SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer betonlook woonkamer

Een gietvloer met betonlook in de woonkamer is een prachtige, karakteristieke basis voor uw interieur. Bij Willem Designvloeren hebben we vier verschillende soorten gietvloeren en nog twee andere betonlook vloeren. Tijd dus om deze zes verschillende vloeren op een rij te zetten.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN BETONLOOK VLOER?

Wilt u weten wat een betonlook vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan!

Klanten vragen ons regelmatig naar welke vloer nou het meeste lijkt op een gevlinderde betonvloer. Veel mensen vinden een echte betonvloer namelijk prachtig en dat snappen wij helemaal. Maar niet in elk huis is het mogelijk om een betonvloer te storten zonder eerst veel te moeten slopen.

Gelukkig zijn er heel veel soorten betonlook vloeren: vloeren die qua uitstraling lijken op een betonvloer, alleen dan maar van een paar millimeter dik. We zetten de verschillende betonlook vloeren op een rij en beginnen met de vloeren die het meeste op beton lijken.

  1. Italiaans betonlook
  2. Beton ciré
  3. Cementgebonden gietvloer
  4. Minerale gietvloer
  5. Metallic gietvloer
  6. PU gietvloer

Italiaans betonlook

Geen gietvloer, maar wel een prachtige betonlook vloer voor in de woonkamer en natuurlijk andere ruimtes. Italiaans betonlook lijkt van al onze vloeren het meeste op een gevlinderde betonvloer. Niet zo gek ook, want we werken de Italiaans betonlook vloer door hem te vlinderen. Hierdoor krijgt de vloer het typische gewolkte effect van een echte betonvloer. Italiaans betonlook is maar 3 millimeter dik en beschikbaar in 29 prachtige kleuren.

Italiaans betonlook vloer, dunne grijze betonvloer

Beton ciré

Ook beton ciré valt niet onder de gietvloeren. We maken beton ciré namelijk door het op de vloer (of wand) aan te brengen met een spaan. Beton ciré is een mengsel van cement en hars en door deze ingrediënten heeft deze betonstuc veel weg van gevlinderd woonbeton. Het fijne van beton ciré is dat het in alle RAL- en NCS-kleuren te maken is én dat het ook toepasbaar is op de wand.

Cementgebonden gietvloer

Wanneer u een gietvloer met betonlook voor in de woonkamer zoekt dan is de cementgebonden gietvloer een heel geschikte optie. Van onze gietvloeren lijkt de cementgebonden gietvloer het meest op een echte betonvloer. Niet zo gek, want ook deze vloer maken we op basis van cement, een van de ingrediënten van beton. De cementgebonden gietvloer is er in zes unieke kleuren: offwhite, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandbruin.

Minerale gietvloer

Een andere gietvloer met betonlook voor de woonkamer is de minerale gietvloer. Deze gietvloer is wat strakker en egaler. Daardoor is het niet de vloer die het allermeest lijkt op beton, maar de minerale gietvloer is qua uitstraling wel echt een stoere, industriële vloer. Het fijne van de minerale gietvloer is dat we deze, net als beton ciré, kunnen maken in alle RAL- en NCS-kleuren.

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Metallic gietvloer

De metallic gietvloer is gietvloer met marmerlook in acht unieke, glanzende kleuren. Marmerlook is natuurlijk wat anders dan betonlook, maar door de patronen in een metallic gietvloer krijgt deze wel een bijzondere uitstraling die zeker wat weg heeft van een betonvloer.

PU gietvloer

De PU gietvloer is een strakke, moderne gietvloer. Deze vloer maken we op basis van kunststof: polyurethaan. Door deze samenstelling staat een PU gietvloer niet bovenaan bij vloeren die het meest op een betonvloer lijken. Maar een PU gietvloer is wel zeker als betonlook vloer te maken.

Hoe? Dit doen we door twee kleuren te gebruiken. Een PU gietvloer is in alle RAL- en NCS-kleuren verkrijgbaar en door bijvoorbeeld een licht- en donkergrijze kleur te mengen, ontstaat een gewolkt patroon waardoor ook deze vloer een betonlook krijgt. De PU gietvloer is niet alleen een mooie betonlook vloer voor de woonkamer, maar is ook heel geschikt voor de badkamer. Deze vloer is namelijk 100% waterdicht, waardoor we hem door kunnen leggen tot in het douchegedeelte van de badkamer.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Gietvloer betonlook woonkamer: zoek uw droomvloer uit in onze showroom

Nu u een indruk heeft van al onze soorten betonlook vloeren hopen we dat u zich ook een beter beeld kunt vormen bij welke gietvloer betonlook past in uw woonkamer. Uiteraard kunt u al onze verschillende vloeren komen bewonderen in de showroom. Wilt u van tevoren wel even een afspraak maken? Dan kunnen wij zorgen dat de juiste verkoopspecialist voor u klaarstaat! Heeft u van tevoren nog vragen? Neem ook dan ook gerust contact op!
Contact opnemen

Ons meest recente werk