SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer kleuren

Een betonvloer in uw woning is helemaal volgens de laatste trends. En dat is ook niet gek want een betonvloer is tijdloos, uniek en gemakkelijk te combineren in iedere woonstijl. Door het juiste kleurpigment is de betonvloer nog beter te combineren bij uw woonstijl en bijpassend meubilair. Op deze pagina leest u meer over de kleurmogelijkheden in een betonvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Wij realiseren graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang een prijsindicatie en aanvullende informatie.

Betonvloer zonder kleur

Een betonvloer is een natuurproduct en bestaat uit zand, cement, grind en water etc. Door het gebruik van deze grondstoffen is de betonvloer niet elke dag hetzelfde qua kleur. Komt het zand vandaag uit de Rijn en is het grijs zand? Dan krijgt u ook een grijze betonvloer. Maar komt het zand uit bijvoorbeeld de Maas en is het zand daardoor geler van kleur, dan wordt de betonvloer ook geler. Wanneer u kiest voor een betonvloer zonder kleur is het een echte verrassing welke kleur uw betonvloer uiteindelijk zal zijn. Hierop kunnen wij helaas geen invloed uitoefenen. Wilt u meer zekerheid met betrekking tot de kleur van uw betonvloer? Kies dan een kleur uit de betonvloer kleuren.

Betonvloer met kleur

Door het gebruik van kleurpigmenten brengen wij de betonvloer op de juiste kleur. Deze kleur is te kiezen bij ons in de showroom. Hier liggen verschillende kleuren zodat u deze kleuren met elkaar kunt vergelijken en een daarop gebaseerd een goede keuze kunt maken. Deze kleurpigmenten strooien wij voor- en tijdens het vlinderen van de betonvloer in. Zo harden deze kleurpigmenten met de betonvloer uit en slijt de kleur niet van de betonvloer.

Gekleurde betonvloer, kleur in beton, kleurpigment beton

Betonvloer kleuren

Qua kleuren voor uw betonvloer zijn er veel mogelijkheden. Veel gebruikte kleuren zijn de grijs- en zandtinten. Deze kleuren zorgen voor een goede basis in uw interieur. Deze grijs- en zandtinten zijn ook bij ons in de showroom te zien.

Wilt u kiezen voor een unieke kleur zoals rood, groen of blauw? Ook dit valt onder de mogelijkheden. Echter zijn deze voorbeelden niet bij ons in de showroom te zien. Ook worden voor deze kleuren andere prijzen gehanteerd. Benieuwd naar een prijsindicatie voor een afwijkende kleur? Neem contact met ons op.

Betonvloer met kleur en impregneren

Om uw betonvloer optimaal te beschermen adviseren wij u uw betonvloer te laten impregneren. Met het impregneren verhoogt u de dichtheid van de vloer van 85% naar 95% dichtheid. Het impregneermiddel in transparant en mat en geeft daardoor geen andere kleur aan de betonvloer. Het kleurpigment dat u bij ons in de showroom heeft gekozen blijft daardoor zoals de kleur oorspronkelijk is gemaakt. Het enige is dat het impregneermiddel ervoor kan zorgen dat de kleur wat verdiept.

Wilt u uw betonvloer kleuren? Neem contact met ons op!

Graag nodigen wij u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom om de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en situatie te bespreken. Een van onze adviseurs helpt u indien gewenst bij het kiezen van het juiste kleurpigment.
Klik hier om contact op te nemen voor een afspraak

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.