SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wilt u onze showroom bezoeken? Wij zijn open! Vanwege de maatregelen van het RIVM omtrent COVID-19 is onze showroom enkel te bezoeken op afspraak. Neem gerust contact met ons op via 0488-750 961 om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met één van onze adviseurs. Van harte welkom! ×

Gevlinderd beton terras in Elst

Gevlinderd beton terras in Elst Gld

Genieten op het beton terras van gevlinderd beton

Dit is één van onze favorietjes hoor! Hoe heerlijk is het om in de buitenseizoenen te genieten op een beton terras? Een heerlijke BBQ met familie of een gezellige loungeavond met vrienden. Tijdens deze ‘geniet-momenten’ is er geen moment dat u, uzelf stoort aan verzakte tegels of onkruid tussen de tegels. Dit is bij een betonterras van gevlinderd beton verleden tijd. Heerlijk strak en gemakkelijk in onderhoud.

Gevlinderd beton terras in Elst Gld

Een gevlinderd beton terras te strak?

Vindt u alles in beton geen optie? Dan is onderstaande foto toffe inspiratie voor u! De combinatie van een strak beton terras, de speels ingerichte tuin en het met klinkers bestrate pad zorgt voor een mooie mix. Nog steeds te strak? U kunt er ook voor kiezen om een tegelmotief in het terras in te slijpen. Dit kan in elk gewenst motief en ook de grootte van de tegel kan in elke maat gekozen worden.

Gevlinderd beton terras in Elst Gld

Beton terras inspiratie

Wij kunnen het niet laten om meer plaatjes van dit mooie terras met u te delen. Simpelweg omdat dit terras zo’n fijn ontspannende sfeer heeft. Een plek waar je echt lekker tot rust kunt komen aan het einde van de werkdag of in het weekend.

Gevlinderd beton terras in Elst Gld

Gevlinderd beton terras in Elst Gld

Waarom kiest u voor een gevlinderd beton terras?

  • Geen last meer van onkruid
  • Geen verzakkingen
  • Geen looppaden
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Veelzijdige toepassing
  • Eenvoudig in onderhoud

Uw interesse gewekt voor gevlinderd beton?

De lente is begonnen en daarom is het nu de juiste tijd om het terras te vernieuwen of nieuw aan te leggen. Vraag een offerte aan via onze website of e-mail voor een beton terras en bezoek onze showroom om de vele mogelijkheden, kleuren en uw wensen te bespreken. Zien wij u snel bij ons in Opheusden?