SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook vloeren

Bent u op zoek naar een betonvloer, of een vloer die de uitstraling van beton nabootst? Misschien past een echte betonvloer niet bij uw wensen vanwege de eigenschappen, of omdat u de dikte (minimaal 7 centimeter) niet kunt realiseren. Gelukkig zijn er alternatieven: betonlook vloeren.

Ontdek via de onderstaande afbeeldingen en knoppen meer informatie over verschillende soorten betonlook vloeren. U kunt ook verder lezen op deze pagina voor meer details.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Italiaanse betonlook vloeren

Italiaanse betonlook vloeren

Dé gevlinderde vloer van maar 3 millimeter dik, verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

Bekijk Italiaanse betonlook vloeren
Beton ciré vloeren

Beton ciré vloeren

De sterke, stijlvolle én onderhoudsvriendelijke betonlook vloer.

Bekijk Beton ciré vloeren
PU gietvloeren

PU gietvloeren

Strak, comfortabel en in elke RAL- en NCS kleur leverbaar. Of twee kleuren voor een betonlook effect.

Bekijk PU gietvloeren
Cementgebonden gietvloeren

Cementgebonden gietvloeren

Een paar millimeter dik, onderhoudsvriendelijk en in 6 unieke kleuren verkrijgbaar.

Bekijk Cementgebonden gietvloeren
Minerale gietvloeren

Minerale gietvloeren

Naadloos, strak, onderhoudsvriendelijk en in elke RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar.

Bekijk Minerale gietvloeren
Metallic gietvloeren

Metallic gietvloeren

Een glanzende marmerlook uitstraling. Een echte eyecatcher en verkrijgbaar in 8 unieke kleuren.

Bekijk Metallic gietvloeren

Een betonlook vloer van Willem Designvloeren

Betonlook vloeren zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel in de woonwereld. Deze naadloze vloeren bieden een unieke uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken. Hoewel ze op betonvloeren lijken, hebben betonlook vloeren een andere samenstelling en verschillende unieke eigenschappen.

Een betonlook vloer is maar een paar millimeter dik, in tegenstelling tot een echte betonvloer die minimaal 7 centimeter dik is. Met de juiste voorbereiding kunnen we betonlook vloeren op bestaande vloeren aanbrengen, iets wat niet mogelijk is met een betonvloer vanwege de vereiste minimale dikte. Om betonlook vloeren te beschermen en hun levensduur te verlengen, werken we betonlook vloeren af met laklagen.

Voordelen van een betonlook gietvloer

Betonlook vloeren hebben verschillende eigenschappen, maar veel overeenkomende voordelen. Ontdek de voordelen van betonlook vloeren voor jouw interieur:

  • Naadloos: Geniet van een naadloze afwerking die zorgt voor een serene uitstraling. Ook is het schoonmaken een fluitje van een cent;
  • Veelzijdig: Van verschillende texturen tot een groot aantal kleurenopties, betonlook vloeren passen perfect in elke interieurstijl en smaak;
  • Eenvoudig in onderhoud: Door de gelakte afwerking zijn onze betonlook gietvloeren heel onderhoudsvriendelijk. Met regelmatig stofzuigen en dweilen met schoonmaakmiddel voor gietvloeren, behouden ze hun prachtige uitstraling.

Verschillende soorten betonlook vloeren

Betonlook vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder: strakke en egale vloeren, robuuste en karakteristieke vloeren, marmerlook of betonlook vloeren en zelfs gevlinderde betonlook vloeren.

De perfecte kleur voor je betonlook vloer

Beton ciré vloeren, minerale gietvloeren en PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in elke RAL- en NCS-kleur. Italiaanse betonlook vloeren, cementgebonden en metallic gietvloeren zijn beschikbaar in unieke kleuren. Hierdoor past een betonlook vloer perfect in elk interieur.

Wilt u graag u graag kleuradvies ontvangen tijdens uw bezoek aan onze showroom? Plan dan uw bezoek op dinsdag of woensdag.
Plan uw bezoek

Afwerking van een betonlook vloer

Onze betonlook vloeren worden zorgvuldig afgewerkt met meerdere duurzame laklagen. Deze afwerking beschermt de vloer tegen het binnendringen van vuil en vloeistoffen, waardoor u een langdurige en onderhoudsarme oplossing krijgt. Een gelakte betonlook vloer is gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig te onderhouden.

Gerealiseerde projecten

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Klantverhaal Henk en Elzaline

“We wilden graag meer eenheid creëren en kozen daarom voor een naadloze vloer”

Henk en Elzaline kochten een nieuwe woning die verbouwd werd. Samen met hun dochter van 4 wonen ze in het Betuwse Opheusden. Ze kozen voor: de Italiaanse betonlook vloer in de kleur Rome.
Het klantverhaal van Henk en Elzaline

PU gietvloer in de omgeving van Rotterdam

Klantverhaal Janneke en Leo

“De zacht grijsgroene PU gietvloer ligt door ons hele huis en past perfect bij de keuken”

Uit de meerdere soorten gietvloeren kozen Janneke en haar man heel bewust voor de PU gietvloer. (PU is een afkorting van het kunststof polyurethaan.) “We wilden de vloer door het hele huis en dus ook in de badkamer en wc.’’ De PU gietvloer is 100% waterdicht en kan als enige betonlook vloer ook in die ruimtes worden toegepast.
Het klantverhaal van Janneke en Leo

Prijzen van betonlook vloeren

De prijzen van betonlook vloeren variëren per type betonlook vloer en berekenen we op basis van staffelprijzen. Hieronder vindt u een overzicht met richtprijzen om u een indicatie te geven van de kosten. Deze richtprijzen zijn inclusief epoxy en egaline.

Type betonlook vloer Prijs per vierkante meter, gebaseerd op 100 m², inclusief btw
Italiaanse betonlook vloer €183,35 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline
Beton ciré vloer €129,35 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline
Minerale gietvloer €113,35 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline
Cementgebonden gietvloer €123,35 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline
PU gietvloer €108,45 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline
Metallic gietvloer €163,35 per vierkante meter, inclusief epoxy en egaline

Droomt u van een betonlook vloer en wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het aantal vierkante meters dat u nodig heeft? Gebruik dan onze handige rekentool en ontvang direct een richtprijs in uw mailbox. Zo kunt u snel en eenvoudig ontdekken wat uw droomvloer gaat kosten.

Zo brengen we een gietvloer aan

Onze betonlook vloeren worden opgebouwd uit meerdere lagen, waarbij elke laag een droogtijd van een dag nodig heeft. Om deze reden wordt één laag per dag aangebracht. Het proces van het aanbrengen van een betonlook vloer neemt gemiddeld één tot anderhalve week in beslag. Na het aanbrengen heeft de vloer nog een extra week nodig om helemaal te drogen voordat u de vloer in gebruik kunt nemen.

De manier van aanbrengen is niet bij elke betonlook vloer hetzelfde. Om u een indruk te geven kunt u in onderstaande video bekijken hoe we een Italiaanse betonlook vloer maken:

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer kost gemiddeld tussen de €70,- en €150,- per vierkante meter, inclusief btw. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type betonlook vloer, de voorbereiding van de ondervloer en eventuele reiskosten.

Is een betonlook gietvloer duurder dan PVC?

In aanschaf is een betonlook gietvloer duurder dan PVC, maar door de langere levensduur van betonlook vloeren zijn ze op lange termijn goedkoper.

Welke kleur past bij een betonlook vloer?

We zien bij onze klanten vaak de voorkeur voor grijstinten en zandkleuren bij betonlook vloeren, maar met betonlook is alles mogelijk! Sommige betonlook vloeren kunnen, net als traditionele verf, worden gemaakt in alle RAL- en NCS- kleuren.

Wilt u graag advies over de kleur voor uw betonlook vloer? Plan dan een bezoek aan onze showroom op dinsdag of woensdag en ontvang indien gewenst gratis kleuradvies.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Opheusden. U vindt onze showroom centraal in Gelderland, tussen de rivieren de Waal en de Rijn en de snelwegen A12 en A15. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Plan uw bezoek

Ons meest recente werk