SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer woonkamer

Een gevlinderde betonvloer in de woonkamer geeft veel rust en ruimte. Doordat de gevlinderde betonvloer naadloos is lijkt uw woonkamer optisch groter. Omdat de gevlinderde betonvloer rust uitstraalt komt de inrichting dubbel tot zijn recht. Op deze pagina leest u alles over de gevlinderde betonvloer in de woonkamer. Benieuwd? Lees dan verder!

Showroom

Showroom
zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Wij realiseren graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang een prijsindicatie en aanvullende informatie.

Wat is een gevlinderde betonvloer?

Een gevlinderde betonvloer is een échte betonnen vloer met een minimale dikte van 7 cm. De gevlinderde betonvloer plaatsen we rechtstreeks op de vloerverwarming. De zandcement dekvloer komt hierbij te vervallen. De gevlinderde betonvloer is een natuurproduct en heeft een stoer en geleefd effect.

Voordelen gevlinderde betonvloer woonkamer

Een gevlinderde betonvloer in de woonkamer kent veel voordelen:

  • natuurlijke uitstraling
  • ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • geheel naadloos in zowel de woonkamer als het verloop naar andere ruimten
  • de gevlinderde betonvloer is steeds mooier in de loop der jaren
  • een betonvloer zorgt voor rust in de ruimte zeker als u graag met een print of kleur werkt.

betonnen vloer woonkamer

Gevlinderde betonvloer woonkamer: vloerverwarming

Een gevlinderde betonvloer is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Beton is van zichzelf een koud product. Met deze reden adviseren wij altijd om vloerverwarming toe te passen in uw gevlinderde betonvloer, zeker in de woonkamer omdat u het hier graag aangenaam wilt hebben. De gevlinderde betonvloer zorgt voor uitstekende geleiding van de warmte en houdt ook lang de warmte vast.

Gevlinderde betonvloer woonkamer: kleur

De kleur van uw gevlinderde betonvloer zonder pigment in de woonkamer is afhankelijk van de kleur zand die, die dag in de betonmix is verwerkt. Is dit grijs zand, dan wordt uw betonvloer grijs, maar is het zand bruiner of geler dan heeft dit invloed op de kleur van uw betonvloer. U kunt er ook voor kiezen om een gekleurde toplaag toe te voegen. Door te kiezen voor een gekleurde toplaag heeft u keuze uit verschillende kleuren voor uw betonvloer. Deze kleur kunt u bij ons in de showroom uitkiezen. In onze showroom liggen verschillende kleursamples naast elkaar zodat u ze goed kunt vergelijken met elkaar. Dit zijn veelal grijs- en zandtinten omdat dit de meest gangbare kleuren zijn.

Op zoek naar een rode, groene of blauwe gevlinderde betonvloer voor in uw woonkamer? Ook dit is mogelijk, echter gelden hiervoor wel andere prijzen. Ook zijn deze kleuren niet bij ons in de showroom te zien.

Gevlinderde betonvloer woonkamer, betonvloer woonkamer,

Gevlinderde betonvloer woonkamer: beschermen

Na het vlinderen is uw betonvloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. U kunt ervoor kiezen om uw betonvloer met een onderhoudspakket te onderhouden maar u kunt er ook voor kiezen om de betonvloer te impregneren. Door het impregneren verhoogt u de dichtheid van 85% naar 95% dichtheid. Het impregneermiddel is transparant en mat en zorgt daardoor niet voor een andere uitstraling aan uw betonvloer. Het impregneermiddel is opvulling voor de openstaande ‘poriën’ van de betonvloer. Na het impregneren is goed en regelmatig onderhoud van groot belang.

Gevlinderde betonvloer woonkamer: onderhouden

Om jarenlang te genieten van uw betonvloer in de woonkamer is het goed onderhouden van uw vloer erg belangrijk. Het onderhoud verdelen we in dagelijks, wekelijks en jaarlijks onderhoud. Alles over het goed onderhouden van uw betonvloer vindt u op deze pagina: onderhoud gevlinderde woonbeton vloer.

Prijzen gevlinderde betonvloer woonkamer

De kosten voor de gevlinderde betonvloer in uw woonkamer liggen tussen ca. € 60,- tot € 100,- per m² excl. btw. Deze prijs is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wilt u een prijsindicatie van ons ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in. Voor een offerte op maat maken wij graag een afspraak met u in onze showroom.

Bekijk de gevlinderde betonvloeren in onze showroom

Voor een offerte op maat nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom aan de Lakemondsestraat in Opheusden. In deze afspraak bespreken we de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw situatie. Op basis van uw gesprek met één van onze adviseurs ontvangt u een passend prijsvoorstel. Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.