SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Vloer storten

Wilt u graag een gevlinderde woonbeton vloer storten? Maar vraagt u zich af wat hier allemaal bij komt kijken? Op deze pagina leggen wij u uit wat u kunt verwachten als wij uw vloer storten.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en krijg direct een richtprijs in uw mailbox.

Gevlinderde betonvloer storten in het kort:

  • Voordat we uw vloer storten, leggen wij eerst een krimpwapening en zetten wij randisolatie/- foamband. Indien gewenst realiseren wij ook uw vloerverwarming.
  • Voor de gevlinderde woonbeton vloeren zijn twee varianten. De basis gevlinderde woonbeton vloer en de energiezuinige- en krimparme gevlinderde woonbeton vloer.
  • Uw gevlinderde woonbeton vloer kunt u ook door laten lopen naar buiten. Een gevlinderd betonnen terras of betonnen oprit is een mooie aanvulling op de gevlinderde woonbeton vloer binnen.

De opbouw van een gevlinderde woonbeton vloer

In deze informatie gaan wij er in de opbouw vanuit dat er al isolatie en een constructievloer aanwezig is. Op de ondervloer oftewel constructievloer wordt een reflectiefolie aangebracht. Dit reflectiefolie zorgt ervoor dat onze gevlinderde woonbeton vloer vrij ligt van de ondervloer ook wel zwevend genoemd. Dit reflectiefolie zorgt er ook voor dat de warmte voor de vloerverwarming nog extra wordt gestimuleerd naar boven.

Op het reflectiefolie brengen we een dun wapeningsnet waar we de vloerverwarmingsslangen op vastbinden.

Vervolgens brengen wij de krimpwapening aan op de vloerverwarmingsslangen. Uw vloerverwarming ligt daardoor tussen twee wapeningsnetten. Deze krimpwapening zorgt voor een constructief sterke basis van uw gevlinderde woonbeton vloer. Na het aanbrengen van de wapening gaan we uw vloer storten. De minimale dikte van uw gevlinderde woonbeton vloer in combinatie met vloerverwarming is 7 cm.

Randvoorwaarden als we uw vloer storten

Er zijn een aantal randvoorwaarden waar u rekening mee dient te houden tijdens het storten van uw vloer. Zo moet de woning wind- en waterdicht zijn en minimaal 15°C. Ook is het van belang dat voordat wij uw vloer storten de ondervloer vrij is van drijvende delen zoals pur, piepschuim en zaagsel. Dit is nodig omdat deze materialen anders in de beton omhoog komen drijven en daardoor altijd zichtbaar zullen blijven.

Vloer storten

Op de dag dat wij uw vloer storten zijn wij rond 07.00 uur bij u op locatie. We voeren de laatste controle uit, maken de betonpomp gereed en wachten de betonwagen op. Met behulp van een betonpomp storten wij de beton op uw vloer. Met een lange rei en een laser leggen wij uw vloer op de juiste hoogte.

gevlinderde vloer, proces gevlinderde vloer

Meer informatie over het storten van uw vloer?

Wij nodigen u van harte uit voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de soorten betonvloer, de kleuren, de bescherming en het onderhoud en ook het proces. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een passende en definitieve prijsopgave voor u op. Maak een afspraak!

Wilt u vooraf een prijsindicatie ontvangen voordat u bij ons langs komt in de Betuwe? Vul dan uw gegevens in en ontvang onze informatie en prijsindicatie.

We hopen snel van u te horen!

Afspraak maken Prijsindicatie ontvangen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.