SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonvloer kleuren

Een betonvloer in uw woning is helemaal van deze tijd. En dat is ook niet gek want een betonvloer is tijdloos, uniek en perfect te combineren in iedere woonstijl. Door het kiezen van het juiste kleurpigment is de betonvloer nog beter te combineren bij uw woonstijl en bijpassend meubilair. Op deze pagina leest u alles over de kleurmogelijkheden in uw betonvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Betonvloer zonder kleurpigment

Een betonvloer is een natuurproduct en bestaat uit zand, cement, grind en water etc. Door het gebruik van deze grondstoffen is de betonvloer niet elke dag hetzelfde qua kleur. Komt het zand vandaag uit de Rijn en is het grijs zand? Dan krijgt u ook een grijze betonvloer. Maar komt het zand uit bijvoorbeeld de Maas en is het zand daardoor geler van kleur, dan wordt de betonvloer ook geler. Wanneer u kiest voor een betonvloer zonder kleur is het een echte verrassing welke kleur uw betonvloer uiteindelijk zal zijn. Hierop kunnen wij helaas geen invloed uitoefenen. Wilt u meer zekerheid met betrekking tot de kleur van uw betonvloer? Kies dan voor een kleur uit onze betonvloer kleuren.

Betonvloer met kleurpigment

Door het gebruik van kleurpigmenten brengen wij de betonvloer op de juiste kleur. Deze kleur is te kiezen bij ons in de showroom. Hier liggen verschillende kleuren zodat u deze kleuren met elkaar kunt vergelijken en een daarop gebaseerd een goede keuze kunt maken. Deze kleurpigmenten strooien wij tijdens het vlinderen van de betonvloer in. Zo harden deze kleurpigmenten met de betonvloer uit en slijt de kleur niet van de betonvloer.

Gekleurde betonvloer, kleur in beton, kleurpigment beton

Verschillende betonvloer kleuren

Qua kleuren voor uw betonvloer zijn er veel mogelijkheden. Veel gebruikte kleuren zijn de grijs- en zandtinten. Deze kleuren zorgen voor een goede basis in uw interieur. Deze grijs- en zandtinten kunt u allemaal zien in onze showroom!

Wilt u kiezen voor een unieke kleur zoals rood, groen of blauw? Ook dit valt onder de mogelijkheden. Echter zijn deze voorbeelden niet bij ons in de showroom te zien. Ook worden voor deze kleuren andere prijzen gehanteerd. Benieuwd naar de mogelijkheden en een prijsindicatie voor een afwijkende kleur? Neem dan even contact met ons op!

Betonvloer met kleur en impregneren

Om uw betonvloer optimaal te beschermen, adviseren wij u om uw betonvloer te laten impregneren. Met het impregneren verhoogt u de dichtheid van de vloer van 85% naar 95%. Het impregneermiddel is transparant en mat! Het geeft daardoor dus geen andere kleur aan uw betonvloer.

Wilt u uw betonvloer kleuren? Neem contact met ons op!

Graag nodigen wij u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom! In deze afspraak bespreken wij de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen en situatie graag met u. Indien gewenst helpt één van onze adviseurs u bij het kiezen van het juiste kleurpigment!

Afspraak maken

Ons meest recente werk