btw en met egaline.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu, pu vloer

Hoe duur is een metallic gietvloer?

De metallic gietvloer is een bijzondere vloer. Door de tekeningen en lichte glans heeft deze vloer een marmerlook. De prijs van de metallic gietvloer, op basis van 65 m² is €187,35 per m², incl. btw en met epoxy en egaline.

Verschillende gietvloeren

Materiaal: Dikte incl. egaline In RAL-/NCS-kleuren: Geschikt in het douchegedeelte: Richtprijs per m² vanaf:
Italiaanse betonlook vloer Cement en hars Max. 8 mm X X €149,95
Minerale gietvloer Mineralen Max. 8 mm V X €74,95
Cementgebonden gietvloer Cement Max. 8 mm X X €84,95
PU gietvloer Polyurethaan Max. 8 mm V V €87,50,-
Metallic gietvloer Kunsthars Max. 8 mm X X €123,95

Extra kosten

Op deze pagina hebben we een richtprijs gegeven voor een gietvloer incl. egaline en epoxy. Hier zijn geen verdere extra’s in meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan het meegieten van een douchedrain, toeslag bij twee kleuren en aan het toevoegen van een anti-slipkorrel.

Daarnaast zijn de reiskosten ook niet meegenomen in bovenstaande prijzen. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal kilometers en varieert van €0,- tot €850,-

Hoe duur is een gietvloer in uw woning?

Na het lezen van deze pagina heeft u een goede indicatie van hoe duur een gietvloer is. Voor een exacte prijsopgave raden wij u aan om een afspraak in onze showroom te maken.

Aan de hand van uw wensen en eisen, adviseren we en stellen we een passende offerte op. Maakt u van tevoren een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk