SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gietvloer wc: een schitterende en hygiënische vloer

Een gietvloer in de wc is een keuze voor hygiënisch, praktisch en mooi tegelijk. Onze design gietvloeren zijn naadloos, waardoor onderhoud eenvoudig is. Een gietvloer in de toilet heeft tegelijk een prachtige, moderne uitstraling.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

De gietvloer is een betonlook vloer van een paar millimeter dik. Doordat een gietvloer naadloos is, is het de perfecte vloer voor in de wc: er zijn geen voegen die vies kunnen worden en de vloer is eenvoudig schoon en droog te maken.

Gietvloer wc is vochtbestendig

In ruimtes als de toilet, badkamer en keuken moet de vloer natuurlijk goed bestand zijn tegen vuil en vloeistoffen. In badkamers geldt dit vooral. Daar leggen we dan ook enkel PU gietvloeren. PU staat voor polyurethaan, een kunststof. Dit materiaal leggen we zelfs door in het douchegedeelte van de badkamer. In de wc kunt u kiezen uit alle typen gietvloeren.

Soorten gietvloer wc

De minerale gietvloer, cementgebonden gietvloer, metallic gietvloer én PU gietvloer in de wc doorleggen is dus geen probleem. Kortom: keuze genoeg!

gietvloer wc, gietvloer pu, pu gietvloer toilet

Wat kost een gietvloer wc

Bijna nooit brengen wij een gietvloer alleen in de wc aan. Meestal is het een combinatie met hal, woonkamer, keuken of een hele verdieping. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het staffelprincipe. Hoe meer vierkante meters u afneemt hoe voordeliger het in verhouding wordt. Daarbij geeft het doorleggen van de vloer in meerdere vertrekken ook een heel ruimtelijk effect.

Bij staffelprijzen hanteren we ook een minimumbedrag. Voor de PU gietvloer is dat gebaseerd op alles van 18 m2 en minder. Voor de andere soorten gietvloeren geldt het minimumbedrag tot en met 25 m2.

PU gietvloer                                        <25 m2                                              €4.150,- (Deze prijs is incl. egaline)

Minerale gietvloer                              < 25 m2                                    €2.575,-

Cementgebonden gietvloer               < 25 m2                                          €2850,-

Metallic gietvloer                                < 25 m2                                   €4.395,-

Daarboven variëren de prijzen van meer vierkante meter tot minder per gietvloer:

PU gietvloer                                                                                         €87,50 – €138,- per m² (Deze prijs is incl. egaline) 

Minerale gietvloer                                                                              €74,95 – €94,95 per m2

Cementgebonden gietvloer                                                              €84,95 – €104,95 per m2

Metallic gietvloer                                                                               €123,00 – €165,00 per m2

Onderhoud gietvloer

Gietvloeren zijn praktische en gemakkelijk te onderhouden vloeren. Het belangrijkste om te weten is dat de vloer niet bestand is tegen schurende voorwerpen en dat het, het beste is om bij vloeistoffen/vocht op de vloer dit gelijk schoon en droog te maken. Tip: geef meubels beschermvoetjes en maak gebruik van (schoonloop)matten.

Gietvloer stofzuigen

Verder is het verstandig om elke dag/paar dagen even te stofzuigen, zodat vuil niet kan gaan schuren op de vloer. Elke week dweilen en jaarlijks een grondige reinigingsbeurt maken het compleet.

Gietvloer wc over tegels

Wanneer u op dit moment tegels hebt liggen, kunnen we de gietvloer in de wc hier gewoon overheen aanbrengen. Het is wel belangrijk dat de tegels vlak en stevig liggen. En denk ook aan de hoogte wat betreft de overgang naar een andere ruimte.

Zoals u hebt kunnen lezen zijn gietvloeren uitstekend geschikt voor het toilet. Wilt u gietvloeren komen bekijken in onze showroom? Van harte welkom! Maak per mail of telefonisch een afspraak en dan zien we u snel!
Maak een afspraak

Ons meest recente werk