SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton ciré aanrechtblad

Op zoek naar een betonlook aanrechtblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een beton ciré aanrechtblad. Beton ciré lijkt op beton maar is een stucafwerking.

Beton ciré kan over veel verschillende materialen worden aangebracht. Zo kan er snel een metamorfose gemaakt worden in de keuken door het bestaande aanrechtblad te voorzien van beton ciré.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Mogelijkheden beton ciré aanrechtblad

Beton ciré is verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur. Ook kunt u zelf de structuur bepalen hoe de beton ciré wordt aangebracht. Door deze mogelijkheden kunt u uw beton ciré aanrechtblad geheel naar wens samenstellen tot het aanrechtblad dat bij uw stijl en uw wensen aansluit. Vaak wordt er gekozen voor een neutrale tint zoals zand, grijs en taupe- tinten. Wilt u een andere kleur op uw aanrechtblad? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Voordelen beton ciré aanrechtblad

Zeker een beton ciré aanrechtblad wilt u schoon en netjes achterlaten. Met beton ciré op uw aanrechtblad is dit in een handomdraai gedaan. Door de coating en laklagen is uw beton ciré aanrechtblad 100% vuil- en vloeistofafstotend.

Een beton ciré aanrechtblad is over het algemeen goedkoper dan een betonnen aanrechtblad.

Tips: onderhouden beton ciré aanrechtblad

Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Wilt u toch een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan bijvoorbeeld Lecol Clean OH-49 voor gelakte oppervlakten.

Gebruik geen schuurspons. Door het gebruik van een schuurspons raken de laklagen beschadigd.

Werkwijze beton ciré aanrechtblad

Voor het aanbrengen van beton ciré is het erg belangrijk dat de ondergrond stabiel is en van het juiste materiaal is gemaakt. Daarom raden wij aan om de basis te maken van groen watervast MDF. De aansluitingen van de platen verbindt u door middel van schroeven en lijm. De schroefgaten dicht u daarna goed af.

Op een beton ciré aanrechtblad brengen we twee lagen beton ciré aan. Daarna wordt de beton ciré goed beschermd door middel van een epoxy coating en laklagen.

De eerste 14 dagen nadat het aanrechtblad klaar is dient u extra voorzichtig te zijn met het gebruik van uw aanrechtblad. Na 14 dagen zijn de laklagen volledig uitgehard en kunt u het aanrechtblad intensief gebruiken.

Kosten beton ciré aanrechtblad

De kosten van een beton ciré aanrechtblad zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het aanrechtblad, de hoeveelheid uitsparingen etc. Voor een grove prijsindicatie kunt u rekening houden met ca. € 2.500,- excl. btw.

Wanneer u het beton ciré aanrechtblad combineert met beton ciré voor op uw vloer komen de kosten lager uit.

Showroom

Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en situatie. Op basis daarvan kunnen wij een passende en definitieve offerte voor u opstellen. Neem contact op om een afspraak in te plannen.
Contact opnemen

Ons meest recente werk