SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Betonnen designvloer in de woning

Beton en staal: de perfecte combinatie

De kracht van beton en staal in jouw interieur

Natuurlijke en eerlijke materialen, zoals beton en staal, zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurstijlen en woontrends. En dat is niet voor niets. De combinatie van beton en staal geeft een tijdloze, karakteristieke en unieke uitstraling. Wil je graag beton en staal toepassen in je interieur, maar weet je nog niet precies hoe? Laat je hier informeren en inspireren.

Beton en staal in jouw favoriete woonstijl

Een jaar of tien geleden werden beton en staal eigenlijk alleen toegepast binnen de industriële woonstijl. Tegenwoordig zien we het in ieder interieur! Beton en staal passen we toe in landelijke, scandinavische en moderne interieurs. Een betonvloer zorgt voor een goede basis in ieder interieur en in combinatie met staal is jouw woning een waar visitekaartje.

gevlinderde betonvloer met stalen deuren en stenen muur

Eenheid door beton en staal

Staal is hét product om te combineren met een betonvloer. Zeker stalen deuren of puien zorgen in combinatie met de betonvloer voor een ruimtelijke uitstraling in jouw woning. Door het toepassen van deze materialen creëer je rust en eenheid. Onze zusteronderneming ’t Staalhuys biedt verschillende stalen deuren en puien. Zij maken handgemaakte stalen deuren en puien waardoor de deur geheel naar jouw wensen en situatie samen te stellen is. Op zoek naar een stalen deur? Bezoek hier de website van ’t Staalhuys voor meer informatie.

Onze showroom met betonvloeren en stalen deuren

Wij nodigen je van harte uit bij ons in de showroom om de combinatie van de beton- en betonlook vloeren en stalen deuren te bekijken. Wij adviseren je graag over onze betonvloeren en producten van ’t Staalhuys. Het grote voordeel van twee organisaties in één pand! Neem direct contact op om een afspraak in te plannen of vul hier je contactgegevens in.

Showroom beton en staal