SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer badkamer: informatie en prijzen

Bent u op zoek naar een naadloze en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw badkamer? Dan is een gietvloer dé perfecte keuze voor u. Op deze pagina leest u alles over onze gietvloeren, de voordelen van een gietvloer in de badkamer en meer informatie over de prijs.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Soorten gietvloeren

We hebben verschillende soorten gietvloeren in ons assortiment: minerale gietvloeren, metallic gietvloeren, cementgebonden gietvloeren en PU gietvloeren. Deze vloeren zijn helaas niet allemaal geschikt voor de badkamer. De PU gietvloer is de enige vloer die u door kunt leggen in de badkamer. Je kunt deze vloer zelfs in het douchegedeelte laten gieten.

De PU gietvloer wordt gemaakt op basis van Poly-Urethaan. Dit is een kunststof. Hierdoor is dit de enige gietvloer die geschikt is voor in de badkamer.

Alifatische of aromatische PU gietvloer

Er zijn twee soorten PU gietvloeren. De alifatische en aromatische variant. De aromatische variant is goedkoper, maar verkleurt na verloop van tijd. Daarom kiezen wij altijd voor de alifatische variant. Deze is wat duurder, maar gaat veel langer mee.

Voordelen PU gietvloer badkamer

  • Naadloos. Een PU gietvloer wordt naadloos aangebracht. Hierdoor zijn voegen waar vuil in kan ophopen, voorgoed verleden tijd. Een PU gietvloer is dan ook enorm onderhoudsvriendelijk en hygiënisch;
  • Comfortabel. Een PU gietvloer is een zachte vloer die de temperatuur van de omgeving aanneemt. Hierdoor voelt een PU gietvloer comfortabel aan;
  • Beschikbaar in iedere RAL- en NCS-kleur. En zelfs een combinatie van twee kleuren is mogelijk. Hierdoor creëert u een echt betonlook vloer en is er voor ieder wat wils.

Lees ook: ‘De zacht grijsgroene PU gietvloer ligt door ons hele huis en past perfect bij de keuken’

gietvloer badkamer pu, pu gietvloer

Wat kost een gietvloer in de badkamer?

De kosten van een PU gietvloer in uw badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters dat u afneemt, de voorbewerking en eventuele extra opties. We hanteren staffelprijzen, wat betekent dat hoe meer vierkante meters u afneemt hoe goedkoper de prijs per vierkante meter wordt.

Prijsvoorbeeld: gietvloer met egaline

Om u een idee te geven van de prijs van een PU gietvloer delen we graag wat prijsvoorbeelden met u:

Bij een PU gietvloer van minder dan 30 m² rekenen we met een starttarief van €4.150,- inclusief btw. Deze prijs is inclusief egaline.

Een PU gietvloer van 60 m² inclusief egaline kost €122,- per vierkante meter. Dit is in totaal dus €7.320,- inclusief btw voor een vloer van 60 m².

Een PU gietvloer van 90 m² inclusief egaline kost €102,- per vierkante meter. Dit is in totaal dus €9.180,- inclusief btw voor een vloer van 90 m².

Egaliseren is noodzakelijk on een gladde, dichte en vlakken ondergrond te creëren. Dit is de perfecte basis voor een mooie PU gietvloer.

Prijs voor uw gietvloer in de badkamer berekenen

We begrijpen goed dat u graag een prijsindicatie wilt voor uw situatie. Daarom hebben wij een handige rekentool op onze website staan. Vul eenvoudig uw gegevens en het aantal vierkante meters in, klik op verzenden en u ontvangt een prijsindicatie in uw mailbox.
Prijsindicatie aanvragen

Gietvloeren zien, voelen en vergelijken

Wilt u liever de gietvloeren in het echt zien en passend advies voor uw situatie ontvangen? Maak dan een afspraak in onze showroom! Zien we u snel?
Afspraak maken

Ons meest recente werk