SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer in Arnhem

Wanneer u een gevlinderde betonvloer wilt laten storten in Arnhem, kunt u bij ons terecht. Want wij maken betonnen vloeren door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de eigenschappen, kosten en wilt u meer informatie over onze gevlinderde betonvloeren? We vertellen u er graag meer over in de alinea’s hieronder.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

De voordelen van een betonvloer in Arnhem

Een betonnen vloer is praktisch, stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Door deze eigenschappen past deze vloer in elk interieur. Toch zijn dit niet de enige voordelen. Wij noemen er graag nog een aantal:

 • Een gevlinderde betonvloer is perfect in combinatie met vloerverwarming. Door de energiezuinige variant van de betonmix, bespaart u zo tot wel ca. 40% op uw stookkosten;
 • De betonnen vloer is naadloos en daardoor enorm hygiënisch en onderhoudsvriendelijk;
 • De gevlinderde woonbeton vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Deze uitstraling wordt in de loop van de tijd alleen maar mooier;
 • Een gevlinderde betonvloer is keihard. Hierdoor hebben deze vloeren een mega kras- en slijtvast karakter;
 • Een betonvloer is door te leggen door uw hele woning. Denk hierbij aan de begane grond, de badkamer, de 1e etage en zelfs tot en met het terras!

Een mooie toevoeging voor u dat we deze gave betonvloer ook in Arnhem maken.

Gevlinderde woonbeton vloer van Willem Designvloeren in moderne hotel chic villa in Arnhem.

Betonvloer door het hele huis

Zoals u in de koptekst al kunt lezen, kan een gevlinderde betonvloer door het hele huis. Denk hierbij zelfs aan de badkamer, de 1e etage en het terras! Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de betonvloer. Een betonvloer van 7 centimeter dik weegt namelijk zo’n 170 kilogram, per vierkante meter!

Een gevlinderde betonvloer voor binnen is minimaal 7 centimeter dik. Onze voorkeur gaat zelfs naar 9 centimeter i.c.m. vloerverwarming als dat mogelijk is. Bij een gevlinderde betonnen oprit is het advies een minimale dikte van 20 centimeter, i.v.m. auto’s etc. die het beton moeten dragen. En een terras van beton wordt minimaal 15 centimeter dik, om scheurvorming zoveel mogelijk te beperken!

Werkzaamheden bij het realiseren van een betonvloer in Arnhem

Een gevlinderde betonvloer maken we als het volgt:

 • We starten met het leggen van de vloerverwarming (optioneel);
 • We leggen de wapeningsnetten;
 • Tijdens het leggen van de wapening zetten we het foamband en plakken we de wanden, kozijnen en dorpels af ter bescherming.
 • Het storten van het beton;
 • Op dezelfde dag vlinderen we de betonvloer en strooien we het gewenste kleurpigment in;
 • Een aantal weken later komen we nog een keer terug om de betonvloer te impregneren.

Betonvloer kleuren

Een gevlinderde betonvloer heeft van zichzelf een grijzige kleur, maar we kunnen deze kleur zelf beïnvloeden. Dit doen we door het toevoegen van kleurpigmenten, in de toplaag van het beton. De kleurpigmenten zijn er in verschillende zandkleur- en grijstinten. Ook kunnen wij deze pigmenten mixen. Denk hierbij aan een mix van bijvoorbeeld 50% middengrijs en 50% donkergrijs. Zo kunt u een vloer kiezen die perfect past bij uw situatie en wensen!

Betonvloeren bekijken

Wanneer u kiest voor een betonvloer, dan wilt u vast ook de vloeren in het echt zien. Vanaf Arnhem is het ongeveer een half uur naar onze showroom in Opheusden. Hier kunt u al onze vloeren zien, voelen en vergelijken! Maakt u van tevoren een afspraak?
Afspraak maken

Ons meest recente werk