SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gietvloer prijzen: deze factoren hebben invloed

De gietvloer prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters dat u afneemt, de staat van de ondergrond en eventuele extra’s. Doordat onze betonlook gietvloeren maar enkele millimeters dik zijn, zijn deze vloeren toe te passen in vrijwel iedere situatie en woonruimte!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Soorten gietvloeren

Onze gietvloeren worden ook wel betonlook vloeren genoemd. Wij leggen maar liefst 5 soorten betonlook gietvloeren:

Al deze gietvloeren zijn uniek en hebben verschillende eigenschappen en prijzen.

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer

Wat kost een gietvloer gemiddeld?

Onze gietvloer prijzen liggen gemiddeld tussen de €89,95 en de €149,95. Deze prijzen zijn exclusief epoxy en egaline. Houd er ook rekening mee dat de prijs kan variëren door het aantal vierkante meters dat u afneemt.

Italiaanse betonlook vloer prijs

De Italiaanse betonlook vloer is een dunne gevlinderde vloer, van maar 3 millimeter dik. Doordat deze vloer gevlinderd wordt, lijkt hij sprekend op de gevlinderde woonbeton vloer.

Bij deze vloer werken wij met een starttarief, deze is gebaseerd op 65 m². Het starttarief van de Italiaanse betonlook vloer is €9750,-. Boven de 65 m² hanteren wij een vierkante meterprijs van €149,95 per m².

PU gietvloer prijzen

Deze strakke gietvloer van maar enkele millimeters dik en wel 100% vuil- en vloeistofafstotend. Hierdoor kan deze vloer zelfs tot in de badkamer doorgelegd worden.

De prijs van de PU gietvloer ligt tussen de €87,50 en de €138,- per vierkante meter, deze prijs is incl. egaline. Hierbij geldt hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe goedkoper de vierkante meterprijs wordt.

Cementgebonden gietvloer prijs

De cementgebonden gietvloer is een gietvloer op basis van cement. Deze vloer is beschikbaar in zes unieke kleuren!

De cementgebonden gietvloer prijs ligt tussen de €85,95 en de €104,95 per vierkante meter. Ook bij deze vloer geldt weer dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe goedkoper de vierkante meter prijs.

Prijzen van de metallic gietvloer

Een échte eyecatcher in huis. De metallic gietvloer. Door de metallic uitstraling en het marmeren effect is dit echt een unieke vloer!

De prijs van deze gietvloer ligt tussen de €123,95 en de €164,95 per vierkante meter. Deze prijs is dus afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u afneemt.

gietvloer prijs berekenen

Prijzen van de minerale gietvloer

De minerale gietvloer, de naam zegt het al. Een gietvloer op basis van mineralen. Een gietvloer die te realiseren is in iedere RAL- en NCS-kleur.

De prijs voor deze unieke gietvloer ligt tussen de €74,95 en de €94,95 per vierkante meter. Deze prijs is variërend door het aantal vierkante meters dat u afneemt!

Epoxy en egaline prijs

Om een goede indicatie van de prijs te kunnen berekenen dient u de epoxyprimer en egaline mee te nemen in uw berekening.

De epoxyprimer zorgt voor een goede hechting met de ondergrond en vermindert de kans op scheuren. De prijs van de epoxyprimer ligt tussen de €11,45 en de €15,45 per vierkante meter. Hierbij geldt, hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe lager de vierkante meterprijs is.

Het egaliseren van de ondervloer is een voorbewerking om zo een egale ondergrond te kunnen creëren. De egaline prijs ligt tussen de €19,95 en de €27,45 per vierkante meter.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Prijs opvragen

Om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een gietvloer in uw situatie raden wij het aan om via onderstaande button een offerte aanvraag te doen. Ook mag u natuurlijk altijd langskomen in onze showroom om al onze betonlook gietvloeren te zien, voelen en vergelijken. Maakt u van tevoren even een afspraak?
Offerte aanvragen!
Afspraak maken

Ons meest recente werk