SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton ciré vloer

Op zoek naar een sterke, stijlvolle én onderhoudsvriendelijke betonlook vloer? Dan is de beton ciré vloer precies wat u zoekt. Door de dunne laagdikte van de beton ciré vloer van ongeveer 4 millimeter is dit product in bijna elke woning te realiseren. Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden en de eigenschappen van beton ciré vloeren.
Showroombezoek plannen offerte aanvragen

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Wat is een beton ciré vloer?

Beton ciré is een waterdichte, sterke en slijtvaste beton stuc voor een betonlook vloer of wand. Een eeuwenoud materiaal wat op bijna elke ondergrond, met de juiste voorbereiding, goed hecht. Dé uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betonlook voor uw vloer, maar u geen ruimte heeft voor woonbeton, ook wel gevlinderde betonvloer of gepolierde betonvloer genoemd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de eigenschappen van échte betonvloeren niet bij u passen of omdat u beton ciré simpelweg gewoon mooier vindt.

Ook wanneer u uw woning een metamorfose wilt geven kunt u kiezen voor een beton ciré vloer. Zo brengen we beton ciré bijvoorbeeld, met de juiste voorbewerking, ook aan op een bestaande tegelvloer. Dit voorkomt veel stof en puin en toch creëert u een hele andere look en sfeer in huis. Beton ciré realiseren we niet op houten vloeren in verband met de werking van hout.

zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Voordelen van beton ciré vloeren

  • Toepasbaar op een bestaande tegelvloer of zandcement dekvloer;
  • In combinatie met egaline een dikte van maximaal 8 millimeter;
  • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur;
  • Drukke of rustige uitstraling mogelijk;
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming;
  • Onderhoudsvriendelijk doordat de vloer naadloos is: 100% vuil- en vloeistofafstotend;
  • Beton ciré is ook op toepasbaar op wanden.

offerte aanvragen

Werkwijze

Voor het aanbrengen van een beton ciré vloer dient u rekening te houden met een week aan werkzaamheden en een week aan droogtijden. Na deze tijd zijn de laklagen helemaal op sterkte en kunt u de vloer in gebruik nemen. Om zeker te zijn van een goede basis op de ondervloer starten we met een epoxyprimer en een egalinelaag. Met deze voorbereiding zorgen voor een vlakke ondergrond en is de kans op scheuren kleiner. Eventuele scheuren in de ondervloer bewerken we voordat we de beton ciré vloer aanbrengen. Na de voorbewerking brengen we twee lagen beton ciré aan en twee laklagen. De laklagen kunt u ook nog extra beschermen door een waslaag over de laklagen toe te passen.

Schoonmaken en onderhouden

Een beton ciré vloer is wel onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Daarom is goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk. Zand en vuil op gelakte vloeren zoals beton ciré geven krassen en beschadigingen. Stofwis of stofzuig daarom minimaal twee keer per week uw beton ciré vloer. Door het stofzuigen verwijdert u al ongeveer 80% van het vuil. Naast stofwissen of stofzuigen hoort dweilen ook bij het schoonmaken van een beton ciré vloer. Het dweilen van uw vloer kunt u het beste doen met Lecol Clean OH-49 Met het onderhoudsmiddel Lecol Master Polish geeft u de laklagen een tijdelijke beschermlaag.

Naast het dagelijks en wekelijks reinigen en onderhouden van een beton ciré vloer zijn er ook nog een aantal algemene tips:

  • Gebruik goede schoon- en droogloopmatten bij de voor- en achterdeur. Zowel binnen als buiten. Op deze manier houdt u zoveel mogelijk zand en vuil buiten de deur;
  • Zorg voor goede beschermvoetjes onder schuivend meubilair zoals stoelen, tafels en kasten. Wij adviseren hierin de beschermvoetjes van Scratch no More. Duurzame beschermvoetjes van tapijt en eenmalige montage.

Lees meer over het onderhoud van beton ciré

beton ciré prijzen, beton ciré vloer kosten, onderhoud beton ciré

Bekijk de beton ciré vloeren in onze showroom

Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom. Tijdens uw bezoek vertellen we u meer over beton ciré vloeren en laten we voorbeelden zien. In onze showroom kunt u de beton ciré vloeren zien, voelen en vergelijken met andere type vloeren. Op basis van uw wensen en situatie maken we een passend prijsvoorstel. U kunt ook online meer informatie opvragen. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u meer informatie en prijzen toe en nemen wij vervolgens contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over beton ciré vloeren? U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

showroombezoek plannen offerte aanvragen

Ons meest recente werk