SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton en beton ciré in de badkamer, foto gemaakt door Jurrit van der Waal

Beton ciré muren: van rustig tot robuust

Praktische eigenschappen én de looks, beton ciré muren hebben het allebei. Wat is beton ciré en hoe wordt het aangebracht? Lees verder om alles te weten te komen over de unieke eigenschappen, het aanbrengproces en de mogelijkheden van beton ciré.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is afgeleid van het Franse ‘ciré’, wat gewreven betekent. Deze unieke betonstuc zorgt voor naadloze en strakke wanden met een opvallende structuur. Van een rustige tot robuuste uitstraling, beton ciré biedt ontzettend veel mogelijkheden, afhankelijk van de gewenste afwerking.

In deze video vertellen we je meer over beton ciré:

Meer of minder structuur?

Bij het aanbrengen van beton ciré op je muren komt het vakmanschap van onze beton ciré kunstenaars – ja, zo kun je ze wel echt noemen – tot uiting. Na het aanbrengen van de eerste laag beton ciré, krijg je de kans op te zien of de gewenste uitstraling bij je past. Of je nu houdt van een levendige textuur of juist een sobere look kiest, we passen de verdere afwerking aan op jouw voorkeuren.

Het is belangrijk om je te realiseren dat het aanbrengen van beton ciré een ambacht is, waarbij handwerk centraal staat. Geen wand is hetzelfde, en dat is juist een prachtige eigenschap van beton ciré. Elk oppervlak krijg zijn eigen unieke karakter, aangepast aan jouw wensen.

Betonlook wanden: inspiratie

Beton ciré wanden, kleur: NCS 3020

Beton ciré, kleur: Brons

Beton ciré muren, kleur: NCS 6000

Hoe wordt beton ciré aangebracht?

Onze specialisten staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken en werken samen aan een betoverend resultaat dat perfect past bij jouw stijl en wensen. In onderstaande video laten we je zien hoe het beton ciré door op de muren wordt aangebracht.

Beton ciré wanden in welke kleur?

Wanneer je kiest voor beton ciré muren zijn de mogelijkheden – bijna- eindeloos. Net als bij traditionele muurverf kunnen we beton ciré in alle RAL- en NCS- kleuren maken, waardoor je perfecte tint kunt kiezen die past bij jouw wensen.

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze neutrale kleur, een gedurfde accentkleur of iets daar tussenin, het kan allemaal. Dus, laat je creativiteit de vrije loop en geef je ruimte een unieke uitstraling met beton ciré in jouw favoriete kleur.

Wat kost beton ciré op de muren?

Deze prijs is inclusief epoxy voor in badkamers.

Aantal vierkante meters Prijs beton ciré muren met epoxy, inclusief btw
Beton ciré wanden <25 m² €4.545,- starttarief
Beton ciré wanden 26-49 m² €180,40 per vierkante meter
Beton ciré wanden 50-74 m² €150,40 per vierkante meter
Beton ciré wanden 75-99 m² €129,40 per vierkante meter
Beton ciré wanden 100-149 m² €108,40 per vierkante meter
Beton ciré wanden 150 m² + €87,40 per vierkante meter

Ook beton ciré op je wanden?

Ben je overtuigd om beton ciré muren in jouw woning toe te passen? Of heb je nog vragen of twijfels waarover je meer informatie wilt? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ook ben je van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Opheusden. Wil je van tevoren een afspraak maken? Dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur voor je beschikbaar is en de koffie klaarstaat. Zien we je snel?
Plan je bezoek