SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

“We wilden graag meer eenheid creëren en kozen daarom voor een naadloze vloer”

Henk en Elzaline kochten een nieuwe woning die verbouwd werd. Samen met hun dochter van 4 wonen ze in het Betuwse Opheusden. Ze kozen voor ons nieuwste vloertype: de Italiaanse betonlook vloer in de kleur Rome. 

Niet gezien en tóch gekocht

“In de woning die we gekocht hadden lagen verschillende vloeren die niet pasten bij onze interieur-style. We wilden graag meer eenheid creëren.” Het zusje van Elzaline heeft de woning volledig ingericht, waaronder de keuze voor de Italiaanse betonlook vloer.

De Italiaanse betonlook vloer is de nieuwste vloer in ons assortiment. Toen Elzaline en haar zusje in de showroom kwamen, eind maart 2022, kon je deze vloer nog niet in het echt bekijken. Elzaline: “Zonder dat we het gezien hadden, hebben we toch deze vloer gekocht. We hebben wel verschillende vloeren vergeleken, zoals de vloer met beton ciré. Later zijn we nog wel terug geweest en hebben we aan de hand van samples de juiste kleur uitgezocht.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Fijne service

“Jullie collega Dennis is hier een aantal keer geweest. Onder andere voor het inmeten van de vloer. Daarna is hij nogmaals geweest voor de aansluiting met een andere vloer in de hal en bijkeuken. Deze vloer moest nog geëgaliseerd worden om goed uit te komen met de hoogte. Dennis dacht goed mee en heeft óók deze ondergrond meegenomen met egaliseren, terwijl daar een andere vloer op kwam.”

“Ook het maken van de vloer is goed verlopen. Zo’n vloer neemt wel een aantal dagen in beslag, maar we woonden er nog niet, dus daar hebben we ook geen hinder van ervaren.”

Een beetje huiverig in het begin

“De vloer ligt in de keuken, woonkamer, op kantoor en in de speelkamer. In het begin was ik een beetje huiverig voor de coating-laag, maar het is een gevlinderde structuur waar je niet alles op ziet. In ons vorige huis hadden we een 60×60 tegelvloer, deze vloer was bewerkelijker. De Italiaanse betonlook vloer is makkelijk te onderhouden en ideaal met vloerverwarming.”

Complimenten en adviezen:

“Geen op- of aanmerkingen, heel tevreden over de service en we bevelen het van harte aan!”

In dit interieur:

Keuken: Interieurbouw Midden Nederland
Meubilair: de Bongerd
Stalen deuren: van Dijk Metaaldesign
Cobble Stones: Kleur & Sfeer