SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

woonbeton stijl, design betonvloer, gevlinderd beton, gevlinderde betonvloer

Betonvloer keuken

In de keuken is een betonvloer perfect. Een betonvloer is strak, onderhoudsvriendelijk én hygiënisch. Ideaal dus voor in bijvoorbeeld je woonkeuken. Daar wordt veel geleefd, maar ook vast wel eens geknoeid. Wanneer je knoeit is er niets aan de hand, maar we raden wel aan om vloeistoffen direct op te nemen met een doekje. In dit blog vertellen we je alles over de perfecte betonvloer voor jouw keuken.

Betonvloeren in leefkeuken, betonnen vloeren

Voordelen betonvloer in je keuken

Hieronder de voordelen van een betonvloer in je keuken:

  • Slijt- en krasvast
  • Ideaal voor huishoudens met kinderen en/- of huisdieren
  • Geen vuil-aantrekkende voegen
  • Strak en naadloos design
  • Tijdloos en uniek

Betonvloer in combinatie met jouw keuken

Een betonvloer is uitstekend geschikt in combinatie met je keuken. Omdat beton een strakke en tijdloze uitstraling heeft kun je keukens in vrijwel iedere stijl op de vloer plaatsen. Een stoere, landelijke keuken komt heel goed tot zijn recht op een natuurlijke, tijdloze betonvloer. Maar ook een Scandinavische keuken is goed te combineren. Dit omdat beton ook zijn serene en naadloze uitstraling heeft. Kortom: perfect voor een fan van Scandinavisch en minimalistisch design, maar ook voor de liefhebber van de landelijke of industriële woonstijl.

betonvloer in de hal en keuken

Gekleurde betonvloer keuken

Een betonvloer in je keuken maken wij zelfs op kleur. Beton is van nature grijs of bruin/- zandkleurig. Dit is afhankelijk van de kleur zand die in de betonmix is toegevoegd. Daarom strooien wij de gewenste kleurpigmenten in de betonvloer tijdens het vlinderen van jouw gevlinderde woonbeton vloer. Qua kleuren zijn er verschillende mogelijkheden. Wij adviseren je om deze kleur bij ons in de showroom uit te kiezen. In onze showroom liggen verschillende kleursamples naast elkaar zodat je de kleuren goed met elkaar kunt vergelijken.

Behandeling betonvloer

Na het storten en vlinderen is de betonvloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. Uiteraard wil je zo lang mogelijk genieten van de betonvloer in de keuken.Wij adviseren je daarom om de betonvloer te impregneren, zeker in de keuken. In de betonvloer zijn zogenoemde poriën aanwezig. Het laatste wat je wilt is dat in deze poriën vuil of vloeistof kan trekken. Door middel van het impregneren vullen we deze poriën op. De betonvloer is na het impregneren van voor 95% vuil- en vloeistofafstotend. voor een langdurige en optimale bescherming is het belangrijk de vloer goed te onderhouden. Benieuwd naar het onderhoud van een geïmpregneerde gevlinderde woonbeton vloer? Klik dan hier.

Beton en betonlook in je keuken

Beton of betonlook kun je op meerdere manieren toepassen in je keuken. In dit blog hebben we het over de betonvloer maar je kunt ook denken aan een spatwand van beton ciré. Stel jouw unieke keuken samen met een combinatie met beton en betonlook met gegarandeerd een fantastisch resultaat!

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen en situatie? Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom in Opheusden. Hier hebben we diverse betonvloeren liggen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van passend advies en daarnaast een aansluitend prijsvoorstel voor je uit te werken. Klik hier om een afspraak te maken.

Betonvloer in witte keuken