SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook gietvloer

Spreken de voordelen van een gietvloer u aan? Of wilt u een betonvloer maar heeft u hier de ruimte niet voor? Maak dan kennis met de betonlook gietvloer. Een dunne, unieke vloer met een karakteristieke uitstraling. Wij bieden verschillende betonlook gietvloeren aan, en vertellen u er graag alles over.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Wat is een betonlook gietvloer?

Wij bieden verschillende betonlook gietvloeren aan in ons assortiment. Deze vloeren hebben allemaal hun unieke eigenschappen en worden verschillend afgewerkt.

De Italiaanse betonlook vloer, is een unieke vloer van 3 millimeter dik. Deze vloer wordt afgewerkt met vlindermachines. Hierdoor krijgt deze vloer unieke tekeningen en lijkt hij sprekend op een gevlinderde betonvloer. Deze vloer is verkrijgbaar is 12 verschillende kleuren.

De PU gietvloer is een strakke vloer die wel 100% vuil- en vloeistofafstotend is. Deze vloer is in iedere RAL- en NCS-kleur te realiseren. Het combineren van twee kleuren zorgt voor een prachtige betonlook.

De cementgebonden gietvloer is een stoere robuuste gietvloer van maar enkele millimeters dik. Deze betonlook gietvloer is verkrijgbaar in 6 unieke kleuren.

De metallic gietvloer, een échte eyecatcher in huis. Een vloer met een glanzende uitstraling en een marmerlook en dat ik maar enkele millimeters dik. Deze gietvloer is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

De minerale gietvloer, een naadloze vloer op basis van mineralen. Deze vloer kan iedere RAL- en NCS-kleur gegoten worden.

Mogelijkheden betonlook gietvloer

Een echte gevlinderde betonvloer is minimaal 7 centimeter dik. Hierdoor past deze vloer niet in iedere woning. In deze situatie is een betonlook gietvloer dé perfecte oplossing. Alle betonlook gietvloeren zijn namelijk maar enkele millimeters dik. Hierdoor kan een betonlook gietvloer over een zandcement dekvloer gegoten worden.

Een betonlook vloer past in ieder interieur. De mogelijkheden in kleur en uitstraling zijn eindeloos. Zo is er voor iedere situatie een passende vloer.

Onze gietvloeren zijn ook de perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo geniet u jarenlang van een prachtige naadloze en warme vloer.

Werkwijze betonlook gietvloer

Betonlook gietvloeren worden opgebouwd in verschillende lagen. Iedere laag heeft een dag droogtijd nodig. Om deze reden brengen we 1 laag per dag aan. Het aanbrengen duurt bij iedere betonlook gietvloer ongeveer 1 week. Vervolgens heeft de vloer nog 1 week droogtijd nodig. In totaal kunt u rekening houden met een proces van 2 weken.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een betonlook gietvloer? Kom langs in onze showroom. Hier kunt al onze betonlook gietvloeren in verschillende kleuren zien, voelen en vergelijken. We voorzien u graag van een passend advies. Maakt u van tevoren een afspraak?

Afspraak maken

Ons meest recente werk