SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

design betonvloer, gevlinderde betonvloer in interieur, gevlinderd beton,

Betonvloer prijs vanaf € 87,95 per vierkante meter

Een van de belangrijke onderdelen bij de aankoop van een betonvloer is de prijs. En dat begrijpen wij helemaal. Je hebt waarschijnlijk een tijd(je) gespaard om eindelijk een nieuwe vloer te kopen. De prijs voor een betonvloer ligt tussen de € 80,- en € 125,-. Grofweg. Want de prijs voor een betonvloer is afhankelijk van verschillende onderdelen. Zoals dikte, betonmix, kleur en impregneren.

vloerverwarming in betonvloer woonkamer

Betonvloer prijs: de basis

De basis van een betonvloer bestaat uit: wapening en een gevlinderde betonvloer van 7 centimeter dik. Deze dikte is nodig om een sterke betonvloer te maken in combinatie met vloerverwarming. De prijs hiervoor is € 87,95 per vierkante meter. Natuurlijk is een dikkere betonvloer duurder. Voor elke centimeter meer betaal je € 3,00 per vierkante meter. Wil je een betonvloer met wapening van 9 centimeter dik? Dan betaal je dus totaal: € 93,95 per vierkante meter.

Soort beton

Ook hangt de prijs af van het soort beton dat je wilt. We hebben namelijk de mogelijkheid om voor een energiezuinig en/- of krimparm soort beton te kiezen. De energiezuinige soort zorgt voor betere geleiding van de warmte van de vloerverwarming. En de krimparme soort, je raadt het al, verkleint de kans op scheuren. Dat is de uitleg in een notendop. Een uitgebreidere versie vind je op de pagina: gevlinderde betonvloeren.

Gevlinderde betonvloer prijs, prijs berekenen, beton prijs

Betonvloer prijs: gekleurde toplaag

De prijs voor een betonvloer hangt ook af van de kleur die je kiest voor jouw betonvloer. De standaardkleuren zijn grijs- of zandtinten. Hiervoor betaal je € 12,50 per vierkante meter. Maar je kunt ook kiezen voor een blauwe of rode betonvloer. Deze kleuren zijn wel duurder dan de standaardkleuren. Dat komt omdat we pigmenten uit Italië inkopen. De afwijkende kleuren hebben wij niet standaard op voorraad. Wil jij helemaal geen kleur toevoegen aan je betonvloer? Dat kan ook. Dan krijgt je de natuurlijke betonuitstraling. We kunnen dan alleen geen invloed uitoefenen op de uiteindelijke kleur.

Impregneerbehandeling

Na het maken van de gevlinderde betonvloer raden wij aan de vloer te impregneren. Waarom dat is kun je hier lezen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of het door ons uit te laten voeren. Hieronder zie je een overzicht van wat de prijs voor het impregneren is.

Impregneren transparant en mat, met garantie à € 24,50 per vierkante meter, inclusief btw.

Wat betekent de garantie bij het impregneren? Dat betekent dat je gedurende de garantietermijn kosteloos bij ons het onderhoudsmiddel kunt afnemen. Dit doen we om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat je de vloer goed en regelmatig blijft onderhouden.

gevlinderde betonvloer, woonbeton, betonvloer, betonnen vloer

Betonvloer prijs met vloerverwarming

Een betonvloer is de perfecte combinatie met vloerverwarming. Grote kans dat als jij voor een betonvloer kiest, je er ook graag vloerverwarming bij wilt. En dat begrijpen wel wel. Bijna elk huishouden heeft tegenwoordig vloerverwarming. En zonder vloerverwarming is een betonvloer ook echt koud. Je kunt ervoor kiezen om zowel de betonvloer als de vloerverwarming door ons te laten leggen. De prijs voor vloerverwarming hangt af van het aantal vierkante meters.

Betonvloer prijs berekenen

Ben jij enthousiast over betonvloeren? Of misschien zelfs over een betonvloer met vloerverwarming? Dan ben je vast benieuwd naar de prijs van deze combinatie. Dat snappen we heel goed. Daarom hebben wij een rekentool ontwikkeld. Deze rekentool geeft je snel een goede prijsindicatie in je mailbox.
Prijsindicatie opvragen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.