SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré wastafelblad

Wilt u zoveel mogelijk eenheid en rust creëren in uw badkamer? Kies er dan voor om uw wastafelblad door te laten lopen in uw beton ciré wanden. Zo ontstaat er een serene uitstraling en springen uw waskommen er extra uit.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Mogelijkheden beton ciré wastafelblad

Beton ciré op uw wastafelblad adviseren wij wanneer er met losstaande waskommen wordt gewerkt. Zo komt het stromend water niet op de beton ciré en heeft u minder kans op kalkaanslag.

Uw beton ciré kunt u geheel naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen uit alle RAL- en NCS- kleuren en ook de structuur van de beton ciré kunt u bepalen. Door deze mogelijkheden kunt u uw badkamermeubel mooi laten aansluiten bij uw woonstijl.

Voordelen beton ciré wastafelblad

Het wastafelblad is juist uitermate geschikt voor beton ciré. Beton ciré is makkelijk af te nemen, ook wanneer er per ongeluk tandpasta of make-up achterblijft op uw meubel. Doordat beton ciré wordt afgewerkt met een coating en laklagen bijten deze materialen niet uit en kunt u in een handomdraai uw wastafelmeubel weer netjes achterlaten.

Tips: onderhouden beton ciré wastafelblad

  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Wilt u toch een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan bijvoorbeeld Lecol Clean OH-49 voor gelakte oppervlakten;
  • Gebruik geen schuurspons. Door het gebruik van een schuurspons raken de laklagen beschadigd.

Werkwijze beton ciré wastafelblad

Voor het aanbrengen van beton ciré is het erg belangrijk dat de ondergrond stabiel is en van het juiste materiaal is gemaakt. Daarom raden wij aan om de basis te maken van groen watervast MDF. De aansluitingen van de platen verbindt u door middel van schroeven en lijm. De schroefgaten dicht u daarna goed af.

Op een beton ciré wastafelblad brengen we twee lagen beton ciré aan. Daarna wordt de beton ciré goed beschermd door middel van een epoxy coating en laklagen.

De eerste 14 dagen nadat het wastafelblad klaar is dient u extra voorzichtig te zijn met het gebruik van uw badkamermeubel. Na 14 dagen zijn de laklagen volledig uitgehard en kunt u het wastafelblad intensief gebruiken.

Kosten beton ciré wastafelblad

De kosten van een beton ciré badkamermeubel zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het meubel, de hoeveelheid uitsparingen etc. Voor een grove prijsindicatie kunt u rekening houden met ca. € 2.500,- excl. btw.

Wanneer het beton ciré wastafelblad wordt gecombineerd met beton ciré voor op uw vloer of wand komen de kosten hiervoor lager uit.

Showroom

Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en situatie. Op basis daarvan stellen wij een passende en definitieve offerte voor u op. Neem contact op om een afspraak in te plannen.
Contact opnemen