SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Woning in Ede met een gevlinderde betonvloer in de woonkamer, hierin staat een grijze bank, een houten bijzettafel en een houten tv-meubel

De ervaringen met woonbeton

Ben jij een nieuw huis aan het bouwen of een bestaande woning aan verbouwen, en denk jij aan een naadloze vloer? Kijk dan eens naar onze woonbeton vloeren. Wij bieden verschillende woonbeton vloeren aan. Deze zijn stijlvol, karakteristiek én toe te passen in iedere woning. In deze blog lees je meer ervaringen met woonbeton.

Woonbeton ervaringen

Een vloer van woonbeton heeft verschillende voordelen. Het zijn échte designvloeren. Doordat de woonbeton vloeren naadloos zijn, zijn ze ook nog eens heel praktisch en gemakkelijk in onderhoud. Er zijn verschillende woonbeton vloeren, waardoor er altijd één past in jouw woning.

Lees voor meer woonbeton ervaringen: Klantverhalen

Gevlinderde betonvloer

Zoals we al noemde, bieden wij verschillende woonbeton vloeren aan. Allereerst bieden wij de gevlinderde woonbeton vloer aan. Deze vloer is minimaal 7 centimeter dik en is zonder toevoeging van kunststoffen.

Bij deze woonbeton vloer kun je kiezen voor een gekleurde toplaag. Deze is beschikbaar in verschillende grijstinten en zandkleuren.

Vivian en Ron: “We zijn supertevreden! Heel knap hoe deze vloer gemaakt is en fijn dat iedereen zo behulpzaam is en streeft naar het beste resultaat. Willem Designvloeren is een persoonlijk bedrijf met veel kennis in huis.”

Gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren

Voordelen gevlinderd woonbeton

We zetten de voordelen van de betonvloer even onder elkaar:

  • De gevlinderde betonvloer is naadloos. Dit is erg praktisch, hygiënisch en makkelijk met schoonmaken;
  • Een betonvloer heeft een natuurlijke uitstraling, die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt;
  • Gevlinderd beton is keihard en hierdoor kras- en slijtvast;
  • Een gevlinderde woonbeton vloer is energiezuinig en perfect in combinatie met vloerverwarming.

Nadelen gevlinderd woonbeton

Iedere vloer heeft zijn voor- en nadelen. Om een goede afweging te maken zetten we ook de nadelen van een gevlinderde betonvloer op een rijtje:

  • Een gevlinderde betonvloer kan scheuren. Wel geven wij, als enige in Nederland, 10 jaar lang garantie op jouw betonvloer. Na minimaal 1 jaar komen wij dan ook langs om de eventuele scheuren kosteloos op te vullen;
  • Een gevlinderde betonvloer verwijder je niet zo makkelijk;
  • Gevlinderd beton storten we met een minimale dikte van 7 centimeter. Hierdoor kunnen we betonvloeren (bijna) nooit op zandcement dekvloeren storten. Hiervoor bieden we gelukkig wel een oplossing Namelijk de betonlook vloeren!

Woonkamer in Ede gecombineerd met een grijze bank, roze gordijnen en een gevlinderde betonvloer

Betonlook vloeren

Naast de gevlinderde woonbeton vloer van minimaal 7 centimeter dik, bieden we ook betonlook vloeren aan. Maar liefst 6 verschillende soorten. Deze vloeren zijn allemaal uniek. Wel zijn al deze vloeren maar enkele millimeters dik, naadloos en in veel verschillende kleuren beschikbaar!

Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer lijkt sprekend op de échte gevlinderde betonvloer. Dit komt doordat de toplaag van deze vloer óók gevlinderd wordt. En dat in maar 3 millimeter dik. De Italiaanse betonlook vloer is beschikbaar in 12 verschillende kleuren.

Henk en Elzaline: “De Italiaanse betonlook vloer is makkelijk te onderhouden en ideaal met vloerverwarming.”

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Beton ciré vloer

Beton ciré is een sterke betonstuc. Deze kan toegepast worden op de vloer, maar ook op de wand. Het is een eeuwenoud materiaal wat, met de juiste voorbereiding, goed hecht. De beton ciré vloer is dan ook een ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een dunne woonbeton vloer! Daarnaast is beton ciré toe te passen in iedere RAL- en NCS-kleur.

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een prachtige, levendige gietvloer op basis van mineralen. Deze gietvloer is maar enkele millimeters dik én beschikbaar in iedere RAL- en NCS-kleur.

Cementgebonden gietvloer

Wil jij een harde gietvloer, op basis van cement? Kijk dan eens naar de cementgebonden gietvloer. Deze vloer is maar een paar millimeter dik en verkrijgbaar in 6 unieke kleuren.

PU gietvloer

Een PU gietvloer is een strakke, waterbestendige en naadloze vloer. Deze gietvloer wordt gemaakt van het kunststof polyurethaan. Hierdoor is het een wat zachtere gietvloer, die zelf door te leggen is in het douchegedeelte. Ook de PU gietvloer is te verkrijgen in iedere RAL- en NCS-kleur.

Janneke en Leo: “We wilden de vloer door het hele huis en dus ook in de badkamer en wc. De PU gietvloer is 100% waterdicht en kan als enige betonlook vloer ook in die ruimtes worden toegepast.”

pu gietvloer in keuken en woonkamer

Metallic gietvloer

Als laatste bieden wij de metallic gietvloer aan. Dit is een échte eyecatcher doordat de vloer een glimmende uitstraling met een marmerlook heeft. Deze vloer is in 8 unieke kleuren te krijgen.

Offerte aanvragen

Wil jij zelf ervaring krijgen met een van onze woonbeton vloeren? Maak dan eens een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar en kijken welke vloer het beste bij jou past!
Afspraak maken!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.