SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

PU vloer prijs per m²

Een PU vloer is een strakke, naadloze betonlook vloer. Past een gevlinderde woonbeton vloer niet in uw woning? Of passen de eigenschappen van beton niet bij u en uw stijl. Een PU gietvloer is een perfect alternatief. De PU vloer gieten we naadloos in iedere gewenste ruimte van uw woning. Dit creëert een strak en ruimtelijk effect. Wat is de PU vloer prijs per vierkante meter? U leest het op deze pagina.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

De voordelen van een PU vloer

Een PU vloer:

 • Brengen we aan over een zandcement dekvloer;
 • Is in iedere RAL- en NCS-kleur beschikbaar. En zelfs een combinatie van twee kleuren is mogelijk;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend, en kan dus zelfs in het douchegedeelte toegepast worden;
 • Heeft een dikte van maximaal 8 millimeter. Dit is inclusief egaline. Bij een vlakke ondergrond, waar niet geëgaliseerd hoeft te worden, is dit nog dunner;
 • Gemaakt van een elastisch materiaal waardoor er geen kans is op scheurvorming (mits de ondergrond niet scheurt)

PU gietvloer in de omgeving van Rotterdam

Onderhoudsadvies PU vloer

Een PU vloer wordt gemaakt op basis van kunststof. Deze gietvloer is dan ook zacht en elastisch. Doordat het een zacht product is, is de vloer niet helemaal krasvrij. Om de kans op krassen kleiner te maken raden wij het aan om goede schoon- en droogloopmatten te plaatsen bij uw voor- en achterdeur. Dit om de toevoer van vuil tegen te gaan. Zand en vuil op uw vloer, zorgen namelijk voor krassen.

Ook goede beschermvoetjes onder schuivend meubilair plaatsen draagt bij aan een kleinere kans op krassen in uw vloer.

Het schoonmaken van een PU gietvloer is eenvoudig. Het is namelijk een naadloze, 100% vuil- en vloeistofafstotende vloer. Ondanks dat het gemakkelijk is, adviseren we het wel om regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Schoonmaakmiddelen voor uw gietvloer zijn te bestellen via:
VLOERENONDERHOUD.NL

De vloeropbouw van een PU vloer

Een PU gietvloer bestaat uit meerdere lagen. Iedere nieuwe laag wordt aangebracht op een nieuwe dag, zodat hij goed kan drogen.

 • (Epoxy) primer
 • Egaline (indien nodig)
 • Epoxy
 • PU gietvloer
 • 2 Laklagen

Gietvloer Nijmegen

Staffelprijzen PU vloer prijs per m²

De prijs van de PU vloer wordt bepaald door middel van staffelprijzen. Dit houdt in dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe voordeliger de prijs per m² is. Hieronder ziet u een prijsvoorbeeld op basis van wisselende vierkante meters.

Voordat we de PU gietvloer kunnen aanbrengen, is er vaak een egaline laag nodig. De egaline zit al bij onderstaande prijzen inbegrepen.

PU vloer prijs voor 50 m²

PU vloer: €122,- per m², incl. btw

€122,- per m² x 50 m² = €6.100,- incl. btw

PU vloer prijs voor 100 m²

PU vloer: €96,- per m², incl. btw

€96 per m² x 100 m² = €9.600,- incl. btw

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer pu vloer

Offerte PU vloer

Bovenstaande prijzen zijn ter indicatie. Voor een PU vloer is de prijs per m² afhankelijk van de situatie. Voor een exacte prijs, raden we het aan om een offerte op te vragen. Eén van onze adviseurs neemt contact met u op en laat u precies weten wat de kosten zijn wanneer u kiest voor een PU vloer.
Offerte aanvragen

PU vloer in uw woning

Bent u er al uit? Wilt u een PU vloer in uw woning? Of wilt u deze prachtige vloer nog eens in een echt bekijken? Maak eens een afspraak in onze showroom. We staan graag voor u klaar en voorzien u van passend advies. Ook vertellen wij u in deze afspraak alles over de vierkante meterprijs van een PU vloer.
Afspraak maken

Ons meest recente werk