SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer betonlook prijs

De prijs van een betonlook gietvloer is erg afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de ondergrond die er al ligt, de staat die deze ondergrond heeft, welk type gietvloer u kiest en hoeveel vierkante meters u af neemt. Wij zetten de verschillende betonlook gietvloeren, inclusief de prijzen voor u op een rij!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

1. Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een harde betonlook vloer, gemaakt van cement. De vloer is maar enkele millimeters dik, naadloos en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren! Een cementgebonden gietvloer is perfect in combinatie met een vloerverwarming en onderhoudsarm. Wij gieten de vloer door het hele huis, met uitzondering van de badkamer.

De prijs van een cementgebonden gietvloer?

De vraag waar u, na het aanklikken van deze pagina, is natuurlijk: wat is de prijs? Wij geven u een grove indicatie van €80,- tot €120,- per vierkante meter. Deze prijs hangt, zoals we al zeiden, af van verschillende factoren.

cementgebonden gietvloer voor- en nadelen

2. PU gietvloer

De PU gietvloer is een zachte en comfortabele betonlook vloer. Dit komt doordat deze vloer gemaakt is van poly urethaan. Dit is een zacht en waterdicht kunststof. De PU vloer is 100% vuil- en vloeistofafstotend en passen wij toe door het hele huis! Ook is deze vloer verkrijgbaar in elke kleur die u maar wenst, zelfs de combinatie van twéé kleuren is mogelijk. Zo creëer je nog meer een betonlook effect.

Wat kost een PU gietvloer?

Denkt u eraan om een PU gietvloer aan te schaffen? Maar wat is de prijs van deze betonlook gietvloer? U kunt uitgaan van een prijs van ongeveer €87,50,- tot €138,- per vierkante meter. Let er op dat dit nog kan variëren!

pu gietvloer in keuken en woonkamer

3. Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een betonlook vloer die vol zit met natuurlijke producten. De vloer is maar een paar millimeter dik, geschikt in combinatie met een vloerverwarming en verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur. Wij brengen de minerale gietvloer naadloos aan door het hele huis, met uitzondering van de badkamer.

Wat is de prijs van een minerale gietvloer?

Naast al de eigenschappen van deze vloer bent u vast nog veel benieuwder naar de prijs van deze betonlook gietvloer. Wij willen u van tevoren alvast een indicatie geven van de prijs van een minerale gietvloer. U kunt uitgaan van ongeveer €75,- tot €100,- per vierkante meter.

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

4. Metallic gietvloer

Bent u opzoek naar een echte eyecatcher in huis? Kijk eens naar een metallic betonlook vloer. De vloer heeft een glimmende uitstraling en een marmerlook. Dit maakt de vloer uniek. Ook deze betonlook gietvloer is maar enkele millimeters dik en passen wij toe door het hele huis. Met uitzondering van de badkamer. De metallic gietvloer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren!

Wat zijn de kosten van de metallic gietvloer?

Wilt u deze prachtige metallic gietvloer in uw huis? Wij kunnen u van tevoren een ruime indicatie van €124,- tot €165,- per vierkante meter.

gietvloer prijs berekenen

Let er bij al deze betonlook gietvloeren op dat de prijs erg afhankelijk is van de ondergrond, en welke voorbereidingen we per vloer moeten treffen. Heeft u een ondergrond met hobbels en kuilen, dan is het noodzakelijk om egaline toe te passen. Heeft u een ondergrond waar scheurvorming groot is, dan passen wij epoxy toe.

Gietvloeren bekijken en vergelijken!

Om een specifiekere prijs voor uw situatie en wensen te berekenen raden we u aan om onze rekentool in te vullen. Wilt u de betonlook gietvloer in het echt komen bekijken? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom! Neem van te voren even contact met ons op om een afspraak te maken!
Rekentool Contact opnemen

Ons meest recente werk