SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer in interieur, gevlinderd beton,

Betonvloer prijs

Eén van de belangrijke aspecten bij de aanschaf van een betonvloer is de prijs. En dat begrijpen wij helemaal. Je hebt waarschijnlijk een tijd(je) gespaard om eindelijk je nieuwe vloer aan te schaffen. De prijs van een betonvloer is van meerdere factoren afhankelijk. Daarom vertellen wij je in dit blog alles over de betonvloer prijs.

Inhoud betonvloer prijs

De prijs voor een betonvloer wordt bepaald aan de hand van de dikte van de betonvloer. De minimale dikte van een betonvloer is 7 cm. Vanzelfsprekend is een dikkere betonvloer duurder dan de betonvloer met een dikte van 7 cm. Ook is de prijs afhankelijk van het type beton wat wordt gebruikt. Je kunt kiezen tussen een basis betonvloer en een energiezuinige betonvloer. De energiezuinige betonvloer is qua aanschaf duurder maar op langere termijn kun je tot 40% op je energiekosten besparen.

Prijs betonvloer met kleur

De prijs van uw betonvloer wordt ook bepaald door de kleur die je kiest. Je kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard pigmenten. Dit zijn grijs- en zandtinten. Ook kun je kiezen voor een blauw of rode betonvloer. Deze kleuren zijn wel duurder dan onze standaard pigmenten. Dit komt omdat we deze pigmenten importeren vanuit Italië en wij deze pigmenten niet standaard op voorraad hebben. Je kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen kleur toe te voegen in je vloer. Dan krijgt deze de natuurlijke betonuitstraling. We kunnen dan echter geen invloed uitoefenen op de kleur. Dit is vanzelfsprekend de goedkoopste variant.

betonnen vloer in woning

Afwerking betonvloer prijs

Na het aanbrengen van de gevlinderde betonvloer adviseren wij de vloer te impregneren. Waarom dat is kun je hier lezen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of het door ons uit te laten voeren. Hieronder kun je zien wat de kosten voor het impregneren zijn.

Impregneren door Willem DesignvloerenInclusief garantie€ 19,50 (excl. btw) p/m²
Impregneermiddel leverenInclusief garantie€ 10,00 (excl. btw) p/m²
Impregneermiddel leverenZonder garantie€ 87,50 (excl. btw) per can a 5 liter

Een tegelmotief in je betonvloer? Of je betonvloer laten polijsten? Ook dit is mogelijk bij Willem Designvloeren. Echter zijn de prijzen hiervan op aanvraag. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Prijs basis betonvloer

Als je kiest voor een gekleurde basis betonvloer is de prijsopbouw als volgt:

Basis betonvloer à 7 cm, incl. wapening € 57,50 per m² excl. btw
Gekleurde toplaag, kleur nog te bepalen € 10,00 per m² excl. btw

Om een goede prijsindicatie te ontvangen adviseren wij je een bezoek te brengen bij ons in de showroom. Tijdens dit bezoek adviseren en informeren wij je over de aanschaf van een gevlinderde betonvloer. Na het gesprek met één van onze adviseurs ontvang je een passende offerte gebaseerd op jouw wensen en situatie.