SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Vergaderruimte in Hattemerbroek met een gevlinderde betonvloer. Hierop staat een grote zwarte tafel met daaraan 16 grijze stoelen. Aan het plafond hangen zwarte lampjes.

Bescherm jouw vloer met Scratch no More!

Of je nu een gevlinderde woonbeton vloer of één van onze betonlook vloeren zoals een beton ciré vloer, een cementgebonden gietvloer of een PU gietvloer hebt, goed en regelmatig onderhoud is bij deze vloeren van belang. Om je vloer lang in optimale conditie te houden is onderhoud en goede bescherming onmisbaar! Verklein de kans op krassen en beschadigingen in jouw vloer en maak gebruik van Scratch no More.

Waarom ‘normale’ viltjes niet of niet voldoende werken

 • Als viltjes nat worden houden ze zand en stof vast, met als volg dat er krassen ontstaan op de vloer.
 • Doordat viltjes geplakt worden onder het meubilair laten ze sneller los en verschuiven ze onder het de poten of glijders weg.
 • Het materiaal van de viltjes is dun. Hierdoor moeten deze viltjes erg vaak vervangen worden.

Oplossingen van Scratch no More

Scratch no More biedt oplossingen voor veel verschillende onderstellen.

Zo hebben zij de volgende oplossingen:

 • Vloerbescherming voor glijders
 • Beschermingsvoetjes voor poten
 • Vloerbescherming voor zwenkwielen
 • Vloerbescherming voor onder andere de Stokke kinderstoelen

Naast de vloerbescherming kun je ook losse onderdelen bestellen, als je je huidige vloerbescherming van Scratch no More wilt vervangen.

Voordelen van Scratch no More

 • Absoluut krasvrij, zij geven garantie dat de producten die ze leveren niet krassen.
 • Eenmalige montage, daarna kun je er gemakkelijk nieuwe losse voetjes in schuiven.
 • Alle ‘voetjes’ die zij gebruiken zijn geluiddempend
 • Ze produceren de beschermvoetjes duurzaam en de voetjes gaan erg lang mee!

Eetkamer en hal in Oostzaan. Hierin ligt een Italiaanse betonlook vloer. Ook staan er veel houten meubels en een boompje.

Onderhoud van de beschermvoetjes van Scratch no More

De beschermvoetjes gaan onder normale omstandigheden ongeveer twee jaar mee, maar ook beschermvoetjes hebben onderhoud nodig. Er zijn verschillende mogelijkheden om de beschermvoetjes schoon te maken zodat ze lang mee gaan:

 1. Stofzuiger
  Met de stofzuiger kun je goed en makkelijk al het vuil uit de tapijthaartjes krijgen.
 1. Borsteltje
  Een borsteltje is een goede manier om het vuil uit het tapijt te halen en de haren van het tapijt weer goed los te maken.
 1. Nat doekje
  Met een nat doekje verwijder je vuil uit de tapijthaartjes.

Bestel jouw beschermvoetjes van Scratch no More via Vloerenonderhoud.nl
Bestel ze hier!

Onderhoud van je beton- of betonlook vloer naast beschermvoetjes

Goede beschermvoetjes onder het meubilair is één van de maatregelen om je beton ciré vloer of gietvloer lang in goede conditie te houden. Daarnaast adviseren wij een goede schoon- en droogloop mat bij de voor- en achterdeur. Gebruik een mat buiten om zoveel mogelijk vuil al buiten de deur te houden. Het vuil wat dan alsnog naar binnen komt wordt zoveel mogelijk achtergelaten op de mat binnen. Ondanks de schoon- en droogloop matten wordt er alsnog vuil zoals zand en dergelijke naar binnen gelopen. Daarom is regelmatig stofzuigen ook een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan jouw vloer.

Uiteraard raden we hiernaast aan om zoveel mogelijk op sokken de vloer te belopen en de schoenen in de gang te laten staan. Ook dit draagt bij aan het behoud van je vloer.

Bestel jouw beschermvoetjes bij Scratch no More en ontvang meteen korting!

Ga nu naar willemdesignvloeren.scratchnomore.nl en bestel jouw viltjes online en ontvang meteen 5% korting op jouw bestelling. Wil je meer weten over de bescherming van jouw beton ciré vloer, cementgebonden gietvloer of PU gietvloer?
Neem contact met ons op!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.