SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton terras storten

Een beton terras in uw tuin storten is een zeer geschikte oplossing als u zorgeloos wilt genieten op uw terras. Een beton terras voorkomt namelijk verzakkingen en onkruid. Wij storten het beton terras waar u van droomt en hiervoor gebruiken we beton en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Zo blijft uw terras ook na intensief gebruik mooi en strak. Door de vele mogelijkheden in afwerkingen maken wij uw terras helemaal naar uw wensen en stijl.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERD BETONNEN TERRAS?

Wilt u weten wat een gevlinderd betonnen terras kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomterras vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Mogelijkheden beton terras

Er zijn vele afwerkmogelijkheden voor uw beton terras na het storten. Hieronder vindt u de diverse afwerkmogelijkheden voor uw beton terras.

 • Keuze uit diverse kleuren. Na het storten gaan we over tot het vlinderen. Tijdens het vlinderen van uw terras strooien we de gewenste kleur in de toplaag. Dit doen we door zeer fijne deeltjes kleurpigment in het terras te strooien. Op deze manier zit de kleur echt in uw beton terras verwerkt, en zal deze niet vervagen.
 • Inslijpen van een tegelmotief. Wij slijpen (indien gewenst) een tegelmotief in uw terras. Dit kan in iedere gewenste maat. Denk hierbij aan een steenverband, tegelverband of flagstones.
 • Verleng uw betonvloer van binnen naar buiten. Dit betekent dat u een betonvloer in beide ruimtes stort zodat u een doorlopend geheel krijgt.

Gevlinderd betonnen terras in Soesterberg

Voordelen beton terras

Naast de afwerkmogelijkheden zijn er ook genoeg voordelen om het realiseren van een beton terras te overwegen:

 • Geen last van onkruid
 • Verzakkingen zijn voorgoed verleden tijd
 • Geen zichtbare looppaden
 • Vriest niet kapot
 • Leverbaar in diverse kleuren
 • Verlichting of spotjes verwerken we optioneel in uw beton terras
 • Eenvoudig in onderhoud

Werkwijze beton terras storten

Een beton terras storten we altijd onder afschot. U dient rekening te houden met een minimaal afschot van 1cm. Minder dan dat realiseren wij niet omdat het water dan niet goed wegloopt.

Hieronder leggen we u uit hoe we uw beton terras storten:

 • Als eerste stellen we de bekisting. Dit is een soort mal waarin we het beton storten.
 • Daarna brengen we wapeningsnetten aan.
 • Vervolgens storten we het beton in de gewenste ruimte.
 • Daarna strooien we de gewenste kleur in de toplaag van uw beton terras, en vlinderen we het terras.

Prijsindicatie beton terras storten

Een beton terras storten wij vanaf € 60,- per m² ex. btw. Deze prijs is puur het beton, dus zonder kleur of andere afwerkingen. Voor het toevoegen van een kleur rekenen wij € 10,- per m² ex. btw. Voor het inslijpen van een tegelmotief berekenen we de prijs voor u. Deze prijs is dus op aanvraag. Ook kunt u ervoor kiezen om het terras te impregneren.

Bezoek onze showroom

Bovenstaande prijzen voor het realiseren van een beton terras zijn een indicatie. Voor een gespecificeerde offerte voor het storten raden wij u aan om een afspraak in onze showroom te maken. Tijdens uw bezoek adviseren en informeren wij u over het storten van een beton terras in uw tuin. Na uw bezoek stellen wij een passende offerte voor u op.

Afspraak in de showroom maken

Ons meest recente werk