SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

design betonvloer, gevlinderde betonvloer in interieur, gevlinderd beton,

Betonvloer prijs

Een van de belangrijke aspecten bij de aanschaf van een betonvloer is de prijs. En dat begrijpen wij helemaal. Je hebt waarschijnlijk een tijd(je) gespaard om eindelijk je nieuwe vloer aan te schaffen. De prijs van een betonvloer is van meerdere factoren afhankelijk. Daarom vertellen wij je in dit blog alles over de betonvloer prijs.

Inhoud betonvloer prijs

De prijs voor een betonvloer bepalen we onder andere aan de hand van de dikte van de betonvloer. De minimale dikte van een gevlinderde betonvloer is 7 cm. Deze 7 cm hebben we nodig in combinatie met vloerverwarming. Vanzelfsprekend is een dikkere betonvloer duurder dan de betonvloer met een dikte van 7 cm. Ook is de prijs afhankelijk van het type beton wat we gebruiken bij jouw project. Je kunt kiezen tussen een basis betonvloer en een energiezuinige betonvloer. De energiezuinige betonvloer is qua aanschaf duurder maar op langere termijn kun je tot 40% op je energiekosten besparen.

Prijs betonvloer met kleur

De prijs van jouw betonvloer is ook afhankelijk van de kleur die je kiest voor jouw betonvloer. Je kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard pigmenten. Dit zijn grijs- en zandtinten. Ook kun je kiezen voor een blauw of rode betonvloer. Deze kleuren zijn wel duurder dan onze standaard pigmenten. Dit komt omdat we deze pigmenten importeren vanuit Italië en wij deze pigmenten niet standaard op voorraad hebben. Geen kleur toevoegen aan je betonvloer? Ook dat is één van de mogelijkheden. Dan krijgt deze de natuurlijke betonuitstraling. We kunnen dan echter geen invloed uitoefenen op de kleur. Dit is vanzelfsprekend de goedkoopste variant.

Betonvloer prijs, Gevlinderde woonbeton vloer in kerkwoning edam, kerkwoning, kerk veranderd naar huis, van kerk naar huis, vloer kerkwoning

Afwerking betonvloer prijs

Na het aanbrengen van de gevlinderde betonvloer adviseren wij de vloer te impregneren. Waarom dat is kun je hier lezen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of het door ons uit te laten voeren. Hieronder kun je zien wat de kosten voor het impregneren zijn.

Impregneren door Willem Designvloeren Inclusief garantie € 23,60 p/m²
Impregneermiddel leveren Inclusief garantie € 12,10 p/m²
Impregneermiddel leveren Zonder garantie € 105,88 per can a 5 liter

Wat betekent de garantie bij het impregneren? Dit betekent dat je gedurende deze zeven jaar garantie kosteloos bij ons het onderhoudsmiddel af mag nemen. Dit doen we om de drempel zo laag mogelijk te houden qua kosten zodat je wel goed en regelmatig de vloer blijft onderhouden. Meer weten over het onderhouden van de betonvloer? Klik dan hier.

Een tegelmotief in je betonvloer? Of je betonvloer laten polijsten? Ook dit is mogelijk bij Willem Designvloeren. Echter zijn de prijzen hiervan op aanvraag. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Prijs basis betonvloer

Als je kiest voor een gekleurde basis betonvloer is de prijsopbouw als volgt:

Basis betonvloer à 7 cm, incl. wapening € 69,95 per m²
Gekleurde toplaag, kleur nog te bepalen € 12,50 per m²

Om een goede prijsindicatie te ontvangen adviseren wij je een bezoek te brengen bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak adviseren en informeren wij je over de aanschaf van een gevlinderde betonvloer. Na het gesprek met één van onze adviseurs ontvang je een passende offerte gebaseerd op jouw wensen en situatie.

Liever vooraf vast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in.

gevlinderde betonvloer, woonbeton in woonkamer, woonkamer met beton, betonvloer in de woonkamer