SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

Beton ciré muren: van rustig tot robuust

Goede looks én praktische eigenschappen. Beton ciré muren hebben het allebei. Maar wat is beton ciré en hoe passen we het toe op de muur? Hoe ziet het eindresultaat eruit en in welke ruimtes kun je beton ciré aanbrengen?

Beton ciré wanden maken we van zogeheten betonstuc. Dit is een dunne stuclaag die volledig naadloos is. Het woord ciré betekent gewreven en dat gaat dus over de afwerking. En die afwerking maakt beton ciré zo bijzonder: je ziet namelijk dat de betonstuc erop gewreven is. Beton ciré heeft een duidelijke structuur en die kan, afhankelijk van de manier van aanbrengen, variëren van rustig tot robuust.

Wanneer we beton ciré op de muren smeren, doen we dat in verschillende lagen. We beginnen met een primer, vervolgens een paar lagen beton ciré en als laatste verschillende laklagen.

Liever meer of minder structuur?

Wanneer een van onze beton ciré kunstenaars (ja, zo kun je ze wel noemen) betonstuc opzet op de muur, kun je zien of je het mooi vindt. Of het wat drukker of juist wat rustiger mag. De rest van de beton ciré muur maken we dan in de gewenste structuur.

Wees je ervan bewust dat het aanbrengen van beton ciré op muren een ambacht is én dat het handwerk is. Dat betekent dat onze specialisten uitgaan van uw wens, maar dat geen enkele muur exact hetzelfde is. En dat is precies het unieke van beton ciré op de wanden.

beton ciré muren, beton ciré badkamer, badkamer beton ciré

De kleur van beton ciré

Beton ciré muren zijn in alle RAL- en NCS- kleuren te maken. Er is dus net als bij muurverf de mogelijkheid om alle gewenste kleuren te kiezen.

Beton ciré muren in badkamer of keuken

Natuurlijk zijn beton ciré muren prachtig in de woonkamer, maar ook in de badkamer of keuken kunnen we deze wanden toepassen. Nadat de laklagen erop zitten, is het materiaal zelfs 100% afstotend. Dat betekent dat je beton ciré ook kunt gebruiken als spatwand in de keuken. Je kunt de muren afnemen met een vochtige doek en voor het schoonmaken gebruik je Lecol Clean OH 49.

Wat kosten beton ciré?

Bij het aanbrengen van beton ciré muren werken we met staffelprijzen. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Voor een oppervlakte van 25 m2 of minder hanteren we een vaste prijs.

< 25 m2                                   € 3512,40 totaal

26-49 m2                                € 131,36 per m2

49-74 m2                                € 115,66 per m2

74-99 m2                                € 99,13 per m2

100-149 m2                            € 82,60 per m2

> 149 m2                                 € 66,07 per m2

Deze prijzen zijn exclusief btw.

Wil jij ook beton ciré?

Ben je er helemaal over uit en wil je ook beton ciré muren? Of twijfel je nog en heb je vragen? Stuur een mailtje of bel even voor informatie of om een afspraak te maken voor een bezoekje in onze showroom.

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.