SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

Betonvloer badkamer

Een betonvloer in de badkamer is enorm populair. En dat begrijpen wij heel goed! Een betonvloer heeft veel voordelen. Beton leggen we helemaal naadloos en dat geeft een prachtige strakke uitstraling. Maar dat niet alleen, het is ook veel hygiënischer en voorkomt schimmels in de voegen etc.

Afwerking beton in je badkamer

Een betonnen vloer in de badkamer werken we anders af dan een betonvloer in de woonkamer bijvoorbeeld. Dat doen we bewust. De badkamer is een natte ruimte en daardoor kan een betonvloer glad worden. Helemaal in combinatie met zeep wat op de grond terecht komt. Om deze reden laten wij een betonvloer in het douchegedeelte bewust wat ruwer om uitglijden te voorkomen!

Waterafvoer badkamer

Wanneer je ervoor kiest om een betonvloer in de badkamer te laten storten is het belangrijk dat het water in de douche goed wegloopt! Daarom adviseren wij altijd om een drain in de badkamer te plaatsen. Deze drain moet wel aan wat specificaties voldoen:

  • Het moet een drain zonder flens zijn;
  • De drain moet een onder-uitloop hebben;
  • En de drain moet minimaal 10 centimeter van de wanden af geplaatst worden.

Het plaatsen van een drain valt niet binnen onze werkzaamheden.

Daarnaast storten wij de betonvloer in het douchegedeelte altijd onder afschot. Zo loopt het water makkelijk weg!

Impregneren betonvloer badkamer

Nadat een betonvloer gestort en gevlinderd is, is de volgende stap het impregneren van de vloer. Na het vlinderen van de betonvloer is deze voor ca. 85% vuil- en vloeistofafstotend. Door het impregneren verhogen we deze dichtheid, en is een betonvloer ook toe te passen in de badkamer! Wil je meer lezen over het impregneren?

Lees dan: Gevlinderde betonvloer impregneren, ja of nee?

Betonvloer én beton ciré in je badkamer

Een betonvloer in de badkamer is enorm goed te combineren met beton ciré als wandbekleding. Beton geeft een rustige en serene uitstraling. Hierdoor kun je je wanden helemaal naar je eigen smaak bekleden. Een ideaal en prachtig materiaal voor op de wanden is beton ciré. Beton ciré is in iedere RAL- en NCS-kleur toe te passen. Hierdoor past deze wandafwerking in iedere stijl en badkamer!

Let er wel op dat je de wanden bekleedt na het storten van de betonvloer! Het kitten dient na het bekleden van de wanden te gebeuren.

Op deze pagina vind je meer informatie over beton ciré in de badkamer:
Betonlook badkamer met wanden van beton ciré

Prijs betonvloer

Wanneer je een betonnen vloer in de badkamer overweegt is de prijs ook niet onbelangrijk. Wij leggen een betonvloer in de badkamer vanaf €87,95 per m². Let hierbij wel op ons starttarief, deze prijs is gebaseerd op 65 m².

Op de betonvloer krijg je 10 jaar lang garantie! Ook komen wij in deze 10 jaar, kosteloos de scheuren die in de vloer (kunnen) komen, repareren!

Ook kunnen wij uw betonvloer in de badkamer op kleur maken. De kosten van het op kleur brengen van een betonvloer zijn €12,50 per m².

Het impregneren in de badkamer is ook een must! De kosten hiervan zijn €24,50 per m². Op deze behandeling krijg je ook garantie! Ook kun je tijdens dit garantietermijn, gratis het onderhoudsmiddel bij ons afnemen.

Wil jij snel een prijsindicatie in jouw mailbox ontvangen voor een betonvloer in jouw situatie? Vul dan onze rekentool in!
Rekentool

Bezoek onze showroom

Wil jij een betonvloer in de badkamer? Kom dan eens langs in onze showroom! In onze showroom hebben wij verschillende voorbeelden, kleuren en afwerkingen liggen. Zo kun jij de verschillen goed zien en vergelijken. Onze adviseurs voorzien je graag van passend advies!

Afspraak maken in de showroom!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.