SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloeren

Wilt u een strakke vloer? Een lust voor het oog? Kies voor een van onze gietvloeren en maak een statement in uw woning. Wij bieden u cementgebonden gietvloeren en PU gietvloeren. Wij informeren u graag over onze gietvloeren.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer valt tussen de beton ciré vloer en de PU gietvloer in. De vloer is minder egaal dan een PU gietvloer en gladder dan een beton ciré vloer. De cementgebonden gietvloer is een dunne vloerafwerking met een dikte van slechts 4 tot 8 millimeter.

Bekijk Cementgebonden gietvloer
Pu gietvloer

Pu gietvloer

Op zoek naar een strakke gietvloer? Dan zijn de PU gietvloeren vast wat voor u. Een PU gietvloer is naadloos wat ervoor zorgt dat deze gietvloer de ruimten in uw woning met elkaar verbindt.

Bekijk Pu gietvloer

Wat zijn gietvloeren?

Wanneer u uw vloer wilt vernieuwen zijn gietvloeren een uitkomst. Deze vloeren kunnen namelijk over veel bestaande vloeren heen gelegd worden. In combinatie met egaline zijn gietvloeren slechts circa 8 mm dik. Egaline is een laag waarmee we de ondervloer egaliseren. Gietvloeren worden over (bestaande) ondervloeren heen gegoten en in verschillende lagen afgewerkt. Iedere laag heeft zijn eigen kracht. Hierbij zorgen de coating en laklaag ervoor dat de vloer 100% vuil- en vloeistof afstotend is.

Gietvloeren onderscheiden wij in twee verschillende typen:

Gietvloerprijs, gietvloer, gietvloeren

Mogelijkheden gietvloeren

Een vloer is erg bepalend in uw interieur. Met een gietvloer kunt u altijd een vloer creëren die bij uw interieur en smaak past. Gietvloeren zijn namelijk in iedere RAL- en NCS-kleur te verkrijgen. Door met twee tinten in uw vloer te werken kunt u een betonlook gietvloer creëren. U kunt gietvloeren in bijna iedere ruimte van uw woning toepassen. De PU gietvloer is zelfs voor badkamers geschikt! Hierbij is de gietvloer in iedere ruimte vanzelfsprekend te combineren met vloerverwarming. Het grote voordeel van de gietvloer is dat de vloer naadloos is. Hierdoor vormt uw woning een prachtig geheel en is de vloer eenvoudig te onderhouden. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van uw gietvloer.

Voordelen gietvloeren

Hieronder vindt u de voordelen van de gietvloer op een rij:

  • Realiseerbaar op een bestaande vloer of zandcementdekvloer
  • In combinatie met egaline heeft de vloer een dikte van circa 8 mm.
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur
  • In combinatie met vloerverwarming mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud gietvloeren

Zowel de cementgebonden gietvloer als de PU gietvloer heeft periodiek onderhoud nodig. Een gietvloer werken we af met laklagen. Laklagen zijn gevoelig voor losliggend vuil, met name voor zand. Omdat een gietvloer glad is zie je ook sneller zand, broodkruimels en haren liggen. Stofzuig of stofwis daarom regelmatig. Het advies is minimaal twee keer per week. Gebruik hiervoor een stofzuiger met een borstel voor parket om krassen in de gietvloer te voorkomen. Ondanks dat een gietvloer 100% dicht is na het lakken, is dweilen ook belangrijk om de gietvloer schoon te houden. Meer weten over het onderhouden van een gietvloer? U leest er alles over op deze pagina.

Algemene tips voor gietvloeren

Naast het onderhoud van de gietvloer hebben we ook nog een tweetal tips om de gietvloer langer in optimale conditie te houden.

  • Zorg voor een goede schoon- en droog-loop-mat bij de voordeur en de achterdeur. Plaats de deurmatten zowel binnen als buiten om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden of te beperken tot op de mat.
  • Plaats goede viltjes onder alle schuivende delen in de woning en vervang deze regelmatig.

Gietvloeren advies

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gietvloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Opheusden. Hier bieden wij een groot aanbod aan gietvloeren in verschillende kleuren. Tijdens een afspraak geven wij u graag vrijblijvend advies. Wilt u voor deze afspraak graag een prijsindicatie ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Past een cementgebonden gietvloer of PU gietvloer toch niet helemaal bij uw woonstijl maar heeft u geen ruimte voor een gevlinderde woonbeton vloer? Overweeg dan eens onze beton ciré vloeren.

Ons meest recente werk