SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré vloer in de badkamer: uniek en rustiek

Is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Met beton ciré geeft u uw badkamervloer snel en gemakkelijk een complete make-over. Met de juiste voorbewerking kan beton ciré zelfs over uw bestaande vloer heen. Gaat u voor een beton ciré vloer in de badkamer?

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Uiterlijk beton ciré

Beton ciré is een Franse betonstuc die we kunnen vertalen als ‘gewreven beton’. En dit is ook precies hoe het eruit ziet. Bij beton ciré kun je zelf het uiterlijk bepalen. Wil je een wat rustiger effect of juist een wat drukkere afwerking voor uw beton ciré vloer in de badkamer.

Ook qua kleur is voor een beton ciré vloer in de badkamer alles mogelijk. Van warme taupe tinten tot frisse groene tinten. Alles is mogelijk. We leveren beton ciré namelijk in iedere RAL- en NCS- kleur!

Voordelen van een beton ciré vloer in de badkamer

We lakken beton ciré af. Hierdoor is het een erg onderhoudsvriendelijke vloer. Voor al onze onderhoudstips raden we je aan een kijkje te nemen op onze pagina: ‘onderhoud beton ciré’.

Doordat we de beton ciré vloer aflakken is deze waterdicht en dus overal in uw huis aan te brengen. Een beton ciré vloer in het douchegedeelte raden we wel af. Wanneer de laklagen beschadigen is de vloer namelijk niet meer waterdicht en dit is niet erg hygiënisch.

Een beton ciré vloer is naadloos! Ten eerste is dit natuurlijk prachtig en super strak. Ten tweede is het ook nog eens enorm praktisch. Doordat de beton ciré vloer in de badkamer naadloos is, heeft u nooit meer last van die vervelende voegen.

Beton ciré over een bestaande vloer?

We zeiden hierboven al dat er een kans is dat beton ciré over uw bestaande vloer heen aangebracht kan worden. Bijvoorbeeld over een tegelvloer of een zandcement dekvloer. Om zeker te zijn van een goede ondergrond brengen we een epoxyprimer en een egalinelaag aan. Dit zorgt voor een vlakke ondervloer en maakt de kans op scheuren kleiner.

Een beton ciré vloer is maar erg dun. Hierdoor heb je gelukkig ook geen last van hoogteverschillen.

Wilt u weten of beton ciré over uw bestaande vloer heen kan? Of wat de mogelijkheden precies zijn? Neem dan even contact met ons op!
Contact opnemen

Opbouw beton ciré vloer

Bij een beton ciré vloer in de badkamer brengen we één laag per dag aan. Zo kunnen deze goed drogen. De laagopbouw is als volgt:

  • Epoxyprimer;
  • Egalinelaag;
  • 2 lagen beton ciré;
  • 2 laklagen.

Na deze lagen moet de vloer nog ongeveer één week drogen.

betonlook vloeren in huis

Prijskaartje beton ciré vloer in de badkamer

De prijs van uw nieuwe badkamervloer is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wij geven u een ruime indicatie aan de hand van een vloer van 65m² inclusief epoxyprimer en een egalinelaag. De prijs van deze vloer komt uit op ongeveer €10.780,25 inclusief btw.

Voor een prijsindicatie voor uw situatie raden wij u aan om onze rekentool in te vullen! Hier vult u uw wensen, aantal vierkante meter en gegevens in. Vervolgens ontvangt u een prijsindicatie in uw mailbox!
Rekentool

Beton ciré vloeren bekijken!

Wilt u de beton ciré vloeren liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier kunt u al onze vloeren zien, voelen en vergelijken. Onze adviseurs geven u graag een passend advies!

Maakt u van tevoren even een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk