SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonnen designvloer in de woning

Beton en staal: de perfecte combinatie

De kracht van beton en staal in jouw interieur

Natuurlijke en eerlijke materialen, zoals beton en staal, zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurstijlen en woontrends. En dat is niet voor niets. De combinatie van deze twee materialen geeft een tijdloze, karakteristieke en unieke uitstraling. Wil je graag beton en staal toepassen in je interieur, maar weet je nog niet precies hoe? Laat je hier informeren en inspireren. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op.
Neem contact op

Beton en staal in jouw favoriete woonstijl

Een jaar of tien geleden werden beton en staal eigenlijk alleen toegepast binnen de industriële woonstijl. Tegenwoordig zien we het in ieder interieur! Deze combinatie passen we toe in landelijke, scandinavische en moderne interieurs. Een betonvloer zorgt voor een goede basis in ieder interieur en in combinatie met staal is jouw woning een waar visitekaartje. Denk maar eens aan een woonboerderij met een prachtige betonvloer. Of aan een supermoderne woning, zie je het al voor je?

gevlinderde betonvloer met stalen deuren en stenen muur

Eenheid door beton en staal

Staal is hét product om te combineren met een betonvloer. Zeker stalen deuren of puien zorgen in combinatie met de betonvloer voor een ruimtelijke uitstraling in jouw woning. Door het toepassen van deze materialen creëer je rust en eenheid.

De stalen deuren en puien zijn in veel gevallen voorzien van veel glas. Dit glas zorgt ervoor dat jouw woning er erg ruimtelijk uitziet terwijl de ruimtes toch afgescheiden zijn. Een ideale combinatie.

Lees ook: Inspiratie voor een gevlinderde betonvloer in de woonkamer

Onze showroom met betonvloeren en stalen deuren

Wij nodigen je van harte uit bij ons in de showroom om de combinatie van de beton- en betonlook vloeren en stalen deuren te bekijken. Wij adviseren je graag over onze betonvloeren en producten van ’t Staalhuys. Het grote voordeel van twee organisaties in één pand! Neem direct contact op om een afspraak in te plannen of vul je contactgegevens in.

Wil jij liever eerst telefonisch advies inwinnen? Natuurlijk staan we je dan ook graag te woord! Bel ons op: 0488-750 961. Horen we snel van je?
Contact opnemen

Showroom beton en staal

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.