SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonvloer in de woonkamer woonbeton prijsopgaaf

Woonbeton prijs per m²: bereken de kosten van jouw droomvloer

Al meer dan tien jaar maken we bij Willem Designvloeren robuuste, karakteristieke betonvloeren. En al meer dan tien jaar doen we dat met enorm veel plezier! We blijven innoveren en onszelf verbeteren en kunnen ondertussen wel zeggen dat woonbeton onze specialiteit is. Voor een echte, betonnen designvloer ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bij het maken van de vloeren staan vakkundigheid, persoonlijk advies en kwaliteit hoog in het vaandel. In dit blogartikel vertellen we je daarom graag meer over de woonbeton prijs, de voorbereidingen en het onderhoud.

Gevlinderde woonbeton vloer in een verbouwde boerderij

Het gemak van woonbeton

Wanneer je zelf droomt van een gevlinderde betonvloer snap je vast dat we zo graag woonbetonvloeren maken. Betonvloeren zijn perfect geschikt voor elke ruimte in en om het huis. Daarbij kun je ook nog eens kiezen voor verschillende kleuren en afwerkingen.

Interesse in een betonnen terras of oprit?

Een betonnen designvloer past daarnaast in elk interieur. Samen met jou ontwerpen we de vloer. Woonbeton is altijd naadloos en volledig op maat. Een gevlinderde betonvloer is ook geschikt voor elke ruimte in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betonnen vloer in je badkamer of keuken?

Hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud

De vloer is verder gemakkelijk in het onderhoud en is door het naadloze karakter heel hygiënisch. Het oppervlak is krasbestendig, heeft veel draagkracht en is geluidsarm. Na langdurig gebruik zal de vloer juist nog mooier worden. Ook brengen we in de vloer vloerverwarming aan, zodat je altijd een comfortabel, warm gevoel hebt.

Zo onderhoud je een gevlinderde betonvloer

alternatief gietvloer, eethoek, eettafel, zwarte keuken, keukeninspiratie, gevlinderde betonvloer, steensmuur

Woonbeton prijs

Een betonnen vloer van Willem Designvloeren is van de beste kwaliteit. De woonbeton prijs stellen we samen op basis van het aantal m² en eventuele speciale wensen. We leggen bijvoorbeeld ook vloerverwarming, waardoor je alles onder één adres kunt regelen. Ook is het mogelijk om een betonvloer op kleur te maken en kun je de betonvloer laten impregneren. We leveren een prachtige karakteristieke betonvloer vanaf €87,95 per m2.

Omdat de woonbeton prijs van meerdere factoren afhankelijk is, ontwikkelden we een handige rekentool. Hiermee kun je berekenen wat de richtprijs is voor een gevlinderde betonvloer in jouw situatie.
Rekentool

Een vloer op maat

Wij vinden het fantastisch om betonvloeren te maken en doen dat dagelijks door het hele land. De meeste van onze klanten zien voor het eerst hoe een betonvloer gemaakt wordt. We vertellen je daarom graag meer over hoe het in z’n werk gaat.

De voorbereiding

De aanleg van een woonbetonvloer heeft drie fasen. De eerste fase is de voorbereidende fase. Daarbij hoort het ontwerpadvies, een inmeetafspraak bij jou op locatie en een afspraak om de ondergrond te prepareren, wapening te leggen en eventueel de vloerverwarming en/of bekisting te maken.

Beton storten en vlinderen

Wanneer alle voorbereidingen getroffen zijn, kunnen we in fase twee de vloer storten. Dat doen we met behulp van een betonpomp. Als de vloer deels is uitgehard, beginnen we met het afwerken van het beton. Eerst wordt het beton gevlinderd voor extra stevigheid en daarna wordt de toplaag in de gekozen kleur aangebracht en mee gevlinderd.

De gevlinderde betonvloer beschermen met impregneermiddel

Na het droogproces plannen we een afspraak voor de laatste fase: het impregneren van de vloer. Impregneermiddel maakt de vloer voor 95% vuil- en vochtafstotend. De vloeren van Willem Designvloeren zijn van puur constructief beton en bevatten geen toegevoegde kunststoffen. Door de betonvloer te impregneren en goed te onderhouden behoud je die uitstekende kwaliteit.

vlinderen

Onze woonbeton vloeren bekijken in de showroom

Ben je er helemaal over uit en wil je ook graag zo’n prachtige, karakteristieke betonvloer? Of twijfel je misschien nog en wil je een betonvloer vergelijken met een gietvloer, beton ciré vloer of Italiaans betonlook vloer? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom de verschillende vloeren bewonderen! Zien we jou binnenkort?
Showroombezoek plannen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.